Отец Абсолют: Промени в човешкия енергиен фон

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

И така, нека продължим разговора за това как човешката психосоматика се променя в момента и особено на ваксинираните хора.

Но първо искам да ви обясня защо обръщам толкова много внимание на това.

Работата е там, че малко от вас наистина усещат добре енергиите на друг човек.

Това не е дадено на всеки и понякога изисква дългосрочна работа за придобиване на стабилни умения за разграничаване на енергиите и усещане на чакрите, както на своите, така и на другите хора.

Следователно най-често усещането за друг човек възниква при хората само по външни признаци.

Но сега дори външните признаци, които доскоро са ви били познати, започват да се размиват и променят.

И сега това се отнася за абсолютно всички – независимо дали човек е бил „ваксиниран“ или не, тъй като новите високовибрационни енергии, идващи на Земята, променят общия енергиен фон на всеки човек.

С други думи, сега всичко е в движение, тъй като се озовавате на границата на две епохи – в самия й епицентър.

И все пак има голяма разлика във физическото и психическото състояние на ваксинираните и тези, които са избегнали тази процедура.

И това се обяснява с факта, че тези хора реагират различно на новите енергии.

Така за човек, чиято система от чакри е останала непроменена, е много по-лесно да се адаптира към енергиите на по-високите вибрации, отколкото за някой, който освен външни въздействия върху тялото си, претърпява и вътрешни промени.

Ето защо реакциите на тези две категории хора към силните енергийни вълни, които станаха особено забележими през последните месеци, са толкова различни.

В такива случаи първите имат положителен ефект, тъй като техните горни чакри са способни да абсорбират енергиите на високите вибрации и постепенно да ги преразпределят по цялата ос на чакрата, докато втората категория не е готова за това, тъй като т.нар. „ваксинация“ блокира предимно горните чакри на човек.

В резултат на това неваксинираните чисти човешки души, с всеки нов прилив на високовибрационни енергии, се придвижват все по-напред по пътя на Възнесението, а ваксинираната част от човечеството е отхвърлена назад от тези „изблици“, дори ако външно и двете категории изпитват подобни неразположения в такива дни.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори…

https://bgprevedi.com/changes-in-the-human-energy-background-44360-2/

Предишна статия

“Въздух”, документален филм 1975

Следваща статия

Цитат от Учителя: “Човекът е сложна машина, която трябва да се намазва, за да работи добре”

Други интересни

Вашият коментар