Медитация за освобождаване от Луркер

Автор: Няма коментари Сподели:

Тъй като тъмните атлантски мрежи бяха напълно премахнати, процесът на отделяне на Луркер от населението на повърхността започна.

Човешкото енергийно поле, емоционалните и умствените дейности идват от нефизическите тела, а именно етерното тяло, емоционалното тяло и менталното тяло, заедно с физическото тяло, което използваме, за да проявим нашите намерения на физическия план. За съжаление всички тези тела са заразени от дебнещия.

[lemurialight] (Не работи)

[golden-ages] (Бележки на IGAG от семинара за възхода на драконите в Тайпе)

[the-liberation-of-planet-earth] (Семинар с бележки за възхода на драконите в Тайпе, написана от японски Работник на светлината)

Този процес на разплитане се очаква да бъде най-интензивен между август и октомври. Това ще бъде време на дълбока вътрешна работа и време на укрепване на вътрешната връзка със Светлината.

Можете да намерите повече информация за Луркер Lurker (Лъркър по-точно) в тези публикации:

[2012portal] ()

[2012portal] ()

[2012portal] ()

[2012portal] ()

По време на семинара за активиране на дракони в Тайпе, Кобра спомена, че техниката за медитация „Прерязване на връзките, които свързват“ с фигура осем е силно препоръчителна за хора, които искат да ускорят процеса на отделяне от дебнещия.

[imagerynet] ()

[beyondtheveil2017] ()

Фигурата осем е символ, който позволява на човек да защитава собственото си пространство или територия както на физическо, така и на нефизическо ниво.

И при използването на неонова синя Светлина има ефект на привличане на защитата на всеки човек или същество в техния собствен кръг. Това е важна стъпка в подпомагането на две същества да се разплитат. Неоновата синя Светлина също помага на двете същества от нашествие или контрол от другото.


Отделно

Инструкции:

1. Използвайте своя техника, която да ви доведе до релаксирано състояние на съзнанието.

2. Заявете намерението си да използвате тази медитация като средство за ускоряване на процеса на отделяне на вашето физическо тяло, плазмено тяло, етерно тяло, астрално тяло, емоционално тяло и ментално тяло от Луркер (древно космическо същество на злото).

3. Призовете Виолетовия пламък от неговия първоизточник да сложи защитен кръг около вас по време на и след медитацията. Помолете го да трансформира всичко, което не служи на Светлината.

4. Визуализирайте, че седите или стоите в кръг от златна Светлина на земята около стъпалата ви. Радиусът на този кръг е колкото е дължината на вашата ръка с протегнати пръсти. След това визуализирайте на земята друг кръг от златна Светлина точно пред вас с приблизително същия размер като вашия, който само докосва, без да навлиза във вашия кръг. Визуализирайте, че Луркер стои здраво на земята в този кръг.

5. Сега, започвайки от точката, където двата кръга се докосват, визуализирайте ярка неоново синя Светлина, която тече около Луркер по посока на часовниковата стрелка. Визуализирайте тази ярка неоново синя Светлина, която тече по земята отляво надясно, докато целият кръг се очертае в ярка синя Светлина.

6. След това, от точката, където двата кръга се докосват, нека тази неоново синя Светлина да продължи да тече по земята в посока, обратна на часовниковата стрелка, по лявата страна на вашия кръг и обратно до мястото, където двата кръга се докосват, за да създаде една цяла фигура 8. Задръжте тази ярка неоново синя Светлина да тече по фигурата 8 за няколко минути.

7. Докато Светлината продължава да тече, почувствайте себе си, Луркер и ярката синя Светлина, закотвени в земята.

8. Сега визуализирайте как ярък Виолетов Пламък от Сен Жермен прерязва връзките и отделя двата кръга, освобождавайки ви от Луркер. Накрая, благодарете на всички същества, които са ви помогнали да освободите себе си и човечеството от Луркер.

Победа на Светлината!


Повече информация на:

[welovemassmeditation] ()

https://bgprevedi.com/breaking-away-from-lurker-meditation-44352-2/

Предишна статия

Изумрудена медитация Агарта

Следваща статия

Отец Абсолют: Новите реалности на прехода

Други интересни

Вашият коментар