Изумрудена медитация Агарта

Автор: Няма коментари Сподели:

Преди известно време направихме и друга медитация – Изумрудена медитация Агарта, която има прекрасен целебен ефект

По време на семинара в Богота Кобра разкри, че изумрудените камъни стават важни за процеса на освобождаване на планетата.

Те могат да бъдат намерени по целия свят, но тези от Колумбия имат най-висока вибрационна честота.

Изумрудът е камък, който има много различни функции и някои от тях са доста важни за времето, в което се намираме сега, и за планетарното освобождение.

Ето 3-те най-важни функции на изумрудите:

1. Изумрудите служат като портал към Подземното кралство Агарта. Изумрудените камъни могат да се използват като портал, през който можете да получите достъп до енергията на Агарта – енергията на подземното царство. Свързването с Агарта чрез изумрудите е по-мощно от простото свързване с ума ви или чрез медитация. Колкото по-чист е изумрудът, толкова по-мощна е връзката.

2. Изумрудите могат да се използват за свързване с енергията на Богинята. Зеленият цвят отваря сърдечната чакра. Поставянето на сърцето и дишането може да започне да лекува физическите и енергийните системи на тялото. Изумрудите също ни свързват с изгубения рай.

3. Изумрудите могат да се използват като портал за достъп до скрито знание.

Друг аспект на изумрудите е, че те носят изобилие.

Cobra представи Изумрудената медитация Агарта на хората, които присъстваха на семинара в Богота. Трябва да се направи с изумруден камък, защото изумрудите сега се активират като зелени врати, през които можете да се свържете с Агарта.


По-долу са инструкциите за медитация: (Предложеното време за тази медитация е 15 минути)

Отделно

1. Затворете очи. Вдишайте бяла светлина и издишайте. Дръжте своя изумруд в ръката си и почувствайте неговата енергия. Отворете леко очите си и погледнете своя изумруд. Затворете отново очи и почувствайте как изумрудът се разширява и става все по-голям. Изумрудът продължава да расте; можете да видите стените му и да идентифицирате някои древни йероглифи. Изумрудът е много по-голям от вас, става голям колкото къща и можете да видите зелена врата на него.

2. Погледнете вратата и минете през нея. Отвъд вратата има зелени стълби, водещи надолу, и започнете да слизате, докато розова светлина ви обгръща и ви придружава. Продължете надолу по стълбите и стигнете до красиво езеро с вода в изумруден цвят и с дъно, пълно с изумруди.

3. Влезте в изумруденото езеро и започнете да усещате как водата ви лекува. Преплувайте изумруденото езеро и вижте същества от другата страна. Те ви приветстват. Те са хора от Агарта. Излезте от другата страна на езерото и ги поздравете.

4. Почувствайте тази лечебна енергия и специалното послание, което тези същества имат за вас. Дайте си момент да усетите и приемете посланието. Можете да споделите и усетите тази мощна енергия на рая и да останете там за няколко минути.

5. След това се сбогувайте с тях и влезте отново в изумруденото езеро. Почувствайте как езерото ви позволява да интегрирате този дар и новата енергия, дадена ви от съществата на Агарта. Стигнете до другата страна на езерото и започнете да се изкачвате по стълбите обратно. Продължете да се изкачвате, докато стигнете отново до вратата и излезете от изумруда.

6. Благодарете и почувствайте как изумрудът отново се връща към първоначалния си размер. Вдишайте и издишайте и можете отново да отворите очите си.


Повече информация на:

[welovemassmeditation] ()

https://bgprevedi.com/agartha-meditation-44356-2/

Предишна статия

Актуализации с Ким Гоген и Съни Голт

Следваща статия

Медитация за освобождаване от Луркер

Други интересни

Вашият коментар