Шишарката, Епифизата и Третото Око: Как Древните Анунаки са Запечатали Божествения Код в Хората

Автор: Няма коментари Сподели:

В това видео ще разгледаме една от най-загадъчните и интригуващи теми в областта на древните цивилизации и духовността – връзката между шишарката, епифизата (третото око) и влиянието на древните Анунаки върху човешкото съзнание.

Епифизата, известна също като шишарковидна жлеза, е малка ендокринна жлеза, разположена в центъра на мозъка. Тя често се свързва с концепцията за “третото око” и се счита за ключов елемент в духовното пробуждане и връзката с божественото.

Древните Анунаки, могъщите същества, споменати в шумерската митология, се твърди, че са имали дълбоко знание за човешката анатомия и духовност. Според някои теории, те са запечатали божествения код в човешката ДНК, използвайки епифизата като портал към по-високи нива на съзнание.

Символиката на шишарката може да бъде открита в много древни култури и религии, което подсказва за универсалното й значение и важността, която са й придавали древните народи. Ще изследваме как епифизата функционира като връзка между физическия и духовния свят и как активацията на третото око може да доведе до разширяване на съзнанието и духовно просветление.

Видеото ще разгледа и съвременни научни изследвания върху епифизата и нейното влияние върху нашето здраве и духовно състояние. Древните Анунаки и тяхната роля в еволюцията на човечеството са тема, която продължава да вълнува и интригува учени и духовни изследователи.

Ще разгледаме различни теории за това как тези древни същества са могли да влияят на човешката ДНК и каква е била тяхната цел. Присъединете се към нас, за да разкрием тайните на шишарката, епифизата и третото око и да открием как древните Анунаки може би са запечатали божествения код в човечеството.

Това видео ще ви отведе на пътешествие през времето и пространството, за да разкриете връзката между науката, митологията и духовността.

https://www.youtube.com/watch?v=q3V7pOXnY4g

Предишна статия

Сигналы Высших Сил не доходят до большинства людей по этой причине! Ангелы нас предупреждают всегда!

Следваща статия

Отец Абсолют: Към колективното съзнание…

Други интересни

Вашият коментар