За нашите златни сметки и родовото наследство, физическото лице, Човека и държавата…

Автор: Няма коментари Сподели:

 

След като държавата е обработила човека и създава неговия измислен герой физическо лице, след това държавата приема на себе си отговорността за поведението на всички ваши активи, а активите това са вашите ресурси и за тях се открива сметка в централната банка по акта на вашето раждане, за което оказва значение теглото при вашето раждане.

Колкото тежи бебето, с толкова злато започва сметката. След това се превежда в злато или във валутата в държавата, в която се намира сметката, държавата, която я няма, обаче тя пък продължава своето съществуване.

Тази сума се дава по рождение, но доколкото вместо човека се учреждава измисления герой физическо лице и някак си към него се привързва сметката и държавата започва да се разполага с тази сметка.

За добро държавата трябва да обезпечи човека и да му осигури всичко необходимо с помощта на неговата сметка и месечни процентни натрупвания от ресурсите на Земята.

https://www.bitchute.com/video/LSpdRPcpHka0/

Предишна статия

При победа на белите шапки Марк Зукърбърг и бившият министър-председател на Обединеното кралство говорят конспиративната истина

Следваща статия

ПРОРОЦИТЕ на България

Други интересни

Вашият коментар