Предсказанията на Петър, Клод и Козма

Автор: Няма коментари Сподели:

Трета част от поредицата интересни заключения по труда на Клод Дюри. Този път видещи факти ще покажем в книгите от три библиотеки, свързани с Изборник на еп. Симеон (Симон), Цар Български, известен като Черноризец Храбър. Не по-малко интересни са пророчествата на Петър Осоговец-Доростолски епископ и Козма Етолийски, близки по съдържание с казаното от Клод. Астрономията и Митологията, срещат на кръстопът Науката, което поксзва истинските факти във всичко чуто-предадено-Записано.

Коренът на Езиците по целия свят е в тяхното Дърво на живота – Българският. Езикът на най-черния народ, по най-черната земя, до най-черното море, който по името си не може да се нарече. Това ни разказва в книгата си “Thresor de l’histoire des langues de cest vniuers”. Пламъкът запалил силата на Словото, малко преди да я изложим като научен труд в “Кодът на буквите” през 2017-2018 година на “Старозагорската научна конференция”.

Този труд има повече от 23 източници, споменати по време на презентацията, която също можете да откриете тук. Поради авторски права на “Притури се планината”, двамата с Митко Събев не успяхме да покажем пред вас идентичността на Псалм 51 изпят от Грузински монах и българската фолклорна песен.

Вярвам, че ще ви бъде интересно. С този епизод се върнах близо дванадесет години назад, когато започнах работата по тази тема!

Предишна статия

Шолц обяви война на България! Ние сме били виновни за терористите! У нас – капитализмът изпи водата!

Следваща статия

Общото между Вяра, Изкуство и Наука – Клод Дюри

Други интересни

Вашият коментар