Отец Абсолют: „Извънземни“ от други светове…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

За да завършим разговора за енергийните процеси, протичащи в момента на Земята, искам да засегна още един аспект от тях днес.

Както вече знаете, водещите страни в света в момента изпитват огромни проблеми поради престъпната миграционна политика на техните власти.

Тази политика има два компонента – физически и енергиен, всеки от които оказва огромно влияние върху живота на обществото.

На физическия план това представлява заплаха за живота и благосъстоянието на местното население, което понякога се страхува да излезе на улицата поради безчинствата на мигранти, които живеят според напълно различни морални закони, които нямат нищо общо с характерните за това население.

Какво обяснява това изкуствено наводняване на развитите страни с „извънземни от други светове“ с различен манталитет, навици и традиции?

На първо място, фактът, че начело на всички тези държави са верните слуги на дълбинната държава, на които е поставена ясна задача: системна подмяна на бялото население с цветнокожо.

Защо това е толкова важно за тях?

Защото само така могат да останат на власт.

Както виждате, навсякъде се дава приоритет на мигрантите, което в много страни е стигнало до абсурд.

Така че, ако дори и най-малкото престъпление не бъде простено на бял човек, тогава „цветните“ жители на тези страни получават символично наказание дори за най-ужасните престъпления.

Това се прави съвсем съзнателно: по този начин се купуват гласовете на бъдещите избиратели, тъй като бялото мнозинство от жителите на тези страни все повече започват да осъзнават последствията от престъпните действия на глобалистите, които водят страните си в бездна – политическа, икономическа и морална.

И така, за да угодят на своите „господари“, тези „лидери“ са готови да пожертват свободата и благополучието на милиони хора, които някога са живели щастливо и безгрижно у дома си.

Що се отнася до енергийния компонент на тези процеси, те се основават на страха на хората за живота и бъдещето им, както и на агресията към неканени „гости“, които превръщат някогашните чисти и красиви градове на тези страни в мръсни престъпни анклави, в които за белите става опасно да се намират там.

В резултат на това всички градове и държави, засегнати от подобни миграционни политики, са потопени в мрака на най-ниските вибрации, съществуващи на Земята, което в момента е основната цел на дълбинната държава, която се опитва да задържи властта в ръцете си и, а също и да спаси живота си, тъй като тя не е в състояние да съществува в енергии с високи вибрации.

Затова, мили мои, направете всичко по силите си, за да спрете тези процеси.

Някой може да работи на енергийния план, а някой на физическия: всичко зависи от вашите възможности и от това къде живеете.

Но това трябва да се прави спокойно и без агресия, за да не се умножават негативните енергии и да не се понижават собствените ви вибрации.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 21 август 2024 г.

https://bgprevedi.com/aliens-from-other-worlds-44304-2/

Предишна статия

Ащар Шеран: Голямото рестартиране

Следваща статия

Ядерный Удар по Украине (Пламен Пасков)

Други интересни

Вашият коментар