Разтваряне на енергиите на страха и подчинението

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание, днес отново ще говорим за енергийните промени на Земята, които стават все по-забележими всеки ден.

И този път искам да засегна онези събития и техните участници, които умножават негативните енергии на вашата планета.

За съжаление засега те са много повече от радостните събития и събудените хора.

И обяснението за това е просто: всички официални канали са пълни с негативни новини, предназначени да посеят колкото се може повече страх, агресия, паника – с една дума онези емоции, които най-много понижават вибрациите на хората.

Дълбинната държава и техните марионетки на власт са наясно, че съдбата им се решава през тези месеци, така че сега „пускат всичките си джинове от бутилката“.

В допълнение към военната заплаха и икономическата нестабилност, те отново ще използват най-ефективното си оръжие: нови „ужасни“ вируси, които застрашават живота на хората.

И, разбира се, „ваксините“ срещу тях са готови отдавна и са предназначени да унищожат още повече хора, тъй като предишната вълна на „ваксиниране“ не даде очакваните резултати: за голяма изненада на глобалистите, хората се оказаха твърде трудно умиращи.

Това е, което дълбинната държава планира на физическия план.

Но да се върнем на тяхната енергийна съставка.

Както знаете, най-силната и разрушителна емоция за човек е страхът от смъртта.

Следователно изчислението е направено специално за него и основният лайтмотив на всички действия на глобалистите през следващите месеци ще бъде заплахата за човешкия живот поради „смъртоносни“ вируси.

И както беше наскоро, след като създадоха такава заплаха, те веднага ще предложат на лековерните хора „спасителен план“ – разработените от тях ваксини, които ще се опитат да направят задължителни за всички.

Така над всички страни, в които начело на властта са поддръжниците на глобалистите, ще надвисне енергиен „облак” от най-ниски вибрации, който непрекъснато ще се подхранва от излъчвания от хората страх за собствения им живот и живота на близките им.

И тъй като съзнателните хора все още остават в малцинството на вашата планета, аз ви призовавам да правите медитации за разтваряне на енергиите на страха и подчинението на Земята възможно най-често, като използвате Енергията на Великото Централно слънце.

Само така можете да „разтворите“ този „облак“ от страх и да позволите на светлинните енергии да стоплят Земята и всички нейни обитатели със своята Любов и топлина.

Вашата енергийна работа ще бъде много по-ефективна, ако вие самите сте постоянно в спокойно и хармонично състояние, без да реагирате на общата паника и възбуда.

Но, разбира се, работата ви и на физическия план не се изключва.

Обяснете на всички, които са готови да ви чуят, истинската същност на събитията, случващи се на Земята, в рамките, които смятате за подходящи за всеки от вашите събеседници.

И тъй като всеки месец има все повече съзнателни хора, вашите дейности в тази област ще донесат бързи резултати.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 20 август 2024 г.

https://bgprevedi.com/dissolving-the-energies-of-fear-and-submission-44297-2/

Предишна статия

Ален Делон затвори последната страница на нормалното

Следваща статия

Филмът “Замисъл”

Други интересни

Вашият коментар