Отец Абсолют: Без да знаят

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за последните събития на вашата планета, но този път искам да се съсредоточа върху техния енергиен компонент, който оказва все по-голямо влияние върху тях.

Вероятно много от вас са забелязали, че в момента има известна енергийна концентрация както от лош характер, така и от добър.

Разбира се, „лошо“ и „добро“ са много относителни понятия, тъй като това, което е лошо за едни, може да се окаже добро за други, в зависимост от тяхното виждане и разбиране за случващото се по света.

Но като вземем предвид факта, че малко хора на Земята са способни да мислят независимо и да видят голямата картина, а не да следват чуждото мнение, наложено отвън, то доскоро балансът на силите на вашата планета далеч не беше в полза на рационалната част на човечеството.

Ярък пример за това е конфликтът, отприщен от глобалистите между Русия и Украйна.

С развитието си виждането за този конфликт от страна на огромен брой хора по света забележимо се измества към Светлината.

И това се случва не само защото Украйна губи в този конфликт, но преди всичко защото нови енергии все повече изваждат на преден план истинската му същност.

Както неведнъж беше казвано в моите послания, енергиите на високите вибрации, идващи на Земята, буквално разкъсват маските на всички жители на вашата планета, неизключвайки хората и НЕчовеците, участващи в тези събития.

Въпреки бруталната информационна война, която се води срещу Русия, много чисти човешки души започват да прозират истинските цели на глобалистите и да разбират защо Русия представлява такава опасност за тях.

Тъй като военното противопоставяне между Русия и марионетките на дълбинната държава протича на фона на много други неестествени за хората събития, за които сме говорили неведнъж, цялото това Зло в наистина универсален мащаб вече не може да се крие зад никакви „правилни“ и „красиви“ думи.

Всичко това заедно се превърна в мощна и всеобхватна енергийна вълна с толкова ниски вибрации, че дори хора, които бяха далеч от разбирането на значението на енергиите в живота си, го усетиха.

В резултат на това те започват да виждат връзка между войната, водена от дълбинната държава, и общата античовешка политика, провеждана от лидерите на собствените им страни.

И така, тези хора неволно, без да го знаят, преминават на страната на Светлината, тъй като техният мироглед се променя, което се основава на собственото им разбиране за събитията, случващи се на Земята.

И тъй като всяко разширяване на човешкото съзнание води до увеличаване на неговите вибрации, енергията на колективното съзнание на човечеството постепенно се променя.

Такива хора все още не могат да бъдат наречени напълно пробудени, тъй като те са направили само първата крачка към смислено съществуване, което е освобождаването на тяхното съзнание от влиянието на другите.

Тези хора са все още далеч от това да видят цялостната картина и да разберат дълбочината и величието на съдбовните процеси, протичащи на Земята, и въпреки това вече значително залюляха енергийното махало на колективното съзнание на човечеството към Светлината.

https://bgprevedi.com/without-their-knowledge-44270-2/

Предишна статия

Филмът “Замисъл”

Следваща статия

Фулфорд: Корпоративното шоу на ужасите на Тръмп/Харис…

Други интересни

Вашият коментар