Сега има ожесточена война за умовете на хората, която се разгръща в медиите и в интернета!

Автор: Няма коментари Сподели:

Не количество, а качество

12.08.2024, канализирано

dve-realnosti-razrushennaya-ekonomika

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Посланието ми днес ще бъде адресирано до тези от вас, които са изпаднали в отчаяние от събитията, които се случват в света, които набират скорост всеки ден и, както изглежда на много хора, към по-лошо.

Всъщност точно така се завърта маховикът на потискането на марионетките на дълбинната държава, които в отчаян опит да се задържат на власт са влезли ол-ин (изцяло навътре) във всички посоки: политическа, военна, икономическа.

Ние с вас много пъти сме казвали, че за да се възстанови обществото напълно, „абсцесът трябва да избие“.

А фактът, че „абсцесът“, който се е образувал на вашата планета, вече е пълен с „гной“, не оставя почти никакво съмнение в съзнанието на всеки разумен човек.

Сега има ожесточена война за умовете на хората, която се разгръща в медиите и в интернета.

За съжаление тук силите не са равни, тъй като всички официални канали са на враговете на човечеството – дълбинната държава, а алтернативните канали са на шепа хора, които се опитват да предадат истината на хората.

И въпреки това все повече жители на Земята, волно или несъзнателно, преминават на страната на противниците на глобалистите, тъй като „животинската усмивка“ на марионетките на дълбинната държава, която вече толкова ясно се проявява в техните животи, се оказа твърде ужасна за тях.

Обикновените хора, така наречените обикновени хора, най-накрая започнаха да се откъсват от ежедневните си дела и да слушат какво се случва около тях, осъзнавайки, че случващите се събития ще засегнат всеки от тях.

В момента основните битки за оцеляването на човечеството се водят в Русия и в САЩ.

И сега много зависи от населението на тези страни: на чия страна ще бъдат те – на Тъмните или на Светлите сили.

Опасността е, че значителна част от жителите на тези страни е „биомаса“, контролирана отвън.

Става дума за клонинги, биороботи и нисковибрационни същества, въплътени в човешки тела, които живеят по програмите на колективните си съзнания.

Затова най-голямата отговорност сега пада върху чистите човешки души, които, както неведнъж съм казвал, са способни да постигнат победа за Силите на Светлината не като количество, а като качество.

Думата „качество“ се отнася до енергиите, които тези чисти души излъчват.

Заедно с енергиите на най-високите вибрации, които сега идват на вашата планета, те са способни да правят чудеса, след като те са се научили правилно да ги закотвят към Земята.

И сега искам още веднъж да ви напомня как да направите това.

На първо място, необходимо е да поддържате собствените си високи вибрации при всякакви житейски обстоятелства.

Знам колко е трудно, мили мои, но без това всичките ви усилия ще бъдат напразни.

Добър и най-достъпен начин за бързо хармонизиране на душевното състояние е да поставите дясната си ръка върху сърдечната чакра, което ще ви позволи бързо да активирате Любовния кристал.

Веднага ще почувствате блажена топлина, разпръскваща се по цялото ви тяло.

Освен това се опитайте да концентрирате вниманието си върху Златния триъгълник възможно най-често, особено в онези моменти, когато сте завладени от негативни емоции.

Трябва да постигнете състояние, в което той започва да „гори“ или да вибрира.

Винаги помнете, че можете напълно и ефективно да закотвите високовибрационни енергии, които са животоспасяващи за цялото човечество към Земята, само ако сте с тях на една вибрационна вълна.

След като сте постигнали такова състояние, вие ще закотвите тези енергии свободно и естествено: с ваша помощ те лесно и хармонично ще се „настанят“ на физическия план на Земята, като по този начин променят нейния вибрационен фон към Светлината.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 11 август 2024 г.

https://bgprevedi.com/not-quantity-but-quality-44228-2/

Предишна статия

Фулфорд: Олимпийското примирие свърши: обявени са награди за Алекс Сорос и Дейвид Рокфелер-младши, кукловодите на Харис

Следваща статия

Отец Абсолют: Хранителна култура

Други интересни