+ Отец Абсолют: Мир на ума и сърцето

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание искам да ви дам още няколко съвета, за да се научите да запазвате спокойствие в душата си и в най-трудните обстоятелства, без да се поддавате на паниката, страха и агресията, които са характерни за много хора в такива случаи.

Теоретично вече знаете отлично как работят Законите на Вселената и особено Законите за Привличането и Отражението.

Но на практика, веднага щом попаднете в трудна ситуация, всичко се забравя и по инерция започвате да реагирате на случващите се събития по същия начин, както всички около вас.

И това се случва по две причини.

Първата е, че определени несъзнателни реакции към подобни ситуации са били заложени в подсъзнанието ви в продължение на векове.

Втората е беззащитност пред заобикалящите ви чужди енергии или, с други думи, въздействието на енергията на тълпата върху вас.

Не е лесно да се справите с първата причина, тъй като подобна реакция е същевременно естествен механизъм за оцеляване в тримерния свят, пълен с опасности и клопки за хората.

И все пак, ако желаете, вие сте в състояние да препрограмирате мислите си, като се научите да подхождате съзнателно към живота и моментално да „улавяте“ и премахвате несъзнателните си автоматични реакции от вашето енергийно пространство.

За тази цел вече ви дадох много практики и всеки от вас може да избере тази, която ви подхожда най-добре.

Що се отнася до втората причина, тя може да бъде елиминирана доста просто, ако се научите не само да поставяте надеждна енергийна защита върху себе си, но и периодично да я актуализирате, така че постоянно да бъдете в защитен пашкул, в който не може да проникне чужда енергия.

Освен това е много важно да правите това не само когато сте сред хора, но и сами у дома, защото сега, когато завесата между финия и физическия свят е изтъняла значително, нито един човек не е напълно изолиран от външния свят и неговата среда.

И ето как това се обяснява.

Тъй като Единството е един от ключовите компоненти на енергиите с висока вибрация, настоящият вибрационен фон на Земята неволно се адаптира към тази нова „парадигма“, в резултат на което енергийното взаимодействие между хората значително се засилва.

С други думи, в момента Единството между хората се проявява както в положителни, така и в отрицателни аспекти, в резултат на което енергията на тълпата може буквално да ви погълне и за да излезете от нея, трябва да направите много усилия.

Ето защо сега е много важно да се изолирате изключително от влиянието на хората около вас, които са изцяло в плен на тримерната матрица с всичките й несъзнателни програми.

Най-силната енергийна защита в момента е сферата на Енергията на Великото Централно Слънце, която не само може да ви предпази от негативните енергии, но и напълно да ги разтвори в своите високовибрационни „лъчи“.

И е по-добре, ако подсилите тази защита с огледални външни стени.

Но все пак основното нещо, което трябва да избягвате, е прекомерното потапяне в четене и обсъждане на актуалните новини, защото, както ви казах повече от веднъж, истинската информация все още е скрита за вас, което означава, че всяко обсъждане на актуални събития е нищо повече отколкото като празни клюки и колосално източване на човешка енергия, което играе в мелницата на Тъмните сили.

Трябва само да сте наясно със събитията, за да определите сами приоритетите на вашата енергийна работа, като при това ставате не съдия, а външен наблюдател.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори…

https://bgprevedi.com/peace-to-the-mind-and-hearth-44242-2/

Предишна статия

СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА и ПРОБЛЕМИ НА КОНСТИТУЦИЯТА… КАПАНА НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ…

Следваща статия

Фулфорд: Олимпийското примирие свърши: обявени са награди за Алекс Сорос и Дейвид Рокфелер-младши, кукловодите на Харис

Други интересни