„Червеното е сиво, а жълтото – бяло, но ние решаваме кое е вярно и кое е илюзия“

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте читатели, добре дошли в този епизод на „Отвъд Синия лъч“!

Продължаваме нашето пътуване в царствата на мистерията и интригата. Измислица ли е или реалност?

„Червеното е сиво, а жълтото – бяло, но ние решаваме кое е вярно и кое е илюзия“ (The Moody Blues, халюциногенен или който си сменя чувствата и поведението често и непредсказуемо) Решете вие!

Споделете вашите мисли в коментарите. Също така, моля, добавете каквато и друга допълнителна информация имате към статията в коментарите. Междувременно се отпуснете и се насладете на четенето.

Днес се впускаме в още едно вълнуващо пътешествие през времето, пространството и вероятно дори различни реалности. Както обикновено, закопчайте коланите си за интригуващо изследване на различни теми.

Започваме нашето пътуване с нещо, което изглежда като древни египетски гробници и артефакти, открити в Гранд каньон, скрити и цензурирани от правителството.

-=-

ГРАНД КАНЬОН

Чудили ли сте се някога защо 90% от Гранд Каньон е ограничен за обществеността?

Знаете ли, че НАСА (прикритие за ционистката дълбока държава) притежава правата върху части от Гранд Каньон?

Каква може да е причината за това? Хм… кажете ни вашите мисли в коментарите…

[Video] ()

[Figura] (Тези артефакти от Тунела Кинкейд са показани от Смитсониън във Вашингтон, окръг Колумбия и са от Гранд каньона. Отзад са Ахетатон и Нефертити) (Връзка с Тартария – Египет е бил част от огромната империя Тартария)

[Figura] (Древни поселения в Гранд каньон) (Гранд каньон има изкуствен произход – отворена мина за добив на варовик)

[Figura] (Древна статуя в пещера от Гранд каньон)

[Figura] (Статуя на Буда в Гранд каньон)

[Figura] (Отвор на пещера в Гранд каньон над реката)

[Figura] (Сравнение на Гранд каньон и Египет)

-=-

ПОДВОДНА ПИРАМИДА

Край бреговете на Куба беше открита подводна пирамида, която предизвика интриги и спекулации за нейния произход и значение. Тази забележителна находка предполага съществуването на древна цивилизация с напреднали архитектурни познания, потенциално предшестваща известните исторически записи.

[Video] ()

-=-

СТРАННИ СЪЗДАНИЯ

Частна колекция от странни създания е открита в мазето на стара лондонска къща.

През 1960 г. в Лондон, по време на разчистването на терена за изграждането на нова жилищна зона, старо, отдавна изоставено имение, принадлежало на Томас Теодор Мерлин, беше определено за разрушаване.

В мазето на къщата строителите открили няколко хиляди плътно затворени малки дървени кутии. Представете си изненадата им, когато започнаха да намират странни митични създания, които сякаш живееха само в приказките.

Това е мистерия, която предизвиква нашето разбиране за биологията, химията и самите закони на физиката. Но това не е приказка, тъй като той е учен и тук доминират емпиричните данни и рационалното мислене.

[Video] ()

-=-

ДОСИЕТАТА Х

Много от вас помнят това. За тези от вас, които не са, гледайте предсказуемото програмиране в най-добрия му вид. Досиетата X, излъчени през 2016 г.

Ето го, холивудското предсказващо програмиране на реалността в най-добрия й вид. Не отписвайте всичко като научна фантастика, точно това искат да направите.

Не забравяйте да гледате до края. Питайте за всичко!

[Video] ()

-=-

БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ

Повече информация за безплатната енергия, колкото повече умове се събудят, толкова по-невероятни пробиви ще дойдат! Безплатна енергия както отгоре, така и отдолу!

[Video] ()

-=-

ОЩЕ БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ

Концепцията за архитектура с безплатна енергия от стария свят често се върти около използването на червени тухли, за които се смята, че са играли важна роля в древните енергийни системи. Червените тухли, с техния уникален състав и свойства, са били широко използвани в исторически сгради и структури, за много от които се смята, че са били част от сложна мрежа за впрягане и разпространение на безплатна енергия.

Питайте за всичко.

[Video] ()

[Figura] (Електричество в тухлите)

[Figura] (Електричество в тухлите)

[Figura] (Електричество в тухлите)

[Figura] (Електричество в тухлите)

[Figura] (Умни тухли могат да съхраняват енергия)

-=-

ЗВЕЗДОВИДНИ КРЕПОСТИ

Миналото е щателно изтрито, но останки като енигматичните звездни крепости предлагат поглед към забравена история. Някои изследователи смятат, че тези геометрично сложни укрепления, открити по целия свят, са били използвани за нещо повече от отбрана – те може да са използвали и произвеждали безплатна енергия. (Връзка с Тартария)

[Video] ()

-=-

ВЪРХОВНОТО ОРЪЖИЕ В ИНФОРМАЦИОННАТА ВОЙНА

Това видео от 90-те години хвърля светлина върху техниките за контрол на ума с помощта на микровълнова ЕМП и телевизия, включвайки прозрения от д-р Майкъл Пърсингер, професор по психология и неврология в Laurentian University в Sudbury, Канада. Изследванията на д-р Пърсингер показаха как електромагнитните полета могат да повлияят на мозъчната активност и поведение, което поражда опасения относно потенциала за манипулиране чрез ежедневни устройства.

Имайки предвид напредъка в технологиите от 90-те години на миналия век, представете си възможностите, които имаме днес през 2024 г. Със разпространението на интелигентни устройства, 5G-мрежи и сложни медийни платформи, потенциалът за фино и всеобхватно влияние върху нашите мисли и действия е по-значителен от всякога. Тази историческа перспектива ни подтиква да останем бдителни и критични към технологиите, с които взаимодействаме ежедневно.

[Video] ()

-=-

ХЛАДИЛНИКЪТ на Фриджидеър

През 1956 г. Frigidaire представи революционен хладилник, проектиран да увеличи максимално съхранението и удобството. Отличаващ се с множество рафтове, чекмеджета и отделения на вратите, той побираше разнообразие от храни и напитки, като поддържаше всичко лесно достъпно. Неговият елегантен, модерен дизайн включва автоматично размразяване и контрол на температурата, авангардни технологии по това време. Този иновативен уред постави нов стандарт за домашно охлаждане, съчетавайки практичност със стил и проправяйки пътя за бъдещ напредък в домакинските уреди.

[Video] ()

-=-

НЛО-видеоклипове

1. НЛО минава през портала на Stargate, заснет в Западна Канада (Уил Ейса) петък, 19 юли 2024

[Video] ()

2. Многоцветен UAP, видян в Калифорния юли 2024

[Video] ()

3. Явен кораб-майка, видян над Владивосток, Русия, юли 2024

[Video] ()

4. Явен кораб-майка, видян над Орегон, САЩ, юли 2024

[Video] ()

https://bgprevedi.com/beyond-blue-beam-44171-2/

Предишна статия

Фулфорд: Тайната битка за планетата Земя: Доналд Тръмп излиза на сцената

Следваща статия

Волеизямление на жив Човек жена Юлия

Други интересни