Тайната история на финансовата война за контрол над планетата Земя

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични необработени новини и видео емисии в края на отчета

Тъй като много хора едва наскоро откриха, че се води тайна финансова война за планетата Земя, ние решихме да предоставим обобщение, когато започваме нашата годишна почивка. Тази година тя ще бъде в японските Алпи и само за две седмици поради интензивната тайна война, която сега бушува. Информацията тук идва от азиатски и европейски кралски особи, разузнавателни агенции, тайни общества и т.н., събрана през двете десетилетия, през които участвах в тази тайна война.

Въпреки че войната бушува от хилядолетия, ние ще започнем от 1913 г. Това е годината, когато група банкери поеха контрола върху създаването и разпределението на пари далеч от Конгреса на САЩ и създадоха Борда на Федералния резерв.

[archive] pdf (Съществото от о-в Джекил, от Дж. Едуард Грифин)

След като завзеха контрола над САЩ, банкерите незабавно задействаха своя план за започване на Първата световна война. Тази война доведе до унищожаването на Германската, Австро-Унгарската и Османската империи.

В края на войната, според Версайския договор, Германия е принудена да плати 132 милиарда златни марки като компенсация. Единствените хора, които можеха да осигурят на Германия толкова много злато, бяха азиатските кралски особи.

Да напомним, че от римско време азиатците са изпращали подправки, коприна, керамика и т.н. на Запад и са получавали злато и сребро като плащане. В резултат на това 85% от световните златни запаси са в Азия.

Сделката, която германците постигнаха с азиатските кралски особи, доведе до създаването на Банката за международни разплащания (BIS) през 1930 г. Според азиатските кралски особи беше постигната тайна сделка, която в замяна на азиатското злато обещаваше създаването на глобален парламент с кралски особи, действащи като настойници. На азиатците беше казано, че това ще изисква Втората световна война, за да бъде създаден.

В подготовката за тази война министърът на финансите на САЩ Хенри Моргентау обиколи Азия през 30-те години на миналия век, събирайки злато в замяна на кутии от Версайския договор, съдържащи облигации, деноминирани в безброй трилиони долари.

От особено значение е златото, евакуирано от Китай от американски военни кораби през 1938 г., за да се предотврати попадането му в японски ръце. В замяна на това злато САЩ дадоха на китайската партия Гоминданг 60-годишни облигации и обещаха да върнат златото в края на 60-те години.

На конференцията в Бретън Уудс през 1944 г. азиатците предоставиха злато в подкрепа на щатския долар като основна следвоенна международна валута. Победителите от Втората световна война: САЩ, Англия, Франция, Съветският съюз и Гоминданг Китай (сега Тайван) получиха 50-годишен мандат за развитие на света.

Въпреки това, когато победителите във войната нарушиха обещанието си да развият света и само модернизираните държави, които контролираха, азиатските кралски особи спряха да дават злато на западняците.

Освен това, след като кубинската ракетна криза от 1962 г. почти доведе до цяла глобална термоядрена война, американският президент Джон Ф. Кенеди реши да отнеме контрола върху щатския долар от борда на Федералния резерв. Той сключи сделка с индонезийския президент Сукарно, високопоставен азиатски крал, да получи злато, за да подкрепи доларите на Кенеди, които щеше да издаде. Резултатът беше тогавашният израелски министър-председател Давид бен Гурион, действащ по заповед на хазарските мафиотски контролери от FRB, уби Кенеди. По-късно ЦРУ уби над един милион индонезийци и свали Сукарно през 1967 г.

Азиатците отмъстиха, като продадоха всички щатски долари, които имаха, и ги превърнаха в злато. В резултат на това златото в САЩ започва да изчерпва и така през 1971 г. по време на така наречения шок на Никсън американският долар е изваден от златния стандарт.

Тогава през 1974 г. Никсън сключи 50-годишна сделка със Саудитска Арабия за създаването на петродолара. Тази сделка изтече през юни 2024 г.

САЩ също сключиха тайна сделка с комунистически Китай през 1978 г. Те дадоха последното китайско имперско злато, което имаха, на Китайската комунистическа партия и обещаха да помогнат за модернизирането на Китай.

Сега бързо превъртаме напред към 1998 г. През тази година САЩ не върнаха златото, което „взеха назаем“ от Куоминданг Китай (Тайван) 60 години по-рано, както беше обещано. Тайванците съдиха САЩ в Международния съд. САЩ твърдят, че не трябва да връщат златото, защото вече са дали това, което е останало на комунистически Китай. САЩ загубиха делото и им беше наредено да върнат златото до 12 септември 2001 г. Вместо това на 11 септември 2001 г. правителството на САЩ взриви Световния търговски център. То също взриви сграда номер 7 на Световния търговски център, където бяха всички финансови документи свързани със златото са били съхранявани.

Това постави началото на мащабния проект на хазарската мафия за новия американски век, който включва нахлуване в Близкия изток, като едновременно с това се освобождават биологични оръжия в опит да се убие по-голямата част от населението на света.

Моето собствено участие в тази война започна сериозно през 2006 г., когато се изправих срещу бившия японски министър на финансите Хейзо Такенака защо предаде контрола върху всички компании, регистрирани на фондовата борса в Токио, на хедж фондове, контролирани от Ротчайлд, Рокфелер и т.н.

Седмица след това интервю Такенака изпрати самоописан нинджа убиец, който ми предложи работата на министър на финансите на Япония и голямо богатство, но само ако се съглася с плана да убия 90% от човечеството, за да „спася околната среда“. Той също така ми съобщи, че Такенака е бил принуден да предаде котираните на борсата компании на Япония, защото тя е била заплашена от нападение със земетръсни оръжия.

Следващата седмица с мен се свърза представител на азиатско тайно общество. Те казаха, че имат 8 милиона членове, включително стотици хиляди професионални убийци. Те ми предложиха защита, но казаха, че тяхното общество може да се използва само за по-общо благо.

Тъй като не исках да се присъединя към заговора за убийството на 90% от човечеството, в крайна сметка се присъединих към азиатското тайно общество. Когато се срещнах с тяхното ръководство, разбрах за тайната мрежа на загубилите от Втората световна война. Оказва се, че японците и германците са поддържали тайна мрежа от подводници и подводни бази, които са използвали за контрабанда след войната. Победените японци се установяват в Северна Корея, където произвеждат амфетамини. Германците се установяват в Южна Америка, където произвеждат кокаин и отглеждат марихуана. Китайците от Гоминдан, които загубиха китайската гражданска война през 1949 г., установиха производство на хероин в златния триъгълник на Югоизточна Азия. Парите, спечелени от контрабанда на наркотици, трябваше да бъдат използвани за сваляне на победителите от Втората световна война. Частта на Джордж Буш-старши от ЦРУ, която пое управлението от нацисткото Гестапо, беше замесена в този бизнес. Ето защо латинските наркобарони казват, че CIA означава Агенция за внос на кокаин (Cocaine Importing Agemcy).

Хората, които срещнах, казаха, че са работили в производството на хероин с ЦРУ във Виетнам. Те казаха, че са спрели да работят с хазарската мафия, след като разбрали, че SARS е биологично оръжие, предназначено да убива само азиатци. Те ме запознаха и с техните контра-колеги на ЦРУ, които се съгласиха да работят с нас.

Приблизително по същото време принцеса Каору Накамару – внучка на император Мейджи – се свърза с мен и ми даде списък с хиляди имена в него. Това бяха членовете на Тристранната комисия, Съвета за международни отношения, Билдербергите и т.н. С други думи това беше ръководството на хазарската мафия. Тя ми каза, че това са хората, отговорни за 911.

Тогава се вдъхнових от филма на Куентин Тарантино „Убий Бил“. В този филм имаше сцена, в която две жени убийци са участвали в жестока битка до смърт. Битката свърши внезапно, когато една от тях изтръгна единственото око, което противникът й имаше, като по този начин я ослепи и сложи край на битката.

Азиатските убийци получиха списък с имена на западния елит. Казано им е, че могат да прекратят битката, като извадят окото или убият ръководството на ХМ. Азиатецът се съгласи да направи това. Те също се съгласиха да спрат финансирането на Американската Корпорация (САЩ).

След това бях информиран, че Дейвид Рокфелер е в Токио. Тъй като знаех, че американски големци отсядат в хотел Okura до американското посолство, аз се обадих там и получих среща за интервю с него. Разбира се, можех просто да изпратя убийци вместо това, но аз съм журналист, а не гангстер, така че вместо това избрах да интервюирам него.

Това лице притежаваше ООН, BIS, Световната банка, МВФ и имаше контролен дял в повечето от корпорациите от Форчън 500. По онова време той беше окото на пирамидата. Криминалистичните следи отвеждат до него и членовете на семейство Ротшилд като хората, които са използвали оръжия за земетресение, за да принудят японското правителство да предаде контрола над всички големи японски корпорации.

Обаче фактът, че успяхме да се свържем лично с него, изглежда е принудил ХМ да спре плановете си за Трета световна война.

Освен това то стана причина да се отвори кутията на Пандора с тайните общества. Скоро се появяват гностичните илюминати. Те твърдяха, че са провокирали американската, френската и руската революция, а сега кроят световна революция. Тогава П-2 масоните изпратиха Лео Загами да ме посрещне. Те твърдят, че са управлявали планетата в продължение на 26 000 години според план, даден им от извънземни същества. Вие казахте, че планът ще бъде изпълнен според движенията на планетите. Руската ФСБ, севернокорейците, убийците, Пентагона, MI6 и куп други хора също се появиха.

Ще говорим повече за тези тайни общества и тяхната дейност следващата седмица. Междувременно ще разгледаме последствията от азиатската заплаха. Това беше известно на останалия свят като шокът на Лиман. Това, което се случи, беше, че САЩ бяха отрязани от външната търговия.

След това нацистката фракция на ХМ под ръководството на Джордж Х. У. Буш организира брилянтна кампания за измама. Те обещаха да направят черен комунист на име Барак Обама президент. Те също така предлагаха големи подкупи под формата на иракски петрол на ключови членове на азиатската група.

В резултат на това азиатците се съгласиха да доставят 700 тона злато на Федералната резервна банка, което принадлежеше на азиатски крал на име Йоханес Рияди. След това златото беше използвано над 1000 пъти, за да се създадат 23 трилиона долара за подкрепа на операциите на Американската Корпорация.

В същото време азиатците ми казаха, че трябва да им се подчинявам изцяло и напълно. Ако кажете, че бялото е черно и черното е бяло, трябва да се съглася с това. Казах им, че никога няма да имат моята сляпа преданост. В резултат на това те ме лишиха от защита и ми отрязаха пътя. Тогава убиецът, който първоначално беше нает от Такенака, ме информира, че неговият покровител Хенри Кисинджър и неговият шеф Дейвид Рокфелер са издали заповед за убийство ми.

Ето защо бях принуден да отида в централата на Yamaguchi Gumi – най-големият мафиотски синдикат в света – с мегафон в ръце. В крайна сметка японската престъпна общност ми предложи убежище. В същото време Обществото на белия дракон е създадено от служители на руската ФСБ, ЦРУ, Пентагона, MI6, П3-Масоните и т.н., за да се бори с конспирацията на ХМ за избиването на 90% от човечеството. 

Освен инагурацията на Обама, ХМ имаше друг зловещ план в разработката. Това беше ядрената атака и цунамито над Фукушима, Япония на 11 март 2011 г., известно в Япония като ядрена атака и цунами 311.

Ето какво написах за това малко след като се случи:

Моите източници за това, което пиша сега, включват японското военно разузнаване, бившия министър-председател Наото Кан (когото познавам лично от много години), членове на екипа, пренесъл нелегално ядрените оръжия, използвани при атаката в Япония, членове на френския и Британски клонове на семейство Ротшилд, високопоставен агент на ЦРУ и член на екипа, който всъщност проби дупка за ядрените оръжия в морското дъно преди атаката 311.

На първо място, трябва да знаете, че атаката бе планирана много години предварително. Японското бизнес-списание Zaikai Tembo написа през февруари 2007 г., цитирайки доклад на ЦРУ, че САЩ са решили, че Япония получава твърде много енергия от ядрена енергия и че ако тази тенденция продължи, Япония ще престане да зависи от контролирания от САЩ петрол и, следователно вече няма да зависи от петрола, контролиран от Съединените щати и следователно повече няма да бъде зависим от петрола, контролиран от Съединените щати, а трябва да се подчинява. Заключението на доклада е, че най-добрият начин да се гарантира, че Япония ще остане колония, е да се унищожи Токийската електрическа компания, която управлява електроцентралата във Фукушима.

Сенаторът Дж. Рокфелер, чието семейство контролира (чрез фондове) General Electric, производителя на завода, играе важна роля в тази операция. Като предварителна стъпка към унищожаването на японските атомни електроцентрали, Westinghouse и General Electric продадоха своите атомни електроцентрали на Toshiba и Hitachi. Това беше търговия с вътрешна информация на най-високо ниво и Hitachi и Toshiba трябваше да подадат в съда.

Опитът на азиатско тайно общество да изтръгне контрола върху глобалните финанси от семействата на западни олигарси през последните години дава допълнителен аспект на заговора във Фукушима.

Например министърът на финансите на Демократическата партия на Япония Шоичи Накагава беше попитан на среща на Г-7 дали иска да остави 100 милиарда долара на кабала. Той отговори, че ще събере пари, като продаде американски държавни облигации на стойност 100 милиарда долара. Тъй като той щеше да каже това на пресконференция след срещата на Г-7, той беше упоен с наркотици, за да му попречат да го направи. По-късно, когато се завръща в Япония, той е убит от ескадроните на смъртта на ЦРУ.

Връщайки се към Фукушима, отказът на Демократическата партия на Япония и властите да осигурят истинска твърда валута на западните олигархични семейства доведе до решението да се продължи операцията във Фукушима, за да се сплашат отново японците, за да се предадат и подчинят.

Един от основните ми източници, известен като Ричард Зорге (Зарик), Александър Романов и др., беше част от мрежа от западни агенции, замесени в контрабандата на наркотици в Япония. Чрез стар познат на име Стив Маклюр, известен музикален журналист, потвърдих, че Ричард Зорге е неговият дългогодишен доставчик на наркотици.

Във всеки случай, Зорге ми каза, че е бил повикан в Патая, Тайланд, от член на британската специална въздушна служба, южноафриканец на име Спенсър, и му е наредено да донесе 70 килограма тайландска марихуана, силно наситена с увреждащи ума химикали и да се приближи към мене. Трябваше да ми каже да го запозная с Якудза или иначе щях да бъда убит. Якудза ми каза, че това е капан и че трябва да стоя далеч от него, което и направих. Зорге ми каза също, че в Тайланд са му показали ядрена ракета с мощност 700 килотона, открадната от потъналата руска подводница Курск. Тази ракета е била внесена контрабандно в Япония заедно с наркотици.

Според Зорге и Спенсър човекът, отговарящ за контрабандната операция, е бивш заместник-комисар на полицията в Хонконг на име Стивънс. Според ЦРУ и други източници, генерал Ричард Майерс е човекът, който напълно контролирал тази операция срещу Япония.

По-късни разговори със служители на военното разузнаване от Пентагона и MI5 разкриват как ракетата е стигнала до Япония. Според MI5 ракетата е била част от група от четири ядрени ракети, откраднати от Курск и пренесени в базата му за подводници на атлантическия остров Сао Томе. Оттам, според военното разузнаване на Пентагона, тя е прехвърлена в друга база за подводници в Нова Гвинея. (*)

Оттам тя е откарана във Филипинския яхт-клуб, където екипът на Стивънс го отвежда с яхта до отдалечен остров в архипелага Окинава. Оттам тя е транспортирана с рибарска лодка до пристанището на Кюшу. Ракетата е транспортирана от Кюшу с микробус до имението на бившия премиер Ясухиро Накасоне в Хай-Но-Де-Чо в западната част на Токио. Оттам тя е отведена в централата на Севернокорейската гражданска организация, разположена близо до светилището Ясукуни, според Зорге.

Рискувайки живота си, Зорге оцелява при няколко опита за убийство, защото се опитва да предупреди японските власти за предстояща ядрена терористична атака. Той им каза, че ракетата е на територията на Накасоне и също ми каза. Японските власти пренебрегнаха нашите предупреждения. По-късно им казахме отново, че ракетата се намира в щаба на гражданска организация на Северна Корея в Япония.

Заради усилията си Зорге беше арестуван от полицаи в цивилни дрехи, които пренебрегнаха предупрежденията му за предстоящ ядрен терор и вместо това поискаха той да лъжесвидетелства, че аз съм наркодилър.

По това време с мен се свърза и южноафриканско-британският агент на име Майкъл Мейринг, чиито крака бяха отнесени от бомба, която според него беше поставена от Джордж Хърбърт Уокър Буш. Той дойде при мен под името д-р Майкъл Ван де Меер и ми показа бронирано куфарче, седем паспорта и картечен пистолет Узи. Д-р Ван де Меер ми каза, че Тони Блеър се е похвалил, че ще бъда арестуван за престъпления с наркотици.

Във всеки случай японските власти не реагираха на нашите предупреждения и бомбата беше натоварена на кораба за дълбоководни сондажи Chikyu. Според съобщения в местните новини Chikyu е сондирал в морското дъно край бреговете на Сендай няколко месеца преди цунамито и ядрената терористична атака срещу Япония на 11 март 2011 г.

Освен това няколко свидетели свидетелстват, че министър-председателят Наото Кан е бил видян в щаба на японските масони близо до Токийската кула ден преди 311-ата атака. Беше му показана карта на Япония, която не включваше региона Тохоку, където стана цунамито.

За безопасността в АЕЦ Фукушима тогава отговаряше израелската компания Magna BSP. Говорител на префектура Мияги казва, че служителите на компанията са заредили 311 единици плутоний в завода против волята му през предходните месеци.

Веднага след началото на цунамито и ядрената терористична атака, министър-председателят Наото Кан беше помолен да нареди евакуацията на 40 милиона души от равнината Канто, каза Кан на пресконференция в Японския клуб на чуждестранните кореспонденти.

В деня след атаките той също получи обаждане от израелския министър-председател Бенямин Нетаняху с молба да предаде всички американски държавни облигации, държани от японското правителство, на кабалните олигарси, което той направил, според японското военно разузнаване.

След атаките член на японските сили за самоотбрана, който участва в разглобяването на атомната бомба Курск на няколко по-малки бомби и хвърлянето й на морското дъно, се обърна към християнската църква в Тачикава, ръководена от пастор Паоло Изуми, с молба за защита. Той каза, че 14 негови колеги, които са участвали в сондажа и не са разбирали целта на действията си, са били убити, за да ги накарат да млъкнат, и че се страхува за живота си. Този човек беше под закрилата на църквата и сега участва в програмата за защита на свидетели.

След терористичната атака на 3-11 авторът заминава за Южна Корея по покана на д-р Ван де Меер. Докато е в Корея, той научава, че семейство Ротшилд е планирало терористична атака, за да принуди 40 милиона японски бежанци да потърсят убежище в Северна и Южна Корея. Семейство Ротшилд възнамерява да премести базата на своите азиатски операции от Токио в предложена нова специална икономическа зона в Корея, каза той. Той знаеше предварително за атаката на 311 и много се засрами, когато призна, че не ме предупреди за това.

Според японски гангстер, чиято банда е работила като подизпълнител на ЦРУ и Мосад в района на Фукушима, немаркирани самолети, изхвърлящи радиоактивни, натоварени с цезий промишлени отпадъци, са били забелязани след атаката 311.

Мащабната пропагандна кампания за сплашване след атаката 311 може да бъде проследена до Мосад, Пентагона и ЦРУ.

В допълнение към гореспоменатите лица, тази кампания за масови убийства и насаждане на страх включва Кенет Къртис, японския шеф на ЦРУ Майкъл Грийн, ръководителят на Мосад в Япония и Ричард Армитидж, наред с други.

Други хора, участващи в тази кампания за масови убийства, включват Джордж Х. У. Буш, Майкъл Чертоф, Джеймс Бейкър, Пол Улфовиц, сенатор Дж.

Актуализация: Повечето от хората, участващи в тази атака, вече са намерили създателя си. Онези, които все още са живи, предимно Нетаняху и Армитидж, се преследват активно.

Ще продължим този доклад следващата седмица, като обсъдим тайната финансова война след провала на 311. Всъщност през 2016 г. войната започна отново с избирането на Доналд Тръмп за президент на Съединените щати на строго секретна среща в Антарктика, так че ние ще продължим да докладваме оттам.

-=-

Седмични сурови новини и видео емисии:

ФРАНЦИЯ / ИРАН

Християните критикуват Олимпиадата в Париж за остроумна пародия на Причастието по време на странна церемония по откриването, описана като „най-лошата някога“, спасена само от технически проблеми и времето.

Християни, включително Илън Мъск, критикуваха церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж за нейната крещяща пародия на Тайната вечеря, която можеше да бъде спасена само от технически проблеми и намокрени от дъжд изпълнители и канадската певица Селин Дион (която е в списъка на адренохромаджиите).

Критиците нарекоха четиричасовото шоу „най-лошото шоу, правено някога“. Зрителите съобщиха за лошо качество на звука, причинено от проливен дъжд, и дори се пошегуваха онлайн, че организаторите трябваше да „спрат лодките“.

Стотици хиляди зрители наблюдаваха как 6800 спортисти, облечени в пластмасови пончота, се опитваха да запазят настроението си, докато плаваха по Сена в огромна флотилия от 85 лодки.

Изпълненията на Лейди Гага и около 3000 танцьори, акробати и актьори бяха едва чути заради дъжда, а зрителите го нарекоха „най-лошата церемония по откриването в историята на човечеството“.

Неправилно изписаните имена на държави, издигането на олимпийския флаг и странни сцени на пеене на обезглавена Мария-Антоанета оформиха облика на вечерта, когато спортът започна сериозно тази сутрин.

Но сред различните артистични изпълнения, кръстени на френските ценности като свобода, братство и равенство, най-много спорове предизвика представлението в стил Тайната вечеря на „фестивал“ или на вечеринки.

[Video] ()

[Video] ()

САЩ:

ЦРУ отрича теорията на конспирацията за MKUltra, използвана при стрелците на Тръмп.

Според контраразузнаването Томас Матю Крукс не е участвал в заговор, подобен на заговора Манджурски кандидат.

Беше ли опитът за убийство на бившия американски президент Доналд Тръмп по-рано този месец част от тайна програма на ЦРУ, включваща убийци с промити мозъци? Това твърдение е направено от някои крайнодесни акаунти на X, но Тайните служби на САЩ предприемат необичайната стъпка директно и категорично да отрекат тези твърдения.

ТЕ СТАВАТ НЕБРЕЖНИ

Джил Байдън в Париж… САМА (на повече от 8 часа път) И ЕДНОВРЕМЕННО в Белия дом с „Джо Байдън“!

[Figura] ()

Джанет Йелън обявява, че САЩ ще отделят 667 милиона долара за Фонда за отговор за пандемията, за да „предотвратят следващата пандемия“.

[Video] ()

Имаме некомпетентни хора, които управляват страната ни.

Доналд Тръмп разговаря с Нетаняху и неговата група в Мар-а-Лаго.

Можете да намерите видеото на следния линк:

[https://x.com/margommartin/status/1816886322872947153]

Нетаняху омаловажава Шумер, докато той върви по пътеката, за да говори пред Конгреса. Безценно е!

[Video] ()

След това незабавно ще наредя на Министерството на финансите и други федерални агенции да спрат и да се откажат от всякакви действия за създаване на цифрова валута на централната банка. Докато оставам президент на Съединените щати, C.B.D.C. никога няма да я бъде. – Президент Доналд Дж.

[Video] ()

Турция / ИЗРАЕЛ

Ердоган казва, че Турция може да нахлуе в Израел.

„точно както нахлухме в Карабах и Либия“.

Държавният президент и лидер на партията АК Реджеп Тайип Ердоган присъства на срещата на партията в провинция Ризе. Ердоган каза:

„Трябва да сме много силни, за да не може Израел да причини това на Палестина. Както нахлухме в Карабах и Либия, така ще направим и с вас. Нищо не може да ни попречи да направим това. Просто трябва да сме достатъчно силни, за да предприемем тези стъпки.”

Президентът Ердоган, който е в родния си град Ризе, за да присъства на някои програми, се срещна с организацията на партията на АК. Ердоган направи важни изявления по време на срещата.

РУСИЯ / КИТАЙ

Новата стратегия на Пентагона за Арктика има за цел да противодейства на партньорството между Китай и Русия.

Стратегията има за цел да засили американския капацитет в Арктика чрез разширяване на сътрудничеството със съюзниците в лицето на агресията от Китай и Русия.

Представители на Пентагона разкриват най-новата си стратегия за Арктика на фона на засилващата се конкуренция за геополитическо предимство с Китай и Русия.

Стратегията има за цел да увеличи милитаризацията на региона от Пекин и Москва на фона на нарастващата надпревара за природни ресурси.

„Арктика е от стратегическо значение за сигурността на Съединените щати“, каза заместник-министърът на отбраната Катлийн Хикс на брифинг пред репортери на 22 юли.

Г-жа Хикс добави, че е изключително важно за националната сигурност Съединените щати да гарантират, че:

„Арктика остава безопасен и стабилен регион в лицето на нарастващата агресия от страна на китайския режим и Русия по света“.

Стратегията призовава армията на САЩ да възприеме подход „наблюдение и реагиране“, като същевременно поддържа „калибрирано присъствие“ в региона чрез координиране с арктическите съюзници относно стратегията, обучението и оборудването.

Г-жа Хикс описа стратегията като част от усилията на „цялото правителство“ за осигуряване на възпиране и готовност на САЩ в Арктика чрез редовно обучение.

Путин:

„Ако САЩ разположат оръжия в Германия, Русия ще направи така, че да бъдат взети огледални мерки“

[Video] ()

Холандия и светът:

Чуйте това и ще разберете какво ви очаква. Голям отряд – Ева Влаардингербрук – Холандия

[Video] ()

https://bgprevedi.com/the-secret-history-of-the-financial-war-for-control-of-the-planet-earth-prewritten-44150-2/


(*) – Този доклад е много добро четиво за г-н Путин. Спомнете си как той се усмихна когато го попитаха за Курск и каза с усмивка „Тя потъна“.

https://bgprevedi.com/the-secret-history-of-the-financial-war-for-control-of-the-planet-earth-prewritten-44150-2/

Предишна статия

Ивелин Михайлов и Красимира Катинчарова на среща в Димитровград

Следваща статия

ИСТИНАТА ЗА ПАРТИИТЕ В ПАРЛАМЕНТА – РЕКЕТ И ПАДЕНИЕ

Други интересни