Светла Матева: Сексуалното насилие над децата не е от днес!

Автор: Няма коментари Сподели:

Гърция е страната откъдето педофилията се заражда в древността. И демокрацията също.

28.07.2024, Svetla Mateva

No photo description available.

И трябва да измислим нов и точен термин за това явление, защото думата Педофилия от самото си създаване има за цел нормализирането на содомизирането на децата.

Педо- дете, от гръцки + Филия- приятелство, от гръцки = Приятел на Детето?!

Как може някой, който въвлича в сексуален акт едно дете да му е приятел?

Трендът деца да бъдат обучавани от 4 годишна възраст относно своята сексуалност, да им бъде показвано как да си доставят удоволствие и да им бъде подсказвано, че полът не е даденост, а усещане, в своя край води към ранна сексуалност, объркване на усещане за личност и принадлежност.

Ранно събуждане, заиграване със сексуалния нагон ще деморализира обществото.

Защото тези, които са загрижени да били дадели свободи на децата, за да избирали дали искат да водят сексуален живот и всичко това в условията на нашето супер либерално, демократично и напредничаво общество, от друга страна ограничават всеки последващ техен социален избор.

В снимка наблюдавате Чашата на Уорън- древна гръко-римска сребърна чаша за пиене, украсена в релеф с две изображения на мъжки полови актове от един и същи пол, но между мъж и момче, дете. Той е закупен от Британския музей за £1,8 милиона през 1999 г., най-скъпата единична покупка от музея по това време. Обикновено се датира от времето на Юлио-Клавдиевата династия (1 век сл. Хр.).

Британският музей създава Secretum, закрит раздел в музея, в който събира подобни артефакти, считащи се за непристойни във викторианското общество. Нужно било специално разрешение, за да се посети този раздел. Къде се намира днес тази чаша не знам, но може да я лъскат, за да я изкарат като древен артефакт по подражание.

ПП. Трюдо, премиерът на Канада, щял да отдели 100млн долара за движение в защита на педофилията.

https://bgprevedi.com/pedophilia-is-for-a-long-time-44148-2/

Предишна статия

Помните, что только когда мы едины, мы непобедимы! Мировая война… или Мир?

Следваща статия

Отец Абсолют: Семейството днес…

Други интересни