САЩ просто трябва да напуснат НАТО…

Автор: Няма коментари Сподели:

“Още в началото на мандата си президентът Тръмп даде ясно да се разбере, че не се отнася особено сериозно към НАТО. И че САЩ просто трябва да напуснат НАТО. Това предизвика огромен отпор, защото НАТО е средството, чрез което Дълбоката държава контролира цяла Европа.
Когато завършва Втората световна война, НАТО е създадена и в нея е назначен американски четиризвезден генерал. Никога не сме позволявали на европейски генерал да командва НАТО. Тъй като НАТО е американска организация, тя е съюз, ръководен от САЩ. И чрез НАТО можем да доминираме в ЕС, можем да доминираме в цялата политика на Европа.

Именно САЩ по време на тази война в Украйна направиха един от най-феноменалните провокативни ходове, които някога са правени в историята на човечеството.

Ние взривихме газопровода “Северен поток” заедно с редица други държави от НАТО. Участвахме ние, участваха британците, норвежците и други представители на скандинавските страни. Възможно е да е имало и известно участие на германското правителство.

Смятахме, че като напреднем във войната в Украйна, ще нанесем много щети на Русия. Но тя имаше опустошителен ефект върху икономиката на Европа, хвърли Германия в рецесия.”

https://www.bitchute.com/video/vEvoanLdOLUl/

Предишна статия

Отец Абсолют: Семейството днес…

Следваща статия

Женската армия в Китай!

Други интересни