Добре дошли в последните дни на Корпорацията СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ

Автор: Няма коментари Сподели:

Мъж в женски дрехи със силиконова маска и телевизионен риалити актьор са представени на американския народ като кандидати за президент. Нищо чудно, че 80% от гражданите на САЩ смятат, че страната им „излиза извън контрол“.

[msn] (Ексклузивно – Четирима от петима американци се страхуват, че страната затъва в хаос, установи проучване на Reuters/Ipsos)

Това визуално представяне на американския дълг показва защо шоуто ще трябва да приключи.

[Figura] (Визуално представяне на американския дълг)

Добре дошли в последните дни на Корпорацията СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ.

Това, което хората, които организират този изборен фарс, трябва да разберат, че някъде там съществува нещо, известно като реалност, и колкото и да се опитвате да го избегнете, то в крайна сметка има начин да ви настигне.

Да започнем с Камала Харис, която сега е кандидатът на „Демократическата“ партия, и че най-накрая спряха бавното шоу на Джо Байдън. Въпреки че не можем да потвърдим това 100%, нашите източници от Пентагона казват, че лицето, което ще носи маската

[Video] (Камала Харис маскирана като риба с хриле) и преструвайки се на Камала Харис е футболен треньор на име Кям Кямрън. Той ще бъде съветван от голямата люлееща се пишка Майк Обама как да се държи като „цветна жена“. Това е отборът, който ще бъде определен за губещ в планираното шоу.

[wikipedia] (Кям Кямрън)

Може ли да си представите този човек да влезе в преговори като равен с Владимир Путин или със Си Дзинпин?

[Video] (Може ли да си представите тази жена да влезе в преговори като равен с Владимир Путин да премахнат Третата световна)

Вижте кой я подкрепя, Гавин Нюсъм, семейство Клинтън и обичайните заподозрени.

„Това вече беше планирано преди седмици, ако не и месеци. Играе се повече като цирковото шоу“, коментира източник от Пентагона.

[businessinsider] (Всички демократи, които подкрепиха Камала Харис да замени Джо Байдън, след като той отпадна)

Това е новата корица на списание Time, след като Джо Байдън се отказа от президентската надпревара срещу Доналд Тръмп.

[Figura] (Това е новата корица на списание Time)

Между другото, някой знае ли какво е това нещо, което Джо Байдън изглежда тайно предава на излизане?

[bitchute] ()

Както и да е, сега нека да разгледаме „Доналд Тръмп“. Първо, нека потвърдим, че лицето, което се появява на снимката по-долу като Тръмп, не е той. В официалната биография на Тръмп се казва, че той е висок 6 фута и три инча (1,9 метра), докато в биографията на Ванс се казва, че е висок пет фута и седем инча (1,7 метра). Сега ги погледнете, застанали един до друг на снимката по-долу.

[Figura] (Ванс и Тръмп)

Този Тръмп е по-нисък от 5 фута и 7 инча.

(Някои източници оспорват това твърдение, че Ванс също е 6’3″, но и в двата случая сме сигурни, че истинският Тръмп остава в безопасност в планината Шайен)

Това потвърждава казаното от очевидци в Мар-А-Ларго в миналото; човекът, който се появява публично като Тръмп, не е той. Продължаваме да чуваме от нашите източници от космическите сили на САЩ, че истинският Доналд Тръмп е във военната база Маунт Шайен в Колорадо, ръководейки военните бели шапки. Този Тръмп, който виждаме публично сега, е актьор с бяла шапка, работещ за Тръмп в планината Шайен. 

Засега обаче нека погледнем този, който доскоро се появяваше публично.

Отбелязваме, че той е участвал в риалити шоу за убийство на масони (да, те често убиват истински хора в своите предавания), предназначено да му даде фотосесия и да го определи като новия лидер на американската корпорация.

Информатори разкриват, че по-голямата част от охраната на Тръмп на събитието не е била от тайните служби, а неопитни и неподготвени членове на Министерството на вътрешната сигурност.

[americanmilitarynews] (Информатори твърдят, че „повечето“ от охраната на Тръмп не са били от Тайните служби, казва представител на Републиканската партия)

Като доказателство за това как този опит за убийство е бил фалшиво шоу, вижте как актрисата във видеото по-долу се преструва, че е агент на Тайните служби.

[Video] (Барби – агент на Тайните служби)

Тези деца в Африка свършиха по-добра актьорска работа и трябва да бъдат наети за следващото шоу с атентати.

[Video] ()

Бившият агент от тайните служби Дан Бонджино разля чашата (показа нещата) в шоуто на Доналд Тръмп младши с Тъкър Карлсън и Дейвид Сакс:

[Video] (Дан Бонджино)

„Казаха ми също, че директорът на Сикрет сървис е получил инструкции от администрацията и секретаря на DHS (вътрешната сигурност), че ако искате да запазите работата си, ще си мълчите за това.“

Тъй като тя очевидно не го направи, шефът на тайните служби пое отговорността за този масово отричан фарс.

[Figura] (Директорът на Сикрет Сървисе ще подаде оставка най-рано в понеделник)

Във всеки случай Тръмп, който доскоро се появяваше публично, е отявлен ционист, както и неговият заместник Джей Д. Ванс. Тук можете да ги видите да носят еврейската шапка на покорството, докато целуват стената на стара крепост, построена от римските разрушители на нацията на Юдея. В момента обаче не сме сигурни дали това е същият Джей Д. Ванс.

[Figura] ()

Този Тръмп, когото свикнахме да виждаме публично, е същият, който рекламира „Операция Warp Speed“ за убиване на възможно най-много американци възможно най-бързо с токсични ваксини. Ванс е партньор на Battelle Biodefense Laboratories (финансирани от Антъни Фаучи за Moderna), който каза:

„Нека уволним хиляди медицински сестри, които отказват да получат ваксината“.

[gospanews] (СЕНЧЕСТИ АФЕРИ на вицепрезидента на ТРЪМП заедно с глобалистите на ПЕНТАГОНА-ЦРУ от украинските биолаборатории. Партньор на Ванс от Biodefense Trust, финансиран от Фаучи за ваксината на Moderna)

Ванс също каза, че трябва да позволим на Израел да преследва геноцида в Газа „по начина, по който те сметнат за добре“.

[gospanews] (ВАНС и ТРЪМП… Двама твърди ционисти за продължаващия израелски геноцид в Газа)

Във видеоклипа, свързан по-долу, можете да го гледате да казва

„В Америка обичаме евреите“.

[Video] (Израел избра следващия вицепрезидент на САЩ)

Като евреин намирам това за обидно, точно както си мисля, че бих се почувствал обиден, ако бях черен човек и ми казаха „В Америка обичаме черните“. Защо избирате конкретна група за любов?

Робърт Ф. Кенеди-младши каза, че изборът на Тръмп за Ванс е „Поздрав за ЦРУ“, че „Тяхното лесно правене на пари ще продължи“.

[realclearpolitics] (Робърт Ф. Кенеди-младши: изборът на Тръмп за Ванс е „Поздрав за ЦРУ“, че „Тяхното лесно правене на пари ще продължи“)

Както и да е, тази сряда риалити-шоуто на хазарските мафиоти, представящо се за правителството на САЩ, ще посрещне своя истински лидер, масовия убиец Бенямин Нетаняху. Активисти за освобождение на евреите като Хенри Макоу казват, че

„Тръмп е инсталиран, за да поведе Запада в самоубийствена война срещу Иран, Русия и Китай“.

[henrymakow] ()

Сега разбирам, че Доналд Тръмп има много фанатични поддръжници. Тук например можете да гледате как Хълк Хоган (подигравателно) с истински ентусиазиран вид казва, че Тръмп ще „направи Америка отново велика“.

[Video] (Хълк Хоган говори пред РНК)

Добре, нека сега разгледаме възможността наистина да имаме работа с две конкуриращи се времеви линии, както казват нашите източници от Тайните космически сили. Те казват, че една времева линия включва циониста Тръмп, прокарващ ваксините, който иска да започне Трета световна война. В другата времева линия истинският Тръмп в базата на космическите сили Маунт Шайен в Колорадо играе 5D-шах и е на път да арестува и изправи пред военен трибунал 300 високопоставени босове на ХМ.

Всъщност има много признаци, че вече сме навлезли в графика на „добрия Тръмп“. Ако не вярвате на времето, считайте това за нов набор от сценаристи и нов сюжет за риалити-телевизионния актьор Тръмп.

Например Ювал Ной Харари от Световния икономически форум, съветник на покойния Клаус Шваб, казва:

„Ако Тръмп отново стане президент през 2024 г., това ще бъде последният смъртен звън за глобалния ред…“

[Video] ()

След това CNN обяви убедителната победа на Тръмп във видеото, свързано по-долу.

Освен това изглежда, че новият Тръмп е АНТИВАКСЪР.

Във връзка с изтичането на информация между Тръмп и РФК-младши Тръмп се обърна за помощ към Кенеди. Тръмп може да бъде чут тук да говори за опасностите от ваксинирането на бебета и как „има нещо нередно в цялата система“. В замяна на подкрепата си Тръмп предлага да преговаря с фармацевтичните компании.

Сега СМИ ще започнат да нарича Тръмп „антиваксър“ заради разговора с РФК-мл. за опасностите от абсурдното използване на ваксината в САЩ върху бебета.

Това дори ще е от полза за Тръмп. Сега почти всички са скептични относно ваксинацията.

[Figura] (Тръмп и РФК-младши)

Говорещите глави в корпоративните медии изглежда знаят, че всичко е свършило. Тук можете да видите как Ван Джоунс от CNN чувства приближаването на стените:

„Куршумът не можа да спре Тръмп. Вирусът просто спря Байдън… Демократите се разпадат. Републиканците се обединяват.“

[Video] ()

Друг признак, че Обама и неговите марионетки са загубили властта, е внезапният край на „многообразието, справедливостта и приобщаването“ и „екологичния, социален и управленски“ натиск върху Уолстрийт.

Това ще се отрази и на американската армия.

„Огромните усилия за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване (РРП) в американската армия, тяхното обучение и псевдонаучни оценки са в най-добрия случай разсейване, загуба на ценно време и ресурси… в най-лошия случай те предават обратното на военния дух: например най-безопасният маршрут, Тревожните тенденции, които отбелязваме, и нарастването на изкупителната жертва и стереотипите, дължащи се на премахването на расата и пола в американската армия, е пълното премахване на бюрокрацията на DEI (РРП) там“, се казва в ново проучване от Държавния университет на Аризона.

Очаквайте скоро да бъдат уволнени всички обличащи се в дрехите на противния пол генерали.

Ще бъде направено нещо и за нелегалните имигранти. Новият директор на ICE на Тръмп има ясно послание към всички нелегални имигранти, пресичащи границата:

„По-добре започнете да събирате багажа… защото се прибирате у дома.“

Той каза на картелите:

„Тръмп ще ви изтрие от лицето на Земята! С ВАС Е СВЪРШЕНО, С ВАС Е СВЪРШЕНО.“

[Video] ()

Изглежда също така, че фалшивият опит за убийство е извършен, за да бъдат издирени онези, които стоят зад истинското убийство.

Оказва се, че в петък, 12 юли, един ден преди убийството, семейство Ротшилд, Блекрок (Рокфелер), Вангард, Мета, Джордж Буш и семейство Чейни са натрупали 15 милиона акции на Доналд Тръмп.

Вижте обема на неговата TMTG Corp.

Продажби в четвъртък: 3 956 160 единици

Петъчни продажби: 35 643 508 единици

Дневен максимум в четвъртък: $30,31.

Петъчен дневен максимум: $15 638,32!!!!

Това е 801% увеличение за един ден.

Сградата, в която се проведе митингът на Тръмп в Пенсилвания, е била собственост на BlackRock и се управлява от бивши ръководители на Pfizer, каза полското разузнаване.

Да видим дали това най-накрая ще се превърне в катализатор за всички тези измамници най-накрая да бъдат арестувани.

Също така чуваме от източници на Белите шапки, че Дж.Д. Ванс стои зад Microsoft и Бил Гейтс по новата времева линия (или сюжетна дъга).

Това беше катализаторът за глобалното прекъсване на ИТ (информационните технологии) миналата седмица, включващо Crowdstrike, сега известен на шега като „CrowdStroke“ (удар на тълпата). Този доклад на Sky News Australia обобщава случилото се.

Ето как Сферата в Лас Вегас реагира на глобалното прекъсване на електрозахранването. Вижте приложената снимка, наистина е специална.

[Figura] (Сферата в Лас Вегас)

Засегнати са само компютрите с Microsoft Windows на Бил Гейтс.

[Figura] (Системата е хакната)

Кой е собственикът на Crowdstrike? Обичайните заподозрени, включително Vanguard, BlackRock и Invesco.

Предишната известност на компанията беше, че тя беше фокусът на „Руската порта“, американска теория на конспирацията, която твърди, че президентът Тръмп е руски шпионин.

Името на CrowdStrike се появи и в скандалния телефонен разговор през 2019 г. между Тръмп и Владимир Зеленски, в който тогавашният президент на САЩ помоли Зеленски да „ни направи услуга“ и „да разбере какво се е случило със сървъра на CrowdStrike“, който според Тръмп се намира в Украйна.

[Figura] ()

Сървърите на Crowdstrike се намират в Украйна. Crowdstrike е свързан с DNC (Нац. конвенция на демоНОкратите). Сървърите на Crowdstrike са свързани с Фондация Клинтън, която открива „хуманитарни мисии“ в Украйна.

Гледайте как изпълнителният директор на Crowdstrike изпада в паника и се задавя от думите си, когато медиите го питат защо една актуализация на съдържанието може да срине цялата система. Вижте колко нервен е този човек. Какво има да крие?

[Video] ()

Това спиране на интернета беше широко свързано с предупрежденията на WEF за някакъв вид кибератака.

Те планират и по-лоши бедствия. Сега несъмнено е ясно, че ХМ все още се опитва да провокира хранителна криза. Това вече е в ход в Европа, а сега и в Америка. Лобистите на асоциациите за говеда и свинско месо потвърждават, че ще започнат да прилагат иРНК-ваксини на прасета и крави този месец.

„Никой не знае последствията от тази мярка, но всички ние потенциално рискуваме да се окажем „мъртви“, ако не я предотвратим“, предупреждава адвокатът Томас Ренц

[Video] ()

Собственик на ранчо също така предупреждава за правителствени експерименти с иРНК-ваксини за производство на месо в Съединените щати, отбелязвайки, че 25% от прасетата, на които са дадени тези инжекции, са умрели.

Неговото видео интервю можете да намерите на следния линк: (липсва в руския превод)

Има и опити за закриване на селското стопанство. В Айдахо правителството се опитва да принуди фермерите да спрат да използват вода с глоба от $300 на акър. Фермерите във видеото по-долу казват, че 182 хектара, които щяха да бъдат принудени да затворят, щяха да произведат достатъчно пшеница за 1 милион хляба. Правителството на Айдахо планира да затвори 500 000 акра, или еквивалента на 2,8 милиарда хектара зърнени култури. Така всеки американец ще се нуждае от около 8 хляба. Това ще доведе и до значително увеличение на цените на говеждото и млечните продукти. И това въпреки факта, че има много вода. Отговорникът е ционисткият губернатор Брад Литъл. Twin Falls Canal Company също е отговорна и нейният основен акционер е „Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни“, която всъщност е мормоните. Срещу тези престъпници ще бъдат взети мерки.

Друг проблем, с който ще се сблъскаме, е корпоративната цензура на истината. Според съдебната комисия на Камарата на представителите организация, наречена Глобален алианс за отговорни медии, цензурира консервативните и противоположни гледни точки в медиите, насочени към фигури като Джо Роган и цели социални медийни платформи като X (бившия Twitter).

Като човек, който лично е преживял техните бойкоти, съм съгласен, че те са може би най-голямата пречка за разпространението на истината.

В сегашния си вид това е вид подвиг, който хората трябва да извършат, за да донесат истината за неща като системните изтезания в корпоративните медии. Вижте мъжа, който стои зад водещ на CNN с тениска и пита:

„Къде е списъкът с клиентите на Джефри Епщайн?“

[Video] ()

Ето пример за прессъобщение, за публикуването на което бихте наказали медиите. Защо New York Times не съобщи, че Министерството на правосъдието съди най-големия доставчик на жилища за непридружени деца в Съединените щати за систематична сексуална експлоатация на безброй деца?

Ето извадка от прессъобщението:

Министерството на правосъдието е завело дело срещу Southwest Key Programs Inc. (Southwest Key), базирана в Тексас организация с нестопанска цел, която осигурява жилища за непридружени деца, срещнати на южната сухопътна граница на Съединените щати. В делото се твърди, че Southwest Key е малтретирал сексуално и тормозил непридружени деца в приютите на Southwest Key чрез своите служители, като по този начин е нарушил Закона за справедливо жилищно настаняване.

„Сексуалното насилие над деца в приюти, където детето трябва да е в безопасност, е обидно, нехуманно и незаконно“, каза помощник-главният прокурор Кристен Кларк от отдела за граждански права на Министерството на правосъдието. „Сексуалното насилие над деца е криза, която не можем да игнорираме или да си затваряме очите. Това съдебно дело търси обезщетение за малтретирани и наранени деца и смислени реформи, за да се гарантира, че никое дете никога повече няма да бъде сексуално малтретирано в тези приюти.

Southwest Key управлява 29 приюта за непридружени деца в Тексас, Аризона и Калифорния. Няколко служители на Southwest Key са подложили деца, за които се грижат, на тежко или всеобхватно сексуално насилие. Това включва, но не се ограничава до сексуален контакт и неподходящо докосване, подканвания за сексуални действия, искания за голи снимки, подтиквания към неподходящи връзки и сексуални коментари.

Корпоративните медии игнорират и дяволския закон, приет от губернатора на Калифорния Нюсъм, целящ да разруши връзката между родители и деца и да накара държавата да бъде отговорна за техните деца

NEWSOM ПОЛУЧАВА ИСК СРЕЩУ НЕУДОБНИЯ ЗАКОН ЗА ТРАНСПОЛОВИТЕ, Случаят се отнася до нов закон в Калифорния, който забранява на училищните квартали да уведомяват родителите, когато половата идентичност на децата им се промени.

В Европа ситуацията не е по-добра. Миналата седмица Съдът на Европейския съюз постанови, че председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен е нарушила европейското законодателство. Фон дер Лайен е омъжена за Хайко фон дер Лайен, германски лекар, който е директор на Orgenesis, компания, собственост на Pfizer. Това е същата компания, с която Урсула фон дер Лайен подписа договор за закупуване на 4,6 милиарда дози от ваксината срещу COVID на стойност 71 милиарда евро.

На следващия ден фон дер Лайен беше преизбрана за ръководител на ЕС. Както чухме, европейските евродепутати са получавали смъртни заплахи, ако не гласуват за тях. Тук можете да видите как полската евродепутатка Ева Зайончковска-Херник казва на Урсула фон дер Лайен какво мислят повечето хора за нея.

[Video] ()

Източници от Пентагона обещават:

„Тя и съпругът й ще продължат да бъдат под стражата на военните трибунали.“ 

И също така ситуацията в Обединеното кралство се развива. Там украинският диктатор Владимир Зеленски пристигна в резиденцията на британския премиер Кийр Стармър. Те се съгласиха на схема за пране на пари за ХМ в Украйна на стойност 2,5 милиарда долара.

[Video] ()

На останалия свят му е писнало от това шоу. Според председателя на Съвета за сигурност на ООН, руският външен министър Сергей Лавров, дипломатическото прикритие на действията на Израел е довело до прякото намесване на Вашингтон в близкоизточния конфликт и Украйна

Унгария смята, че интензивността на конфликта в Украйна радикално ще ескалира в близко бъдеще, тъй като и двете страни в конфликта възнамеряват да продължат военните действия, каза унгарският премиер Виктор Орбан в писмо до председателя на Европейския съвет Шарл Мишел след мироопазващата му мисия в Киев , Москва, Пекин и Вашингтон от 2 април до 11 юли.

„Има връзка между войната на Русия срещу Украйна и Червено море“, каза генерал Франк Макензи, пенсиониран командир на Централното командване на САЩ, пред Middle East Eye.

Дори бивши съюзници като Япония и Германия се дистанцират от САЩ и Израел, контролирани от ХМ.

Това е съобщение от Япония:

[Може да минат няколко години, преди Mitsubishi Heavy Industries да успее да увеличи производството на ракети Patriot], което всъщност е знак, че японското правителство е решило да спре субсидирането на Американската Корпорация, казват японски десни източници.

Германия от своя страна намали наполовина военната си помощ за Украйна.

Чуваме също, че Северна Корея, усещайки слабостта на САЩ, се готви да обедини отново Корейския полуостров на свои условия. Севернокорейският лидер Ким Чен Ун се срещна с руска военна делегация, водена от заместник-министъра на отбраната Алексей Криворучко, за да обсъдят военното сътрудничество между Северна Корея и Руската федерация.

Между другото, забелязахме коментари от читатели, че Северна Корея не може да притежава 20 000 тона злато и две трети от редкоземните метали в света. Мога само да кажа, че това ми беше казано от севернокорейския представител, с когото се срещнах лично. Може да е преувеличил, но няма съмнение, че Северна Корея има огромни минерални запаси и би предпочела да ги извлича от западни партньори, а не от Китай.

САЩ би било добре да сключат сделка със Северна Корея, защото тъй като САЩ изчерпват парите си за техните вечни войни, Китай реши да преустанови консултациите със Съединените щати относно контрола на оръжията и неразпространението

Тъй като Китай произвежда 12 пъти повече стомана от САЩ, това означава, че те ще спрат политиката си на съзнателно намаляване на армията си и сега ще я изградят многократно повече от САЩ.

Ако китайците решат да направят нещо голямо, те също ще го направят. Например Китай инсталира вятърни и слънчеви еквивалентни на пет големи атомни електроцентрали НА СЕДМИЦА.

Китай ще постигне целта си от 1200 ГВт инсталирани вятърни и слънчеви мощности до 2030 г. към края на юли 2024 г., шест години по-рано от графика.

Това е същността на резултатите от голямата среща на китайското правителство миналата седмица:

Ще се съсредоточим върху изграждането на социалистическа пазарна икономика с високи стандарти и насърчаване на народната демокрация като цяло… трябва да използваме по-добре ролята на пазара, да насърчим по-справедлива и по-динамична пазарна среда и да разпределим ресурсите възможно най-ефективно и продуктивно… Ще гарантираме, че икономическите субекти от всички форми на собственост действат в съответствие със собствените си принципи… Ние ще гарантираме, че икономическите субекти от всички форми на собственост имат равен достъп до производствени фактори чрез закона, ще се конкурират при равни условия и са защитени от закона като равни, … насърчаваме пълната интеграция между реалната икономика и цифровата икономика, … прилагат стратегията за развитие на Китай чрез наука и образование, … за подобряване на системите и механизмите за прилагане на този принцип, че чистите води и тучните планини са безценни активи.

Това не са просто приказки. Ако Западът не подобри икономическата си система възможно най-скоро, Китай ще ни затъмни.

Тази седмица в южна Полша се появиха странни потоци светлина, което показва някакво небесно събитие, което може вече да е започнало. Полското разузнаване ни казва, че това е изкуствено явление от тип ДАРПА или ХААРП.

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

Това е всичко за тази седмица, читатели. Следващите два доклада вече ще бъдат написани, тъй като излизам в почивка, но ще се опитаме да предоставим съответните видеоклипове.

https://bgprevedi.com/reality-tv-pretending-to-be-presidential-election-signals-end-of-us-corporation-44077-2/

Предишна статия

Жажда за контрол на близките хора!

Следваща статия

Експертът по оръжия Марк Стийл потвърждава, че лазерите от клас 4, разположени за 15-минутните цифрови градове са Насочени (Преки) Енергийни Оръжия

Други интересни