Такова насилие над човека не се е случвало никога преди в историята на вашата планета…

Автор: Няма коментари Сподели:

В продължение на предишното ми послание искам да се спра на още един много важен аспект от живота ви.

И ще говорим за сатанизма, който се насажда навсякъде, който приема различни форми и засяга всички области на живота ви.

Човешкото съзнание не е в състояние да приеме такива чудовищни ​​извращения, които представителите на дълбинната държава така упорито се опитват да внедрят в съвременното общество.

На нормален човек, който държи на традиционните морални ценности, изглежда, че всичко това се случва някъде далеч – в друга реалност и просто не може да е истина.

Точно на това разчитаха глобалистите: хората да го осъзнаят твърде късно, когато това ново „нормално” е станало познато на мнозина.

Осъзнавайки, че няма да могат да обърнат по-възрастното поколение към своята „вяра”, те разчитат на младежта и децата, чието съзнание е по-податливо и неопитно.

В много така наречени „развити“ страни властите, контролирани от глобалистите, вече са извършили истинско престъпление, внушавайки на децата, че имат право, без разрешението на родителите си, да се разпореждат с телата си, като сменят пола си по желание, което дори е заложено в законодателните актове на тези страни.

В много училища учителите и така наречените „психолози“ умишлено подтикват децата към това, като провеждат „възпитателни“ разговори с тях.

Последствията от тази ужасна стъпка са следните: вече е израснало цяло поколение безлични, безполови млади хора, загубили своята индивидуалност, неспособни да продължават рода си, което води до пълната дегенерация на човечеството.

Такова насилие над човека не се е случвало никога преди в историята на вашата планета, но много хора все още не са в състояние да приемат това сериозно и отговорно.

Младите родители израстват и се възпитават в нови реалности и с нови морални „ценности“.

Съзнанието им е замъглено от картини на красив живот, към който трябва да се стремят, и те прекарват цялото си време в опити да отговорят на критериите за успех, които вече са здраво залегнали в подсъзнанието им.

Те отделят малко време на децата си, оставяйки тяхното отглеждане и образование на държавата.

Но именно държавните училища в страните, контролирани от глобалистите, са източникът на разпространение и въвеждане в живота на всякакъв вид извращения и престъпления, които лишават човека от неговата Божествена природа и нормален щастлив живот.

Стотици хиляди деца вече са претърпели чудовищна операция за смяна на пола, която осакати душите и телата им, като по този начин напълно преобърна живота им и ги лиши от щастието на майчинството и бащинството.

Подобно насилие над деца е пряко продължение на тайните сатанински ритуали, практикувани от управляващия елит, но това вече се прави открито и в планетарен мащаб.

И преди да е станало късно, трябва да се направи всичко възможно, за да се спрат тези престъпници във властта, които вече преминаха всички граници на позволеното и непозволеното.

https://bgprevedi.com/undisguised-satanism-44136-2/

Предишна статия

Ивелин Михайлов за политиката и Историческия парк, Денят започва с Георги Любенов – 28.07.2024 по БНТ

Следваща статия

Борба за оцеляване на човечеството

Други интересни