Жажда за контрол на близките хора!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес ще говорим за още един доста очевиден за много от вас стереотип, от който трябва да се отървете възможно най-скоро.

И ще говорим за присъщия навик на много хора да контролират близките си, който всъщност не е толкова безобиден, колкото изглежда.

В този случай е налице сериозно нарушение на един от основните закони на Вселената – Законът за Свободната Воля.

Освен това, това се отнася не само за човека, който контролирате, но и за вас самите, колкото и странно да ви звучи.

Нека да разгледаме какво се случва в енергийното пространство между този, който бива контролиран, и този, който го прави.

Както вече знаете, има силен енергиен канал за комуникация между близки хора, така че мнозина чувстват един друг дори от разстояние, живеейки в различни градове и дори държави.

За съжаление, малцина са в състояние напълно да изоставят семейството и приятелите си, особено децата, без да се намесват в живота им, което означава контрол над тях.

Винаги трябва да помните, че всяка мисъл и емоция по отношение на друг човек, нахлувайки в неговото енергийно пространство, въвежда в него чужда енергия, която не е присъща на този човек, и следователно нарушава неговата цялост.

Но в същото време настъпват промени в енергийното поле на самия „водещ“, тъй като, мислено свързвайки се с друг, чрез енергийния канал, който ги свързва, той също получава необичайни за него енергии.

Винаги трябва да помним, че дори най-близките роднини са души, напълно различни по енергия и мироглед, всеки от които идва на Земята със свои собствени цели и програми, които не са известни на другите.

И това, което изглежда полезно и правилно за един, може да причини непоправима вреда на друг.

Вие и аз вече говорихме много за това, че всеки човек е свикнал да съди по себе си и често, опитвайки се да наложи мнението си на друг, той вярва, че това ще му бъде от полза.

Напълно възможно е той да действа с най-добри намерения, без да осъзнава, че нарушава енергийните и психически граници на близък до него човек.

Всичко това са много фини неща, които не всеки може да усети, но точно това е един от най-разпространените стереотипи на тримерния свят, който се основава на контрола и желанието за подчинение на друг човек.

Единственият полезен енергиен обмен между хората е искреното и чисто изпращане на Безусловна Любов един към друг, което хармонизира и изчиства енергийното пространство и на двамата.

Именно такива взаимоотношения са характерни за обитателите на световете от висшите измерения, към което трябва да се стремите, за да не нарушавате Законите на Вселената и да се освободите от стереотипите на поведение, характерни за тримерния свят.

https://bgprevedi.com/craving-for-control-44103-2/

Предишна статия

Междугалактическата конфедерация говори!

Следваща статия

Добре дошли в последните дни на Корпорацията СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ

Други интересни