Отец Абсолют: Шокова терапия за всички

Автор: Няма коментари Сподели:

19.07.2024, канализирано

dve-realnosti-razrushennaya-ekonomika

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Посланието ми днес ще бъде посветено на текущите събития на Земята.

Както можете да видите навсякъде, представителите на глобалистите се опитват всячески да се задържат на повърхността, въпреки факта, че всичките им действия стават все по-прозрачни за всеки разумен човек.

Всъщност всичко се случва в съответствие със сценария, който е замислен отгоре, за да събуди максимален брой хора на Земята.

Как иначе можем да накараме хората да отвърнат поглед от ежедневието си и да помислят за бъдещето на човечеството?

Само чрез „шокова терапия“, която изкарва всеки от зоната му на комфорт.

И сега това се отнася за всички, от така наречения елит до най-бедните слоеве от населението на вашата планета.

Но ако елитът се страхува да не загуби капитала си в резултат на нестабилността, възникнала в сферата на политиката и финансите, тогава обикновените хора вече се оказват под прага на бедността.

И все пак по-голямата част от жителите на света все още се надяват, че правителствата на техните страни ще намерят някакъв изход от трудната и, както им се струва, временна ситуация и че всичко скоро ще се върне към нормалното.

Всъщност процесът на пълно поробване на населението на вашата планета, стартиран от глобалистите, може да бъде спрян само с общите ви усилия.

И колкото по-скоро хората разберат това, толкова по-малко човешки души ще бъдат принесени в жертва на ненаситния „звяр“, който е дълбинната държава.

Сега неговите предани марионетки, които се опитват да спасят собствения си живот, не се спират пред нищо.

Както виждате, те вече преминаха към опити за физическо унищожаване на политическите си опоненти, което е доказателство за тяхното отчаяние и страх за бъдещето им.

Но каквото и да правят, както и да плашат хората, опитвайки се да им наложат волята си, везните вече окончателно и безвъзвратно са се наклонили към Светлината.

Затова ви моля, скъпи мои, да гледате на всичко, което се случва в света, като на финален акт на една трагикомедия, в която марионетките на дълбоката държава така бездарно и некадърно играят своите роли.

„Конците“, които техните невидими кукловоди дърпат толкова дълго, вече са скъсани и тези безлични кукли правят конвулсивните си движения само по навик, без да имат на разположение друг сценарий и други режисьори.

И вашето участие в това „спектакъл“ може да се състои само в това да освирквате тези посредствени актьори и да ги изгоните от „сцената“ на световната политика и от живота си възможно най-бързо.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори…

https://bgprevedi.com/shock-therapy-44014-2/

Предишна статия

Нови открития за връзката Древна Тракия – Египет

Следваща статия

Дете в Китай си поръчва безпилотно такси

Други интересни