Очите на мрака

Автор: Няма коментари Сподели:

17.07.2024, Ветроходец

Здравейте читатели, добре дошли в този епизод на „Отвъд Синия лъч“! Продължаваме нашето пътуване в царствата на мистерията и интригата. Измислица ли е или реалност? „Червеното е сиво, а жълтото – бяло, но ние решаваме кое е вярно и кое е илюзия“ (The Moody Blues, халюциногенен или който си сменя чувствата и поведението често и непредсказуемо) Решете вие!

Споделете вашите мисли в коментарите. Също така, моля, добавете каквато и друга допълнителна информация имате към статията в коментарите. Междувременно се отпуснете и се насладете на четенето.

Днес се впускаме в още едно вълнуващо пътешествие през времето, пространството и вероятно дори в различни реалности. Както обикновено, закопчайте коланите си за интригуващо изследване на разнообразни теми.

Пак за Тартария и калното наводнение

Преразглеждаме енигматичната история на Тартария и интригуващата концепция за калното наводнение.

[Video] ()

Галактическият кодекс и тайните космически програми

Интересното е, че само преди два дни получихме видео от наш контакт в Тайната космическа програма (SSP). Съвпадение? Може би не, освен ако не вярвате в съвпаденията. Според това видео, останалите фракции на Тайните космически програми са приели условията на Галактическия кодекс. Това развитие намеква за значителни промени в тези тайни операции и предполага преминаване към по-голяма прозрачност и сътрудничество в космически мащаб. Галактическият кодекс, набор от универсални закони и принципи, има за цел да осигури свобода и етично поведение в цялата галактика, отбелязвайки потенциална повратна точка в отношенията между хората и извънземните.

[Video] ()

НЛО от Червените скали: Работници казват, че странен обект е надвиснал над концертно място в Колорадо

Дузина служители в амфитеатъра Red Rocks (Червени скали) в Морисън, Колорадо, съобщиха, че са станали свидетели на „голям кораб с формата на диск“, който се реел над мястото на 5 юни.

„Още по-лудото е, че веднага щом всички започнахме да го забелязваме и спряхме това, което правехме, за да му обърнем внимание, корабът се наклони под ъгъл и бавно започна да се движи с корема на изток“, съобщи служител на Националния Център за докладване на НЛО относно наблюдението на 5 юни в амфитеатъра Червени скали в Морисън.

„След това започна да избледнява, докато не стана невидимо. Не се изстреля в далечината. Просто се разтвори в етера. Всички гледахме как изчезва.

„Тихият“ кръжащ обект беше дълъг – с размерите на „триетажна офис-сграда“ – с три нива на прозорци и светлини, според Националния център за докладване на НЛО.

[fox9] (НЛО от Червените скали: Работници казват, че странен обект е надвиснал над концертно място в Колорадо)

 

Истинската цел на пирамидите най-накрая е разкрита: Напреднала древна технология

Истинската цел на пирамидите дълго време бе обвита в мистерия, но скорошни разкрития предполагат, че те са били напреднала древна технология. Тези архитектурни чудеса, далеч от това да са просто гробници, може да са служили като сложни генератори на енергия или комуникационни устройства. Използвайки принципите на свещената геометрия, електромагнитните свойства и подравняването с небесните тела, пирамидите биха могли да използват и усилват естествените енергийни източници. Това ново разбиране предизвиква конвенционалните исторически разкази и подчертава възможността древните цивилизации да са притежавали знания и технологична мощ, далеч надхвърлящи това, което сме си представяли преди.

(вж оригинала)

Изобретението на Плазън: Забравеното обещание за атмосферно електричество

През 1922 г. списание Science and Invention публикува статия за революционното изобретение на Плазън: балон, направен от алуминий, пълен с водород или хелий, който може да генерира електричество от атмосферата. На височина от 270 метра този балон произвежда постоянен ток от 400 волта със сила от 1,8 ампера. Забележително е, че два такива балона с кондензаторна батерия могат да осигурят мощност от 81 киловата на ден.

Авторът на статията беше оптимист, заявявайки: „Производителността му е много голяма… Няма съмнение, че това изобретение скоро ще влезе в широка употреба по целия свят, особено в селските райони и навсякъде, където водната енергия е оскъдна.“ Статията прогнозира, че почти цялата енергия в крайна сметка ще бъде получена от атмосферата, описвайки я като най-евтината известна форма на енергия, дори по-евтина от водната енергия. Освен това се твърди, че тези въздушни електроцентрали ще предотвратят разрушителните гръмотевични бури чрез безопасно и безшумно разреждане на гръмотевични облаци през заземени искрови междини.

Изобретението на Плазън обещава евтино и достъпно електричество за целия свят, което потенциално революционизира производството и разпределението на енергия. Но въпреки потенциала си, тази забележителна иновация беше забравена. Възможно ли е такава разрушителна технология, която би могла да демократизира енергията и да намали зависимостта от конвенционалните източници на енергия, да е била умишлено потисната? Историята на изобретението на Плазън ни кани да преразгледаме неизвървяния път и възможните причини, поради които трансформативните технологии понякога изчезват от историята.

[Figura] (Енергия от въздуха)

[Video] (Преди 100 години хората са могли да използват електричество от въздуха)

Правителствени прогнози за околната среда през годините

Страхотно видео, обобщаващо всички предсказания за края на света, използвани за облагането ни с данъци през десетилетията.

[Video] (Климатичните промени през годините)

Очите на мрака

През 1981 г. известният американски автор Дийн Кунц написа роман, озаглавен „Очите на мрака“, в който интригуващо споменава бактериологично оръжие, наречено Ухан-400. По любопитно съвпадение книгата прогнозира, че този патоген ще се разпространи в световен мащаб през 2020 г. Според историята Wuhan-400 е насочен към белите дробове и бронхите, като се съпротивлява на съвременните методи за контрол на болестта.

Това обаче, разбира се, е просто съвпадение и измислица. Откъде биха могли да знаят?

[Figura] (Очите на мрака)

Подводни градове

Говорейки за метеорологична война, защо всички тези градове бяха покрити с вода? Защо ураганите идват главно от африканската страна?

[Video] (Подводни градове)

Уолтър Джон Килнър и Dycenian Goggles (Дайсински очила)

Уолтър Джон Килнър, пионер в изследването на човешките аури, изобретява очилата Dycenian, които предполагаемо позволяват на притежателя им да прави разлика между хората и падналите ангели, маскирани като хора, като наблюдава техните аури или електромагнитни полета. Изследването на Килнър предполага, че значителна част от населението може да не е изцяло човешко, твърдение, което предизвика противоречия и интриги.

Според някои разкази Килнър е бил убит от правителството на САЩ при секретна операция през 1920 г., след като публично разкрива откритията си. Твърди се, че неговите изследвания са били конфискувани и потулени, повтаряйки подобни теории на конспирацията около други видни фигури като Джон Тръмп и Никола Тесла, за които се смяташе, че притежават новаторски знания, които застрашават установените властови структури.

Точно като Джон Тръмп, Точно като Никола Тесла.

[Video] (Дайсински очила)

(Спомнете си научно-фантастичния филм Те са сред нас, 1988, Те живеятгледайте го тук)

https://bgprevedi.com/beyond-blue-beam-43996-2/

Предишна статия

Те са сред нас… Истината за матрицата, която ни заобикаля!

Следваща статия

Българското село, до което се стига само, ако вървиш 3 часа пеш

Други интересни