САЩ вече имат военно правителство

Автор: Няма коментари Сподели:

Първо, позволете ми да започна със съобщение към хората, които проникнаха в компютъра ми и изтриха бележките ми за седмицата: Всяко правителство, което се страхува от истината, е обречено. Когато всичко това свърши, или ще бъдете екзекутирани за предателство, или ще прекарате остатъка от живота си в затвора.

Сега за новините: Най-голямото събитие за Запада през изминалата седмица беше обявяването на военно правителство в САЩ на 9 юли. Това съобщение беше направено по време на 75-ата годишнина на срещата на върха на НАТО във Вашингтон. В случай, че сте го пропуснали, ето го на официалния уебсайт на Белия дом:

[whitehouse] (Меморандум за делегиране на функции и правомощия съгласно раздели 1333, 1342, 1352 и 1353 от Закона за разрешение за националната отбрана за финансовата 2024)

За да подчертае това, актьорът, който играе ролята на президента Джо Байдън, застана пред цялата събрана делегация на НАТО, за да представи украинския президент Владимир Зеленски като „президента Путин“, а вицепрезидентът Камала Харис като „вицепрезидента Тръмп“.

Можете да видите от лицата на така наречения съветник по националната сигурност Джейк Съливан, фалшивия министър на отбраната Лойд Остин и сатанинския държавен секретар Антъни Блинкен във видеото по-долу, че те не са участвали в смяната на режима.

[Video] (Блинкен, Остин, Съливан слушат как Байдън назовава Тръмп партньор)

За да стане по-ясно, на Байдън също беше казано да каже, че приема заповеди от своя „главнокомандващ, началник-щаба на армията“.

[Video] (Байдън казва, че приема заповеди от своя главнокомандващ)

Въпреки че прессъобщението на Белия дом не казва на кого Байдън е предал властта, може да се каже, че генерал Чарлз К. Браун,

[jcs] (Генерал Чарлз К. Браун)

Председателят на Съвета на началник-щабовете сега ръководи извънредното военно правителство.

Установяването на военно правителство идва на фона на огромни геополитически събития през изминалата седмица, включващи появата на Евразийски военен съюз, където НАТО прилича на джудже, и е на път да погълне НАТО. Ще разгледаме това по-долу.

Засега обаче отбелязваме опита за убийство под фалшив флаг срещу Доналд Тръмп през уикенда. Първото нещо, което трябва да кажем е, че на всички ни е омръзнало от политиката, управлявана чрез уличен театър, организиран от масоните. Едно здраво общество трябва да има публична дискусия, основана на факти, за да реши най-добрия курс за навигиране в бъдещето. Ако резултатите не са задоволителни, ние съответно променяме курса. Това, че тайните общества решават без участието на обществеността, неизбежно води до социален упадък и неравенство.

[Video] (Видео от покушението срещу Тръмп)

Добре, казвайки това, ясно е, че опитът за убийство на Тръмп е инсцениран, за да накара общественото мнение да подкрепи ареста на опонентите на Тръмп. Ето знаците:

Преди всичко преди събитието Байдън каза:

„Време е да накараме Тръмп да бъде поставен в центъра на прицела“.

[indiatvnews] (Байдън казва че Украйна може и ще спре Путин)

Тогава си припомнете този туит, пуснат от Алекс Сорос, широко тълкуван като предлагане на пари за убийството на Тръмп.

[Figura] (Алекс Сорос туитва дупка от куршум и 47 (долара))

В допълнение към това много политически коментатори като Рик Уилсън от MSNBC призоваха някой да „пусне куршум в Доналд Тръмп“.

[Video] (Рик Уилсън от MSNBC)

Тъй като бъдещият убиец е бил член на АНТИФА, който се е появявал в контролирани от Рокфелер реклами на BlackRock, вероятно е имало истински заговор от хазарската мафия да убие Тръмп.

[Figura] ()

Томас Матю Крукс („крукс“ също значи „мошенници“):

[Video] ()

И така, вероятният сценарий е, че белите шапки позволяват на групата Рокфелер да продължи с този опит, за да им даде достатъчно въже, с което да се обесят.

Фактът, че на снайперистите от Тайните служби им е било казано да се оттеглят дори след като много хора са забелязали бъдещия убиец, също показва, че събитието е било организирано:

Казвам се Джонатан Уилис, аз съм офицерът от известната снимка на двамата снайперисти на покрива на митинга на Тръмп. Дойдох тук, за да информирам обществеността, че държах убиеца в полезрението си поне 3 минути, но шефът на тайната служба отказа да даде заповед за отстраняването на извършителя. 100% от висшето ръководство ми попречи да убия убиеца, преди той да стреля по президента Тръмп.

[x.com] (Бомбастично, ако това е вярно за тайните служби при опита за убийство на Тръмп)

Цялостното ми впечатление е, че това събитие е типично за ХМ. Всеки път, когато излязат лоши новини като рекорден търговски дефицит, те организират разсейване, като Бритни Спиърс да покаже цици на публично място и след това медиите да се концентрират върху това.

Ритуалът на масонския опит за убийство дойде на фона на огромни геополитически събития и изключително сериозни битки в продължаващата тайна война за планетата Земя.

През изминалата седмица руската ФСБ, севернокорейците, азиатските тайни общества, синдикатът Ямагучи Гуми, МИ6, ЦРУ и други се свързаха с Обществото на белия дракон относно интензивните битки, които се водят в момента.

Както каза ръководителят на MI6:

„Основното движение, което виждаме в геополитическия пейзаж, са провалените САЩ, които се борят усилено, но се провалят, а останалите просто продължават напред. Международните вътрешни борби са упадък на старата управляваща класа и смяната на режима.“

Една индикация за това колко интензивна е станала ситуацията са военните учения на китайски войски на полската граница и присъствието на 120 000 войници от Народната освободителна армия в Съединените щати.

Дж.Дж. Карел, бивш заместник граничен патрулен агент на САЩ, говори за китайските нелегални мигранти, които ВЕЧЕ СА ВЛЕЗЛИ В Америка

„Военни анализатори вече са установили, че най-малко 120 000 са войници на НОА (Китай).“

Америка има СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ, както вече знаем.

[Video] (120 хиляди китайски войници в Америка)

https://bgprevedi.com/in-case-you-missed-it-the-us-now-has-a-military-government-43960-2/

Предишна статия

ФИЛЬМ ГОДА 2017 КИТАЯНКИ

Следваща статия

Отец Абсолют: Подсъзнателен индивидуализъм

Други интересни