Отец Абсолют: Подсъзнателен индивидуализъм

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да започна нова тема, която е пряко свързана с темата за създаване на комуните.

Но сега ще поговорим за етапите, през които трябва да преминете, преди новият начин на съществуване да се установи твърдо в живота ви.

Виждам, че много от вас все още не са готови да живеят в общности или комуни.

Защо това ви отблъсква?

Вероятно всеки от вас ще има свои собствени причини за това, но основната е, че живяхте в дуалния свят твърде дълго – през много от вашите прераждания – и индивидуализмът е пуснал корени във вас.

Като цяло в това няма нищо лошо, тъй като всеки човек е уникален и неповторим, както вече сме говорили много пъти.

Но това качество има и обратна страна.

Същността на индивидуализма е да се отделиш от другите или дори да се противопоставиш на хората около теб.

Това се случва с вас неволно – поради дуалността на вашето мислене, която вече е здраво залегнала не само в съзнанието ви, но и в подсъзнанието ви.

Именно подсъзнанието е „препъникамъкът” за много от вас – онази непреодолима бариера, която не ви позволява да се освободите от спонтанните си – неволни – реакции.

Ако по-рано, в зората на съществуването на човечеството, когато то все още беше в света на високите вибрации и хората живееха в общности, най-естествената реакция на всеки човек беше идеята, че той е неразделна част от своята общност и първо от всички, живели според своите интереси и нужди, а след това вече и собствените си, то сега всичко се е променило драматично.

Човек на първо място мисли за себе си и как да оцелее в свят, който в много отношения е враждебен за него.

И той не може да бъде винен за това – условията на неговото съществуване в тримерния свят са твърде сурови, в които всеки се опитва да спечели за себе си „място под слънцето“.

Именно с появата на дуалността, която се проявяваше все повече и повече с намаляването на вибрациите на Земята и човечеството като цяло, съзнанието на хората се трансформира по такъв начин, че личните им нужди започнаха да излизат на преден план и не общността на интересите, както беше преди.

И сега трябва да се върнете към корените, или, с други думи, обратния процес на трансформация на вашето съзнание: с увеличаването на вибрациите на Земята, освобождаването от „самост”-та си и потапянето в „общността”, което, разбира се, изисква време и усилия от ваша страна.

https://bgprevedi.com/subconscious-individualism-43925-2/

Предишна статия

САЩ вече имат военно правителство

Следваща статия

Двореца на Богинята Бастет

Други интересни