Хазарската мафия се опита да ликвидира Тръмп

Автор: Няма коментари Сподели:

Стрелецът е мъртъв, участник в митинга убит, Тръмп окървавен

13.07.2024, The Washington Times, от Сюзън Феречио и Сет Маклафлин,

Бившият президент Доналд Тръмп беше ранен, но оцеля при очевиден опит за убийство в събота, при който въоръжен мъж беше застрелян и поддръжник на Тръмп беше убит, по време на предизборен митинг в Пенсилвания.

Хаотичната сцена се разигра, докато г-н Тръмп говореше на сцената на митинга в окръг Бътлър, когато се разнесе звук от множество изстрели. Агенти от Сикрет Сървис се втурнаха около предполагаемия републикански кандидат за президент, след като той се скри зад подиума си на сцената на ралито, стискайки дясното си ухо.

Бившият президент беше изнесен от сцената с окървавено ухо и ивици кръв, бележещи лицето му, размахвайки юмрук и призовавайки тълпата, докато го въвеждаха в SUV (лимузината му).

Според новинарските съобщения г-н Тръмп е бил ударен от стъклени фрагменти от своя телесуфлер, който е бил ударен от куршуми.

78-годишният г-н Тръмп е „в безопасност“ и е „добре“, според неговия предизборен щаб и тайните служби на САЩ.

Според органите на реда стрелецът е мъртъв, а един участник в митинга е убит.

Атентатът срещу г-н Тръмп идва два дни преди Националния конгрес на републиканците, който трябва да започне в понеделник в Милуоки, при изключителен обрат на събитията, който преобърна и без това нестабилната президентска надпревара през 2024 г.

Тайните служби провеждат криминално разследване и според доклади на свидетели изглежда, че са произведени множество изстрели с малокалибрено оръжие. Според други съобщения няколко участници в митинга са били ранени.

Инцидентът се разигра дни преди г-н Тръмп да бъде официално избран за кандидат на своята партия в Националния конгрес на Републиканската партия …

https://bgprevedi.com/trump-survives-assassination-attempt-amid-volatile-43910-2/

Предишна статия

ПОКУШЕНИЕ НА ТРАМПА(Каква е истината?)

Следваща статия

Отец Абсолют: Истинският комунизъм

Други интересни