Под игото на капитализма

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес искам да ви обясня защо комунистическите страни са толкова мразени от глобалистите и защо се опитват да изопачат същността им.

На първо място, това се случва, защото те ги виждат като заплаха за съществуването си.

В държави, които декларират принципите на Единство, Равенство и Братство, няма място за собствения им принцип „Разделяй и владей”, благодарение на който те държат в подчинение цели държави и народи.

Затова основното им внимание винаги е било насочено конкретно към страните, които се придържат към комунистическите принципи.

И ако не успееха да ги завладеят по военен път, те започнаха да ги унищожават отвътре, използвайки доказаните си „оръжия“: заплахи, изнудване и подкупи на лидерите на тези страни, както и всички видове морална корупция на тяхното население.

Те постигнаха особен успех през последните десетилетия, когато с помощта на новите технологии и медии дълбинната държава успя да внедри в съзнанието на хората фалшиви и напълно необичайни ценности, които им бяха представени като модерни, прогресивни и съвременни.

В същото време такива качества като състезателност, съперничество, конкуренция са култивирани в хората, които подхранват Егото на човека и заглушават гласа на неговата Душа.

В резултат на това се появи такова понятие като престиж, което символизира успеха, богатството, просперитета, характерни за капитализма.

Чудили ли сте се някога какво означава думата „капитализъм“?

В крайна сметка самото му име „крещи“, че основният смисъл на живота на човек, „изповядващ тази религия“, е капиталът, тоест парите.

Така капитализмът е пълна противоположност на комунизма и между тези две политически системи лежи почти непреодолима пропаст.

И все пак глобалистите успяха да я преодолеят.

Това се случи поради факта, че всички световни финанси се оказаха в ръцете на представители на дълбинната държава, което им позволи да си „купят“ влияние в страни, които не харесват.

Така разрушаването на идеалите на хората, които мечтаеха да живеят в свят на Единство, Равенство и Братство, дойде от две страни: отвътре и отвън.

От една страна, хората бяха възпрепятствани да изградят идеално, справедливо общество от техните лични качества, тъй като поддържането на високи вибрации в тримерноя свят, който се характеризира с двойствено възприемане на реалността, е почти невъзможно.

От друга страна, външните фактори също оказаха огромно влияние върху тях, когато върху главите на хората падна „лавина“ от изкушения и картини на красив живот, основан на изключително материални ценности, което означава култивиране на индивидуализъм и конкуренция в човека.

В резултат на това нито една държава в света, дори такава велика като Съветския съюз, не успя да се задържи на повърхността и да защити общочовешките – комунистически – идеали и традиционни морални ценности.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 9 юли 2024 г.

https://bgprevedi.com/under-the-oppression-of-capitalism-43902-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Класово неравенство

Следваща статия

Условия за изграждане на комунизма

Други интересни