Отец Абсолют: Истинският комунизъм

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да ви дам съвет как да се отървете от предразсъдъците, свързани с думата „комуна“ и понятието „комунизъм“.

В скорошното ми послание вече ви обясних защо представителите на дълбинната държава демонизираха тази концепция и представиха комунизма на хората като тоталитарен режим, който лишава хората от свобода и ограничава възможностите им във всичко.

Всъщност всичко това им е присъщо на тях, но умело го маскират зад красиви думи и пропаганда на въображаема свобода, която често води до разпуснатост и всякакви пороци.

Вече много добре знаете до какво в крайна сметка доведе това: всички традиционни човешки ценности не само са потъпкани и изопачени до неузнаваемост, но и са представени на хората като нещо ненужно и остаряло.

Но въпреки всички усилия на глобалистите да разрушат моралните устои в комунистическите страни отвътре, те успяха само частично, и в по-голяма степен това засегна по-младото поколение, което като наркотик беше „закачено” на социалните мрежи и информационния „боклук“, с който Интернета вече е пълен.

Що се отнася до по-старото поколение, то се оказва по-издръжливо, защото въпреки всичките разходи на комунистическата система, неизбежни в един дуален свят, то все още помни онези времена, когато хората са живели с високи идеали, а не със стремеж към престижен „красив” живот, какъвто той представляваше в капиталистическите страни.

И въпреки че много от техните идеали бяха унищожени, споменът за тях остана в подсъзнанието им, както и спомените за времето, когато всички хора живееха, макар и не богато, но в относително равни условия.

И ако някои са превъзхождали други по някакъв начин, то е било само в службата им на обществото поради техния талант и способности.

За съжаление двойствеността на мисленето беше ограничаващ фактор в развитието на комунистическото общество, както и човешките слабости, характерни за обитателите на нисковибрационните светове.

Но все пак, опитайте се да съчетаете във въображението си комунистическите идеали, към които хората толкова искрено се стремяха, и новото високовибрационно пространство, в което вашата планета скоро ще се окаже.

Представете си, че всички препятствия, свързани с присъствието на човек в тримерния свят, са елиминирани, и комуни, създадени от хора с напълно различен начин на мислене и различно ниво на вибрации, се умножават по цялата Земя, постепенно завоювайки пространство за себе си и създавайки нова социална система, наречена „комунизъм“.

И никой няма да посмее да демонизира това творческо и справедливо общество на свободни хора, тъй като глобалистите и техните слуги вече няма да могат да съществуват на Земята, където царуват енергиите на Петото измерение и тъй като живеят хора, чиито вибрации са на една и съща дължина на вълната с нея.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори!

https://bgprevedi.com/the-real-communism-43906-2/

Предишна статия

Хазарската мафия се опита да ликвидира Тръмп

Следваща статия

Отец Абсолют: Класово неравенство

Други интересни