Фулфорд: Кражбата на избори и поставянето на фалшив цар не променя реалността

Автор: Няма коментари Сподели:

„Базираният на правила световен ред“ на хазарската мафия организира отчаяна офанзива, за да остане на власт и да избегне трибуналите за военни престъпления. За тази цел те грубо откраднаха изборите в Обединеното кралство и поставиха изнудвания педофил Кийр Стармър за министър-председател, казват източници от MI6. Следващата фаза ще бъде да се опитаме да инсталираме Мишел „Големия Майк“ Обама или Камала Харис като президент на САЩ, казват те.

Тук можете да прочетете как Барак „Гърмът на Сатаната“ Обама е наставлявал новия министър-председател на Обединеното кралство, за да му помогне да разкаже историята си

[businessinsider] (Как Обама наставляваше новия министър-председател на Обединеното кралство, за да му помогне да разкаже историята си)

[Figura] (Обама е наставлялвал Стармър)

Изглежда, че бележката, която получиха медийните папагали, беше:

– хвърлете Байдън под автобуса

– започнете да подготвяте публиката за голям суинг като бика Майк

[Figura] ()

Планът на ционистите от ХМ е, че Обама от мазето си ще може да контролира както САЩ, така и Обединеното кралство.

Както ще видим по-долу, този план е обречен на провал.

Засега обаче ХМ са в офанзива. В Обединеното кралство дори официалните резултати от изборите показват, че изборите са били откраднати. Лейбъристката партия на Стармърс получи 412 от 650 места в парламента на Обединеното кралство с едва 33% от гласовете. В друг знак, че изборите бяха откраднати, партията за реформи на Найджъл Фараж получи само 4 места, въпреки че получи 14,3% от гласовете, докато либералдемократите получиха 71 места с едва 12,3% от гласовете. Корпоративните медии се опитват да твърдят, че това се дължи на избирателната система „първият преминал поста“ в Обединеното кралство, но MI6 потвърждава, че изборите са били направо откраднати.

В знак, че ХМ играят жестоко, нашият колега Майкъл Шримптън – който ни предостави файла на Стармър от КГБ, който публикувахме миналата седмица – е изчезнал и има опасения, че е убит. Това е за да му се попречи да напише подробно за това как са били откраднати изборите, казва MI6.

В първата си реч, откакто стана министър-председател, Стармър се закле напълно във вярност към Украйна и Зеленски.

[Video] (Стармър се закле напълно във вярност към Украйна и Зеленски)

Сега Стармър „следва фалшивото шоу на Байдън – известен още като Обама от мазето – като пуска 40 000 престъпници на улицата, за да създаде повече престъпления и да оправдае военното положение пътьом.

[dailymail] (До 40 000 осъдени могат да бъдат освободени, след като са изтърпели само 40% от присъдите според трудовия план за облекчаване на пренаселеността на затворите – както Кийр Стармър поставя реформатор, който вярва, че само една трета от изостаналите трябва да бъдат зад решетките, отговарящ за затворите)

ХМ се нуждае от военно положение, за да държи Найджъл Фараж и неговата партия настрани от властта. Това е така, защото партията на Фараж е единствената, която официално призовава за разследване на смъртните случаи от ваксини, наред с други неща,

Също така е ясно, че по-голямата част от британското кралско семейство е била убита, за да бъде поставен фалшивия крал Чарлз, който да помаже Стармър.

Във Франция изборите на 7 юли също бяха откраднати, за да се запази властта на Емануел Макрон Ротшилд и да се установи правителство, подкрепящо ЕС, НАТО и Украйна, твърдят източници от френското разузнаване.

Тези операции се управляват от нацистката фракция на ХМ, включително повечето от оцелелите членове на семейство Ротшилд. Сега те се крият в Холандия под закрилата на холандското кралско семейство, според източници от Пентагона.

Те ще направят последен и отчаян опит да започнат Трета световна война или Армагедон, казват източници от ЦРУ. Това е целта на тяхната голяма среща на НАТО, планирана във Вашингтон тази седмица, казват те.

В подготовка за това, Европа сега е силно напръскана с кемтрейлс (аерозоли). Те са необходими за голямо холографско небесно събитие, предназначено да заблуди обществеността и да предизвика паника, казват източниците.

Както се обяснява във видеото по-долу, това трябва да е големият финал на план, подписан от 160 държави през 1994 г. за намаляване на населението на света с 90% до 800 милиона до 2030 г. Това трябваше да бъде постигнато с помощта на флуорид, вируси (биооръжия), с токсични химически следи и накрая чрез събитието с НЛО. Множество източници казват, че това събитие е планирано за август.

[Video] ()

Този последен опит за геноцид от тип „Хайл Мери“ ще се провали, защото по-голямата част от световните военни не се съгласяват с плана, казват източници от Пентагона. Те обаче потвърждават, че ще се случи някакво небесно събитие, което да изплаши всички; само че без първоначално планираното масово убийство.

В Северна Америка армията на белите шапки, базирана в планината Шайен, вече предприема действия на множество фронтове. Те имат актьора, който играе „Президент Джо Байдън“ на тяхна страна.  Той умишлено казва неща като „Аз съм черна жена“ и „Ще победя отново Тръмп през 2020“ да дискредитира ХМ, която стои зад неговото фалшиво президентство.

[Video] (Байдън е горд да бъде първата черна жена да служи под черен президент)

[Video] (Байдън – аз ще го бия пак през 2020)

Тръмп нарече Байдън „стара, разбита купчина глупости“ и предположи, че Джо е на път да се „откаже от надпреварата“, докато критикува представянето му в телевизионен дебат в ново видео.

[Video] (Тръмп нарече Байдън „стара, разбита купчина глупости“)

Предизборната кампания в САЩ е жалка гледка, коментира руският външен министър Сергей Лавров. Той казва:

„Ако системата на така наречената американска демокрация произвежда такива резултати или такъв ход на предизборната кампания, всеки може да си направи изводи за това как всичко е оркестрирано, как е подредено“, казва той.

Той не изглежда да осъзнава напълно, че има две фракции, които се бият до смърт зад кулисите.

[tass] (Лавров нарече предизборната кампания в САЩ „жалка гледка“)

В знак, че главнокомандващият на САЩ Доналд Тръмп е против изборната кражба на Стармър, той каза

„Поздравления за Найджъл Фараж за голямата му ПЕЧАЛБА на място в парламента на фона на успеха на изборите за реформи в Обединеното кралство…“, като игнорира Стармър.

Белите шапки също направиха голям ход в Канада. Това се видя в съобщението в четвъртък, че Дейвид Виньо, директор на Канадската служба за разузнаване по сигурността (CSIS), подава оставка от висшия пост в шпионската агенция след седем години. Източници на CSIS ни казват, че той е бил принуден да подаде оставка, след като е бил хванат „да се опитва да предизвика ядрена катастрофа в Алберта“, за да обяви военно положение и да запази Джъстин Кастрюдо на власт. Този заговор е спрян, казаха източниците, които отказаха да дадат повече подробности.

Въпреки това, не може да има съмнение, че Виньо не е изпълнил задължението си да защити Канада, защото е позволил измамнически избори, за да инсталира реални нацисти на власт в Канада. Надяваме се, че всичко това ще се промени с отстраняването му и канадските военни ще могат да свършат работата си по защита на Канада, като преследват престъпниците, които убиха безброй канадци с токсичните ваксини.

Получихме информация и от японското кралско семейство какво наистина се случва в Обединеното кралство със Стармър и фалшивия крал Чарлз. Източници, близки до император Нарухито, казват, че японското императорско семейство е посетило Обединеното кралство в края на юни.

https://bgprevedi.com/stealing-elections-and-installing-a-fake-king-does-not-change-reality-43831-2/

Предишна статия

Ще бъдем ли българските мъже със своя държава?

Следваща статия

Самые Дорогие Автомобили В Мире

Други интересни