Новините по света и в САЩ

Автор: Няма коментари Сподели:

В тази операция на военна психологическа война, еквивалентна на ядрена бомба, така нареченият дебат между американския президент Доналд Тръмп и фалшивия президент Джо Байдън разруши цялата парадигма на Демократическата партия. Това накара пиячите на лимонада с промити мозъци, вярващи, че Джо Байдън всъщност е президент, да полудеят много.

Тъй като това е из цялата блогосфера, няма да се задълбочаваме в тяхната реакция. Вместо това сме вмъкнали куп клипове на говорещите глави на хазарската мафия, експлодиращи в ефира. Моят личен фаворит е очевидно пияната Нанси Пелоси, която се появява по телевизията, за да се придържа към илюзията, че Байдън по някакъв начин ще остане президент.

[Video] (Пияният аватар на Пелоси опитва да говори пред СиЕнЕн)

[Video] (Демократите в паника)

[Video] (Байдън спира до Вафлената къща в Атланта)

[Video] (СиБиЕс Нюз – Байдън трябва да се оттегли)

[Figura] (Мейнстрийм-медиите говорещи за възможни пътища за замяна на Джо Байдън след катастрофалния дебат)

[Video] (ЕнБиСИ – ДЕМОКРАТИТЕ В СЪСТОЯНИЕ НА КРИЗА)

[Figura] (Ню Йорк Таймс – За да служи на страната си, президентът Байдън би трябвало да напусне надпреварата)

[Figura] (Туитове на Обама за Байдън – Лош дебат)

[Figura] (Байдън туитва за себе си)

[Figura] (Тайм – Паника)

Забелязахме също така, че New York Times пусна паникьорска редакционна статия, в която се казваше че

„Трябва да накараме някой друг освен Байдън да ни защити, иначе Тръмп ще ни убие всички“.

Психо-операциите на дебата показват, че аватарът, играещ ролята на „Байдън“, вероятно е бил избран от белите шапки, за да покаже на света, че е умствено некомпетентен и негоден за длъжността.

Ето типичен пример за реакцията, която предизвика този дебат:

Сега, след като „Джо Байдън“ беше разкрит като президент-измама, цели легиони от държавни служители изглежда отговарят на наказателни обвинения от най-сериозна степен: бунт, държавна измяна, масови убийства, измами, злоупотреби, а в случая със самия президент, търговия с влияние и подкуп. Сигурно са отчаяни да избегнат отчитането на всичко това, загубата на натрупаните им богатства заради съдебни хонорари и влизането в затвора (или по-лошо).

Например, разпространена само тази седмица: новина, че тогавашният директор на ЦРУ през 2020 г., Джина Хаспъл, е знаела и е участвала в позорната операция, използваща 51 бивши служители на разузнаването, за да прикрият достоверността на лаптопа на Хънтър Байдън дни преди изборите. Те знаеха, че лаптопът е истински. Колегите им от ФБР знаеха, че е истински.

[kunstler] (Джо Байдън се простудява)

По-голямата история е, че това означава поражение за кръвната линия Рокфелер/Обама/Хитлер на ХМ. Това е така, защото всеки, който е наясно, знае, че „Байдън“ е бил параван за Барак „Гърмът на Сатаната“ Обама Хитлер.

[Figura] (Ако това е изненада, вие не сте обърнали внимание)

Това, което те не осъзнават, е колко ужасяващи са плановете на тази нацистка фракция на ХМ. Германски информатор, д-р Айстеа Енукуа Доминикас – инженер, участващ в изграждането на подземни бази в цяла Германия – разкрива част от историята. Тя казва, че бившият канцлер Ангела Меркел Хитлер е построил подземни бункери във всеки голям германски град. Бункер, за когото тя е работила, е създаден за настаняване на 200 000 войници и 16 000 помощен персонал, включително уахабитски мюсюлмански проповедници и секс работници. Съоръженията бяха оборудвани с джамии, но не и с църкви, отбелязва тя.

Ето защо ХМ плаща на милиони мъже-мюсюлмани на военна възраст да влязат в Германия по време и след управлението на Меркел. Планът беше те да се използват за

„елиминиране на най-малко 15 милиона германци, предимно стари и икономически слаби, без милост“, казва тя.

[transformier] (ЧЕРВЕН СИГНАЛ! ЕДИН ИНФОРМАТОР РАЗПАКОВА: ПОДГОТОВКАТА ЗА ГЕНОЦИД В ГЕРМАНИЯ от 2017)

Вероятно заради нейната роля в изпълнението на този план Барак Хитлер дава на братовчедка си Анджела Хитлер президентския медал на свободата; най-високият медал на Съединените щати, който може да бъде присъден на неамерикански цивилни лица.

Можем да се обзаложим, че най-малко 7,4 (милиона) военнослужещи-чуждестранни нелегални имигранти, доведени от режима на Обама/Байдън, са щяли да приложат подобна операция за масово убийство и поробване в Съединените щати.

Въпреки че този план трябваше да започне през 2016 г., той беше отложен поради избирането на Доналд Тръмп и рестартиран едва с режима на Обидън (БайДъньо) през 2021 г.

За да разберете защо хората зад администрацията на Обидън се страхуват от екзекуция със завръщането на Тръмп, погледнете израженията на Обама и Клинтън на погребението на Джордж Буш-старши през 2018 г. Току-що им бяха дадени копия от признанието, което Буш подписа, преди да бъде екзекутиран, и те бяха уведомени да очакват същото.

[Video] (Те знаят всичко, съжалявам)

Това е, което подтикна масивната контраатака на ХМ, която доведе до администрацията на Обиден, опита за демоцид чрез ваксина и бързината да се наемат чуждестранни нелегални имигранти като бодигардове.

Във всеки случай имплозията на Байдън по време на дебата доведе до вълна от задкулисни преговори. ХМ предложи на белите шапки предложение за инсталиране на Гавин Нюсъм като алтернатива на Байдън. Въпреки това, доколкото те могат да разберат, Нюсъм е ИИ-аватар, използван от клона на ХМ в Силиконовата долина и не се смята за приемлив. Проучванията на общественото мнение в САЩ също потвърждават, че той е неподходящ.

Опитите да се предложат Мишел „Големия Майк“ Обама, аватарът на „Хилари Клинтън“, изглеждащ 30 години по-млад, Камала Харис и т.н. като заместители на Байдън също бяха отхвърлени. Основното беше, че ХМ каза, че ще приеме всеки, освен Тръмп.

[Figura] (Хилари за 2024, нашепванията започват)

[Figura] (Това ли е аватарът, който те представиха за кандидата на Демократическата партия)

[Figura] (Големият Майк на гласоподавателска регистрация)

https://bgprevedi.com/biden-trump-debate-psy-ops-causes-kool-aid-drinkers-heads-to-explode-43769-2/

Предишна статия

Как химна за Кирил и Методи “Върви, народе възродени” се появява на бял свят?

Следваща статия

Екс-разузнавачът Дарин Георгиев, ПП Величие: Искат да обезлюдят Варна и да сложат военните бази там

Други интересни