Шехерезада и приказки от 1001 нощ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Е, случи се няколко пъти…

28.06.2024, BGprevedi

 

Спомнете си историята за Брат Галев, че и други. Умират мистериозно с разрив на сърцето или подобно. Спомнете си когато полк. Марков говореше за прахче, предизвикващо инфаркт или подобно, което било по-евтино от един патрон!

И какво, трябва ли да чакаме 20 години, та някой доброжелател да дойде и да ни светне крушката!? Не ви ли се струва че нещата вече се (про-)виждат в гъстата мъгла и смрадта на политическия ежедневен кенеф?

Откъде да тръгнем?

Ами от същността на нещата:

  • партия;
  • мафия;
  • частни „държавни“ институции;
  • тайни общества (масони, рицари и тем подобни);
  • посолства;
  • системата бе променена от червен комунизъм на синя демокрация (два вълка и една овца гласуват какво ще има наобяд);
  • изборите „печелят“ само те, во век и веков;
  • парични операции с няколко аспекта:
  • подкупи (частната „митница“ в Капитан-Андреево);
  • тъмни бизнеси носещи милиарди (трафик, оръжие, проституция, педофилия, наркотици);
  • и НАЙ-ВАЖНОТО:

ПРАНЕ НА ПАРИ

Надяваме се разбирате, че говорим за частната „държава“ „Република“ (т.е. Олигархат) България! Всичкото това е едно-единствено. Светът на организираната престъпност е единно цяло с „държавните“ органи. Основната теза тук са ПАРИТЕ. Те са там за парите, а не за друго!

Бият се помежду си, понякога леко се поубиват един друг (лекичко само), но в края на деня спят заедно в леглото! Как да не си спомним за Закона за Борба и Единство на Противоположностите, когото учехме, и за когото полагахме изпити във ВУЗовете на времето. Виждаме колко е верен този закон. Няма значка какво става, а в края на деня те спят заедно в леглото!

По-нататъка.

„Тоз който пари пере, той печели“. Той е най-важният човек (хора) в цялата игра!

Да речем някой от подземния свят се изгафи. Тогава на помощ му идват „държавните“ институции. Защото те са заедно в играта. Единият пази другия.

Конкретно.

Спомнете си че журналисти няколко пъти питаха как тоз и тоз минаха границата на България. Незабелязано.

Как? През задната врата на Черни връх, планина Витоша. Защото не може през предната врата. Да преведем това на български език.

Тайните служби, т.е. СДС (Софийската Държавна Сигурност, простете за дублирането със Съюза на ДемоНОкратичните Сили) организрат секретно преминаване на границата за въпросните пазени и добре охранявани личности. Те са тези от Паричното Братство и за тях всичко може.

Писаният закон е кенефен символ, всеки може да пикае на него!

Беше ли инфарктизираният Брат Галев убит в Дубай (както се твърди)

Много малко вероятно. По-скоро той е бил през цялото време в България, строго пазен от службите (СДС). Явно е имал опит за някаква политическа сглобка, който е бил отказан от въпросния Брат Галев. Затова са му сложили прахчето в храната. А иначе той е толкова здрав че с мечка може да се бие!

По-скоро е създадена фейк-история за лошите хора в Дубай! Много лоши били, та го отровили. За да се прикрие вътрешния характер на реалността.

Как така Евелин Банев се оказа пред Централния затвор?

Ами минал е през задната врата на Черни връх, Витоша. Същите тези служби, охраняващи и Султан Доган!

Изглежда БГнеонацистите са се договорили с Украинските неонацисти за предаването на Брендо и тайното му минаване на границата. Разбира се и той е бил строго охраняван!

За разлика от Галев Брендо е кооперирал и изглежда има в ход някаква нова политическа сглобка. Това значи ВЪТРЕШНА договореност! ДА ЖИВЕЯТ БЪДЕЩИТЕ ИМ ПАРИ!

Къде всъщност се намира Ружа Игнатова?

Изглежда че крайно интелигентната манг*** Ружа Игнатова е просто ЧАСТИЦА от гореописаното цяло и има връзка с пранеТО на париТЕ.

Вероятно тя е в България и е строго охранявана от службите.

Е, малко се е надметнала в Лондон. Поканила Том Джоунс да пее на нейния рожден ден там за ЕДИН МИЛИОН ДОЛАРА!

Това че последното й пътуване е било до Дубай излиза от устата на лъжливото овчарче СДС. Пак тези лоши хора в Дубай, не искат да я предадат на правосъдието. Пак се крие ВЪТРЕШНО споразумение!

Приказки и легенди на Шехерезада от 1001 нощ. Браво, СДС печели златно-тиквения медал в надпяването със сапуни в банята!

Много е възможно и тя да излезе от секретната си строго охранявана квартира в България и да се озове пред Централния затвор в София! Ще видим!

https://bgprevedi.com/this-happened-several-times-43739-2/

Предишна статия

„Разделяй и владей”

Следваща статия

Ивелин Михайлов: За ГЕРБ и ДПС имам “сребърни куршуми” против шантаж, с Марков сме ОК!

Други интересни