Новото летоброене от съществуването на Земята от 21 декемвр 2012 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за случилото се през последните дванадесет години от другата страна – в лагера на Дракорептилиите и техните марионетки на власт.

Те, за разлика от повечето хора на Земята, бяха съвсем наясно с предстоящия преход на вашата планета към Петото измерение, което за тях означаваше „края на света“, тъй като телата им не биха в състояние да издържат на толкова високи вибрации.

Точно по този начин те представиха тази новина на човечеството, опитвайки се да всят страх у хората и по този начин да намалят общите вибрации на Земята.

Спомнете си колко много се говореше през 2012 г. за края на света и дори беше посочена точната дата: 21 декември 2012 г.

И повярвайте ми, мили мои, въплътените в човешки тела, Дракорептилии, рептилии и хиляди високопоставени служители под техен контрол прекараха този ден в специално оборудвани подземни бункери в очакване какво ще се случи в този ден на Земята.

Но този ден нищо видимо не се случи.

Но на финия план на Земята ве стартиран процесът на Прехода.

Това може да се сравни с това как едно дете пуска връвта, държаща балон, и той бавно започва да се издига към небето.

Същото се случи и с вашата Земя. В този ден енергийният шнур, който го държеше в тримерната матрица, беше „прекъснат“ и вашата красива планета започна своето изкачване към по-високите светове.

Всичките Сили на Светлината и вашето галактическо семейство се присъединиха към този свещен процес.

Именно от края на декември 2012 започна новото летоброене на съществуването на Земята в две измерения едновременно, а именно нейното бавно преминаване от третото измерение към четвърто.

Как се държаха Дракорептилиите в тази ситуация?

Те възприеха това като единствения си шанс да реализират плановете си за обезлюдяване на населението на Земята и за пълното подчинение на съзнанието на останалите й обитатели.

Тогава започнаха всичките им действия в тази насока.

В същото време те внимателно наблюдаваха вибрационния фон на вашата планета, за да намалят, ако е възможно, общото ниво на вибрациите, доколкото е възможно, чрез отприщване на военни конфликти, етнически борби и икономически кризи.

Върхът на техните усилия в тази насока беше фалшивата пандемия, организирана в целия свят, която хвърли огромното мнозинство от световното население в паника и страх, а също така отне, и продължава да отнема милиони животи в резултат на т.нар. ваксинация”, която носи болести и смърт на хората.

https://bgprevedi.com/a-new-chronology-in-the-existence-of-the-earth-43757-2/

Предишна статия

БАЙДЕН ПРОТИВ ТРАМПА: КОМУ НУЖНА ВОЙНА?

Следваща статия

Това ще бъде общество от съзнателни хора и най-добрите от тях – най-мъдрите и най-талантливите – ще ръководят асоциации и организации, които ще станат основата на един нов световен ред…

Други интересни