Отец Абсолют: Индивидуален подход

Автор: Няма коментари Сподели:

07.06.2024, канализирано

dve-realnosti-razrushennaya-ekonomika

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес ще говорим за това как можете да ускорите процеса на преориентиране на глобалистките асоциации и организации от различни видове, които съществуват във вашето общество, към тези, които ще служат на човечеството.

Разбира се, за да се случи това трябва да има смяна на ръководството във властовите структури на тези организации.

И първата стъпка към това може да бъде разкриването на цялата престъпност на управляващия елит.

Напоследък се появи много информация за плановете на глобалистите, водещи до унищожаването на човечеството.

Аз вече говорих много и подробно за всяка от точките на този план, така че сега искам да насоча вниманието ви към нещо друго: как най-добре да предадем това на далеките от тази тема хора.

На първо място, трябва да запомните, че всеки човек проявява интерес към това, което е най-близо до него.

Така например, човек, който няма деца и е далеч от проблемите на образованието, едва ли ще се интересува от това, което се случва сега в образователната система, а човек, който не знае нищо за биологията и медицината, едва ли ще приеме вашите разсъждения за опасностите от ваксини, които носят чужд ген.

Същото важи и за изменението на климата, проблемите с храната, транссексуалната перверзия и други любими теми на дълбинната държава.

Ето защо, на първо място, винаги се опитвайте да намерите общ език с човека, с когото общувате, и фокусирайте вниманието му върху теми, които той разбира.

И едва тогава можете да започнете да ги разкривате подробно и в нова светлина, цитирайки авторитетни източници с научен произход.

И сега има много от тях, тъй като представителите на дълбинната държава бързат и правят много грешки, опитвайки се да реализират плановете си твърде активно, в резултат на което понякога действат грубо и небрежно.

Хората виждат това и затова вашите обяснения за случващото се ще паднат върху вече подготвена почва.

Това, което само преди няколко години би се гледало с насмешка и би било смятано за теории на конспирацията, сега ще бъде прието с разбиране.

Времето сега се свива като пружина, изтласквайки всичко скрито до този момент.

И на колкото повече хора успеете да отворите очите им за това, което се случва в различни области на живота ви, толкова по-скоро ще се натрупа критична маса от народни прозрения, които дори енергийно ще повлияят на хода на събитията на Земята…

https://bgprevedi.com/individual-approach-43706-2/

Предишна статия

Вие сте роден роб, собственост на Ватикана

Следваща статия

Център за обединение на човечеството

Други интересни