Вие сте роден роб, собственост на Ватикана

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте читатели, добре дошли в този епизод на „Отвъд Синия лъч“! Днес отново пътуваме в царствата на мистерията и интригата. Измислица ли е или реалност? „Червеното е сиво, а жълтото – бяло, но ние решаваме кое е вярно и кое е илюзия“ (The Moody Blues, халюциногенен или който си сменя чувствата и поведението често и непредсказуемо) Решете вие! Споделете вашите мисли в коментарите. Също така, моля, добавете каквато и друга допълнителна информация към статията в коментарите. Междувременно се отпуснете и се насладете на четенето.

Тази седмица започваме с умопомрачително видео, което разкрива истината за това на кого принадлежите, когато се родите.

[Video] (Вие сте роден роб, собственост на Ватикана)

Продължаваме с различни статии и видеоклипове за вашето удоволствие.

Медоносната пчела и ефективността на шестоъгълния модел: Открийте как пчелите винаги са знаели тайната на перфектната ефективност с техните шестоъгълни пчелни пити.

[Video] (Шестоъгълника на медеоносните пчели)

Гигантски дървета от една забравена ера: Разкрийте изгубената история на гигантските дървета, за които се твърди, че са изтрити от историята от елита. Чуйте от старейшината на Дакота за „Дяволската кула“ и теорията, че това не са случайни древни вулкани, а извисяващи се световни дървета.

[Video] (Старейшината на Дакота казва че „Дяволската кула“ е древно дърво)

https://bgprevedi.com/beyond-blue-beam-43708-2/

Предишна статия

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Следваща статия

Отец Абсолют: Индивидуален подход

Други интересни