Тази есен ще бъде или световна война, или световно правителство

Автор: Няма коментари Сподели:

Вярна на обещанието си, организацията Black Sun (Черно Слънце) увеличава хаоса в световен мащаб. Те обещават, че ако тази есен не бъде обявена Световна федерация, ще има световна война.

Признаци има навсякъде, че се планират големи и едновременни военни действия срещу контролираните от хазарската мафия държави.

„Настоящите режими в Съединените щати, НАТО, Южна Корея, Япония и Израел ще бъдат премахнати“, обещава севернокорейски представител.

Англосаксонският военен съюз „Петте очи“ (САЩ, Канада, Об. Кр., Австралия и Нова Зеландия) няма да използва ядрени оръжия за защита на тези образувания, обещава шефът на MI6. Те казват, че настоящите правителства, контролирани от хазарската мафия (това, което те наричат ​​DVD), трябва да бъдат премахнати, преди да могат да започнат нови глобални договорености, включително нова финансова система.

Смяната на режима вече започна в Обединеното кралство, Франция и Япония, където се очаква изборите през лятото да свалят контролираните от ХМ правителства.

Добре, нека сега разгледаме сценария на войната в детайли. Множество източници на информация ясно показват, че ще започне с едновременни военни действия на Сърбия срещу НАТО, Северна Корея срещу Южна Корея и Турция плюс Египет и Иран срещу Израел.

В същото време се очакват много неприятни събития в САЩ.

Нека започнем със САЩ. Както ние и други докладвахме по-рано, най-малко 7,4 милиона военнослужещи мъже нелегални имигранти са влезли в САЩ (*), откакто управляваната от Рокфелер администрация на Байдън завзема властта през 2021 г. Ние също така отбелязваме, че контейнери, пълни с оръжия, са били скрити в САЩ.

Сега правителството на САЩ казва:

…всички мъже-имигранти на възраст между 18 и 25 години са задължени по закон да се регистрират в Системата за селективно обслужване (SSS) в рамките на 30 дни след пристигането си в Съединените щати. Това включва натурализирани граждани, условно освободени, имигранти без документи, законни постоянни жители, търсещи убежище, бежанци и всички мъже с визи, изтекли повече от 30 дни.

[sss] (Имигранти и граждани с двойно гражданство)

Това не са политически или икономически бежанци. Изпълнителният директор на Ryanair (Райънеър) Майкъл О’Лиъри казва, че системата за убежище е „пълна измама“ и че такива лица „не са бежанци“, защото пристигат от безопасни страни и след това пускат паспортите си в тоалетната.

[modernity] (Главният изпълнителен директор на Ryanair: „Това е пълна измама, тези хора не са бежанци“)

Нищо чудно, че 62% от регистрираните гласоподаватели подкрепят „нова национална програма за депортиране на всички имигранти без документи, които в момента живеят незаконно в САЩ“.

[Figura] (Анкета на CBS News, 5-7 юни 2024)

Сега бившият заместник-директор на ЦРУ Майкъл Морел – който оглавяваше разузнавателната агенция при администрацията на Обама – и Греъм Алисън, бивш помощник-министър на отбраната на САЩ по политиката и плановете по време на администрацията на Клинтън, казват, че голям терористичен инцидент вероятно ще се случи в границата между САЩ и Мексико в близко бъдеще. Това предупреждение дойде в контролираното от Рокфелер списание Foreign Affairs, което показва, че Рокфелер и техните кохорти от ХМ се надяват да организират огромен холокост (жертвоприношение към Сатаната), за да имат извинение да мобилизират и въоръжат нелегалните чуждестранни имигранти, за да залавят американските патриоти и да ги изпращат в концентрационни лагери.

[theepochtimes] (Бившият шеф на ЦРУ казва, че САЩ са изправени пред „сериозна заплаха“ от терористична атака)

Митнически и граничен патрул (CBP) агент Дж. Дж. Керъл казва, че ФИМА изгражда огромна мрежа от лагери за интерниране във всичките 50 щата, които ще бъдат използвани за настаняване на политически дисиденти, а не на незаконни чужденци, както изглежда се твърди.

[newstarget] (Документален филм „ПРЕДАТЕЛСТВО“: Има КОНЦЛАГЕРИ, които се изграждат точно под носа ви във всичките 50 щата)

Тук например можете да видите техния списък от съоръжения в щата Тексас.

[fema] (Определени зони: бедствие 118)

Излишно е да казвам, че воените с бели шапки ще трябва да обезглавят мрежата на Рокфелер в САЩ, за да предотврати това да се случи.

Във всеки случай, докато САЩ са разсеяни от необявената гражданска война, това ще се разглежда от останалия свят като възможност за премахване на сатанинските режими в много части на света.

В Европа сръбският президент Александър Вучич постави армията на страната в пълна бойна готовност и нареди на нейните части да се приближат до границата с Косово.

[reuters] (Президентът на Сърбия постави армията в бойна готовност и нареди на армията да се приближи до границата с Косово, 26.05.2023)

Влакът напусна гарата и никой не може да го спре, Европа ще бъде във война с Русия, казва Вучич.

[indepthnews] (Сръбският президент предупреждава за Трета световна война, 18.06.2024)

Сърбия търси отмъщение за унищожаването на Югославия. Югославия беше унищожена от Бил Клинтън Рокфелер, за да създаде престъпната държава Косово и да открадне минералните ресурси там.

Руският президент Владимир Путин и китайският президент Си Дзинпин наскоро посетиха Сърбия, за да предложат публичната си подкрепа.

След като обеща да подкрепи Сърбия, Путин отиде в Северна Корея, за да възстанови военен съюз.

[Video] (Президентът Путин намекна за въоръжаването на Северна Корея с ракети с голям обхват)

В статия, публикувана в Северна Корея, Путин каза, че Русия е готова:

да се изправи срещу амбицията на колективния Запад да предотврати появата на многополюсен световен ред… [и да се бори с водения от САЩ] „основан на правила ред“, който по същество не е нищо повече от глобална неоколониална диктатура, разчитаща на двойни стандарти [и ще] подкрепи КНДР и героичния корейски народ в борбата им срещу коварния, опасен и агресивен враг, в борбата им за независимост,

[kremlin] (Статия на Владимир Путин във вестник Rodong Sinmun)

Официалната информационна агенция ТАСС съобщава, че Русия и Северна Корея

„последователно защитават идеята за изграждане на по-справедлив и по-демократичен многополюсен световен ред“, основан на международното право и културно и цивилизационно разнообразие.

[tass] (Стратегическо партньорство)

Представителят на Северна Корея казва, че страната му вече разполага с 200 ядрени оръжия, способни да ударят континенталната част на САЩ, така че вече не се страхуват от ядрено отмъщение на САЩ за всеки опит за повторно обединение на Корея. Те казват, че САЩ няма да разменят Вашингтон, Ню Йорк, Лос Анжелис и Чикаго за Пхенян.

Източници от руската ФСБ казват, че военни действия срещу Косово (т.е. НАТО) и Южна Корея ще бъдат извършени по същото време, когато Турция, Иран и Египет предприемат действия срещу Израел.

Турция, която има най-голямата армия на НАТО след САЩ, вече заяви, че иска да се присъедини към алианса БРИКС. Египет също предупреди, че ще прекрати мирния си договор с Израел. Иран, разбира се, вече е на пътеката на войната срещу израелския диктатор Бенямин Сатаняху.

Ако войната започне през есента, не може да има съмнение, че контролираният от фашистката ХМ „световен ред, основан на правила“, ще загуби. Източници от Пентагона казват, че Русия, Китай, Северна Корея, Иран и други съюзници имат повече от 10 милиона войници с 20 милиона в резерв и още до 30 милиона на разположение чрез спешни наборни военни операции. За разлика от това НАТО (с изключение на Турция) може да изпрати максимум 3 милиона войници.

Излишно е да казвам, че изправен пред тези шансове, колективният Запад търси мир. Водят се преговори на високо ниво за някакво обявяване тази есен на замяна на следвоенната международна система, базирана на ООН, BIS, Световната банка, МВФ и др.

Въпреки това, преди да навлезем в това, бихме искали да предложим шанс на всички онези инвеститори, които са закупили иракския динар, зимбабвийския долар и виетнамския донг в очакване тези валути да бъдат преоценени като част от новата финансова система. Хората, които ги налагат, казват от десетилетия

„Тези валути са на път да се преоценят следващата седмица и да ви направят милиарди долара, така че междувременно можете ли да ни изпратите няколко хиляди долара?“

Това няма да се случи. Инвеститорите обаче могат да влязат в приземния етаж на богатство от $10 трилиона, като купуват Бугенвилската Кина. Отвъд Кина е мината Пангуна с милиард тона мед и 12 милиона унции злато на стойност съответно около 10 трилиона и 30 милиарда долара.

За справка, компаниите на Ротшилд започват да експлоатират мината Пангуна през 1972 г., докато местното население не ги принуждава да затворят мината през 1989 г. Хората от Бугенвил, или Кралство Папала, както го наричат, се бориха с Ротшилд, защото мината беше замърсила местните реки с арсен, унищожавайки селското стопанство и поминъка на местните жители.

Сега крал Дейвид Пи II от Папала моли хората да подкрепят откриването на мината по екологичен начин, като инвестират в неконтролираната от Ротшилд валута, кина.

Ето как хората могат да инвестират:

Моля, имайте предвид, че първоначалният депозит за международни инвеститори е 1000 кина ($300). Минималната сума е $20 в брой, но според протокола за прехвърляне е $100, каквото и да депозирате, са вашите пари, които можете да изтеглите по всяко време.

За да отворите новата си сметка в IBOM, прехвърлете сумата в следната сметка в Bank of South Pacific (BSP):

СМЕТКА НОМЕР: 7008953817

ИМЕ НА АКАУНТ: WNBRC Услуги

ИМЕ НА БАНКАТА: Bank of the Southern Pacific (BNP)

КЛОН: Kimbe, WNB

SWIFT КОД: BOSPPGPM

АДРЕС НА СОБСТВЕНИКА НА АКАУНТА: PO Box 841, Kimbe, WNBP

СТРАНА: ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ

Единственият финансов интерес, който авторът има по този въпрос, е притежанието на банкнотата от 100 кина, която той получи от Негово Величество по време на посещението си през 2017 г.

[Figura] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

Освен това инвеститорите трябва да разберат, че стойността на парите ще се увеличи само ако бъдат събрани достатъчно пари за жителите на Папала, за да наемат техници и да закупят оборудването, необходимо за повторното отваряне на мината.

Междувременно контролираната от Ротшилд финансова система показва признаци на своеобразен юбилей и финансово пренастройване. Чухме, че са се съгласили да създадат меритократична организация за планиране на бъдещето и да проведат световен юбилей през 2025 г.

В тази връзка, според десни източници, близки до императора, японският император е на посещение в Обединеното кралство тази седмица, за да обсъди национализацията на Bank of Japan. Говори се, че собствениците на Японската централна банка Ротшилд ще обсъдят това с Кайзера.

Това съвпада с обявяването, че барон Натаниел е поел контрола върху банката и компанията на Ротшилд. Натаниел даде да се разбере, че иска да работи с Алианса на Белите Шапки

В тази връзка китайският вицепремиер Дин Сюесян пътува до Люксембург миналата седмица, за да се срещне с великия херцог Анри от Люксембург. Двете страни се договориха за задълбочаване на сътрудничеството в различни области, включително финансовия сектор.

Това е интересно, защото Люксембургската частна банка на Едмънд де Ротшилд притежава част от Банката на Япония.

Ние също така отбелязваме, че чужденци – като BlackRock, Vanguard и други компании, притежавани от Ротшилд и Рокфелер, които крият японските си акции – са продали своите японски акции, за да върнат възможно най-много пари, преди Bank of Japan да бъде национализирана и нейните незаконно придобити японски акциите да бъдат конфискувани. Това е истинската причина, поради която йената е толкова слаба в момента.

Едно доказателство за това е, че японското министерство на финансите предприема действия срещу Mitsubishi UFJ Bank, Morgan Stanley и други, казват източници на азиатското тайно общество.

В ход е и операция за сваляне на фиктивното правителство в Япония, анулиране на Договора от Сан Франциско и връщане на Япония към статута на независима държава. От съображения за оперативна сигурност не можем да предоставим никакви подробности в момента.

От своя страна, другите собственици на Банката на Япония, Ватиканската банка и нейните господари от Черното слънце, се пазят в тайна, докато не видят обявяването на многополюсна световна федерация, казват П3-масонски източници.

Знак, че нещо се случва с Федералния резерв е, че президентът и главнокомандващият Доналд Тръмп предлага

„премахване на данъка върху доходите и замяната му с тарифи и дълбоки съкращения на нашето регулаторно правителство, което силно възпрепятства иновациите и създаването на богатство.”

Това би върнало финансовата система на САЩ в съответствие с това, което беше прокламирано от бащите-основатели.

Но други източници от армията казват, че една държавна федерална банка, управлявана от Конгреса, би била по-добра алтернатива. С други думи: дебатът продължава. Разбира се, режимът на Байдън и неговите собственици първо трябва да бъдат елиминирани, което ще обсъдим по-долу.

Промяната на режима изглежда ще се случи първо в Обединеното кралство след изборите на 4 юли.

Първоначалните проучвания сочат, че Найджъл Фараж от Реформаторската партия ще наруши традиционните политически партии; той има огромна преднина от 27 точки пред останалите партии в окръг Клактън.

Междувременно MI5 съобщава, че лидерът на Лейбъристката партия, предполагаемият победител на изборите Киър Стармър, е обявен за бивш съветски агент и ще бъде принуден да подаде оставка.

За да добиете представа как би изглеждала победата на Реформаторската партия, ето основните точки от нейния манифест:

▪️ Спиране на дневния ред на WEF

▪️ Прекратяване на членство в СЗО

▪️ Спиране на безналичната програма

▪️ Закон за спиране на идеологията на „будността“.

▪️ Закон за свободен език

▪️ Спиране на отмяната на културата

▪️ Спиране на Netto-Null

▪️ Бързо проследяване на атомна енергия

▪️ Подпомагане на фермерите

▪️ Забрани за автомобили с изкопаеми горива

▪️ Данъчна система за подкрепа на брака

▪️ Без CBDC

Найджъл Фараж също иска да сложи край на войната в Украйна и да разследва престъпленията на антиваксърите. (**)

[Video] ()

Знак, че тези избори са предвестник на свалянето на президента Еманюел Макрон Ротшилд е, че той се ожени за мъж, който се представя за жена.

Гледайте как, както е кралският обичай, крал Чарлз целува ръката на всяка жена, която срещне. Тогава защо се ръкува с Бриджит Макрон?

[Video] ()

Междувременно френски източници твърдят, че Жан Мишел Анри Троне, известен още като Брижит Макрон, го е проследил в Тулон през 1973 г., когато е бил собственик на магазин за бижута, преди да смени пола и самоличността си в края на 80-те години. На снимката в долния ляв ъгъл той е малко момче; вдясно, когато преподаваше в университета и се наричаше „Бриджит“.

[Figura] ()

Смисълът на речта е, че Макрон може да бъде изнудван, защото Бриджит публично отрича, че е мъж.

На политическо ниво Макрон доведе Франция до фалит, особено след като загуби повечето от приходите на Франция от африканските си колонии.

Съвсем наскоро Нигер отмени лиценза за експлоатация на уранова мина Имурарен от френския производител на ядрено гориво Орано поради напрежение с Франция.

Тъй като ядрената енергия осигурява 70% от електроенергията на Франция, тя нанася фатален удар на френската икономика.

Според главния преговарящ на ЕС за Брекзит Мишел Барние Еманюел Макрон е поставил страната си на ръба на „Фрекзит“, когато тя напусне ЕС.

Както бе споменато по-рано, Израел също ще претърпи промяна на режима, ако страната иска да оцелее. За тази цел режимът на Сатаняху ще бъде свален.

Според източници на Мосад САЩ отказват военна помощ на Израел. (Вижте приложеното видео за Сатаняху, който хленчи като бебе).

„Той знае, че дните му скоро са преброени. Това е в съответствие с това, което обсъдихме преди месец по отношение на депортирането на Израел… Докато военният съюз на белите шапки тихо се присъединява към Иран“, казва източникът.

[Video] ()

Това идва, тъй като действителните данни показват, че 70 000 израелски войници са били ранени във войната в Газа, с още десетки хиляди ранени. Броят на загиналите все още се пази в тайна.

Израелската армия сега се бунтува срещу Нетаняху и целта му да „унищожи Хамас“. „Да кажем, че ще накараме Хамас да изчезне, означава да хвърлим пясък в очите на хората. Ако не предложим алтернатива, ще се окажем с Хамас“, каза контраадмирал Даниел Хагари в интервю за израелския телевизионен канал Channel 13.

Междувременно израелската преса открито твърди, че военните са знаели за плановете на Хамас за 7 октомври много преди атаката.

Военните знаят, че трябва да преговарят за мир, защото не могат да спечелят с военни средства. В знак, че режимът на Нетаняху е към своя край, йеменските хуси току-що нападнаха четири търговски кораба в израелския пристанищен град Хайфа. Това означава, че сега Израел е под пълна блокада.

Междувременно ливанската Хизбула разпространи видеозаписи, показващи, че главното летище на Израел и една от неговите ядрени бази са атакувани.

С рухването на Израел се срива и фалшивият режим на Байдън. В последния епизод Джо Байдън заеква неудържимо по време на реч. Тук няма нищо ново, хора.

[Video] ()

Междувременно епизодът „Queers Matter“ е в ход в Белия дом. Трябва да гледате видеото, за да повярвате…

[Video] ()

В друг пример за дегенерацията на управляващите в САЩ се съобщава, че щатът Мейн сега раздава безплатни комплекти за ободряване на жителите, за да могат да си инжектират фентанил и други лекарства през ректума.

[Video] ()

Ситуацията стана толкова тежка, че

„ще се опитат да заменят маскирания фалшив Байдън с друг фалшив, изкуствен аватар на Гавин Нюсъм. По мое скромно мнение това няма да работи“, казва източник от ЦРУ.

И така, кой е домакин на това дистопично риалити шоу? Това са Ротшилд, Рокфелер и др. от Хазарската мафия, собственици на мегакорпорации, които използват фондове като BlackRock, за да скрият властта си. В следващите видеоклипове ще научите как BlackRock контролира ситуацията, но те крият кой го притежава.

Д-р Малоун обяснява защо BlackRock и големите фирми на Wall Street са истинските владетели на Pfizer и фармацевтичната индустрия.

[Video] ()

BlackRock принадлежи на света

[Video] ()

Пример за тяхната сила: четири дни преди Хилари Клинтън да се яви пред Рокфелер по обвинения в скандала Whitewater, документите, свързани със случая, бяха унищожени при бомбен атентат в Оклахома Сити. Кой беше назначен за прокурор по разследването? Мерик Гарланд.

(Главен прокурор на Цирковото Шоу на Байдън)

[Figura] ()

Снимката по-долу показва, че едно световно правителство, ръководено от олигархия, вече е повече или по-малко реално. Човекът на заден план е Йенс Столтенберг, бивш директор на финансирания от Гейтс Глобален алианс за ваксини и имунизация (GAVI). В момента е генерален секретар на НАТО.

[Figura] ()

Тези олигарси ни облагат отново и отново със същите пари, които вече сме обложили.

[Video] ()

Хванаха ги да се опитват да ни убият с ваксини. Бил Гейтс е платил на Университета на Уисконсин-Медисън и водещия изследовател Йошихиро Каваока 9,5 милиона долара, за да модифицират вирусите H5N1, така че да могат да заразяват хора и други бозайници, според цензуриран туит от д-р Питър Макълоу.

„Това предполага, че Фондация Гейтс е финансирала биотерористични дейности, свързани с вируса H5N1, като по този начин е предоставила чертежи за други нападатели, които искат да създадат биологични оръжия“, пише той.

Те удвояват заплахите си.

Бившият директор на Центъра за контрол и превенция на заболяванията (CDC) Робърт Редфийлд казва, че следващата измамническа епидемия ще бъде птичият грип с 50% смъртност.

Изпълнителният директор на Pfizer Алберт Бурла казва:

„Наистина вярвам, че най-добрите дни на Pfizer са пред нас, защото COVID беше нещо като репетиция за мен.“

[Video] ()

Те отправят тези заплахи, защото легален траулер се приближава към тях.

Щатът Канзас заведе дело срещу Pfizer, Inc. по обвинения в нарушаване на правата на потребителите във връзка с производството на ваксината срещу COVID-19,

След това 9-ти окръжен апелативен съд постанови, че „ваксините“ срещу COVID изобщо не са ваксини. Д-р Дейвид Мартин казва, че това отваря вратата за широко разпространени правни действия, тъй като производителите „съзнателно са подвели обществеността“.

Всеки ден се трупат доказателства за вината й за масови убийства.

Основните медии като Telegraph съобщават, че ваксинациите срещу COVID-19 са свързани с още 3 милиона смъртни случая. Фактът, че това се съобщава в основните медии, означава, че тези компании са готови да защитят истинността на своите твърдения в съда.

Също така е установено, че броят на свръхсмъртните случаи сред децата на възраст от 1 до 14 години в Обединеното кралство се е увеличил с удивителните 22%, почти сигурно свързани с ваксините.

[Video] ()

Междувременно в Торонто, Канада, се полагат усилия за нормализиране на инфарктите при деца и кърмачета, причинени от фалшивите ваксини, които са генна терапия.

[Video] ()

Пентагонът от своя страна твърди, че не е наблюдавал адекватно средствата, отпуснати на китайски изследователски лаборатории или други държави, които биха могли да бъдат използвани за разпространение на биологични оръжия.

Знаем също, че една от целите на ваксинацията беше да ни принуди да влезем в цифрови затвори. Добър пример за това е докладът на евродепутата Кристина Андерсън за очакваните резултати.

[Video] ()

Не само престъпленията, свързани с ваксини, стават обществено достояние, но и масовите отвличания на деца за гнусни цели стават все по-често достояние.

От полското разузнаване:

В Австралия има 20 000 изчезнали деца

В Канада има 45 000 изчезнали деца

В Германия 100 000 изчезнали деца

В Индия има 96 000 изчезнали деца

В Ямайка има 2000 изчезнали деца

В Русия има 45 000 изчезнали деца

В Испания има 20 000 изчезнали деца

В Обединеното кралство 112 000 изчезнали деца

Съединените щати преброяват 800 000 изчезнали деца

8 милиона изчезнали деца по света

Това се случва отдавна и често се крие. Пример за това е символът на Alfa Romeo, който изобразява влечуги, които ядат деца.

[Figura] ()

[Figura] ()

Това се случва отдавна и често се крие. Например, погледнете значката на Alfa Romeo, изобразяваща влечуги, които ядат деца.

В момента тече акция, отново от полското разузнаване:

Посетителите на Дисниленд Париж бяха изумени да видят безпрецедентен брой

„следи от самолети, простиращи се в небето и висящи през целия ден… Изглеждаше, че самолетите пръскат направо от крилата – когато започна, забелязахме, че хората кашлят и кихат. Служител на Disney Park коментира: „Винаги съм смятал, че chemtrails (аерозолите) са просто луда конспирация…

[Figura] ()

Нашите източници казват, че пръскането е свързано с операция на белите шапки, насочена към унищожаване на центрове за мъчения на деца, произвеждащи адренохром, разположени под Дисниленд Париж.

Все повече и повече хора сега разкриват престъпления, извършвани в Украйна. Във видеото по-долу Клейтън Морис от Redacted потвърждава това, което сме докладвали по-рано: отвличане и продажба на части от тела на украински войници.

[Video] ()

В отчаян опит да избегне ареста за това и за други престъпления, ХМ все още се опитва да ни накара да умрем от глад.

Под предлог за намаляване на „емисиите на метан“ тринадесет страни подписаха обещание да предизвикат глобален глад чрез унищожаване на селскостопанската продукция и затваряне на фермите. Това са държавите:

Аржентина

Австралия

Бразилия

Буркина Фасо

Чили

Чехия

Еквадор

Германия

Панама

Перу

Испания

Съединени щати

Уругвай.

Както казва германският фермер Антъни Лий:

„В Германия имаме министър на земеделието, който ни казва да ядем само 10 грама месо на ден…“

Джордан Петерсън: „Ако политиците започнат да диктуват какво можете и какво не можете да ядете, ние прекрачваме границата. Вие не ми предписвате къде да настроя термостата си, не ми предписвате какво мога да карам и кога и със сигурност не ми предписвате какво трябва да ям. Колко принципно и сериозно, по дяволите.”

Междувременно в Айдахо средствата, действително предназначени за Украйна, се използват за прекъсване на водоснабдяването на 500 000 хектара земеделски земи и пренасочването им към кобалтова мина с голямо потребление на вода.

[Video] ()

Руското правителство настоява правоприлагащите органи да помогнат за

„разследването на престъпленията на неонацистите и престъпниците, които трябва да бъдат държани отговорни за своите зверства“.

„Всички трябва да разберем това и да подкрепим алианса, за да сложим край на това веднъж завинаги“, казва източник от Пентагона. Амин!

https://bgprevedi.com/this-autumn-it-will-be-either-world-war-or-world-government-43667-2/

Предишна статия

Ивелин Михайлов се извини…

Следваща статия

Highlights: China celebrates 70th anniversary with biggest ever military parade

Други интересни