Фулфорд: Тайната война се засилва

Автор: Няма коментари Сподели:

Тайната битка за планетата Земя се засилва, докато белите шапки и останалите сатанисти се борят за контрола над предстоящото финансово събитие „черен лебед“. Източници от Азиатското тайно общество и западните военни / разузнавателни бели шапки казват, че няма да е възможна нова система, докато сатанистите зад фалшивия режим на Байдън не бъдат премахнати. Сатанистите от своя страна се опитват както да убият опонентите си, така и да захаросат рестартирането на финансовата си система с подкупи.

Независимо от това, доказателствата за предстояща финансова аномалия са огромни. На първо място, от миналата неделя, 9 юни 2024 г., Саудитска Арабия прекрати 50-годишното петро-доларово споразумение. Това споразумение дойде след като президентът на САЩ Ричард Никсън извади щатския долар от златния стандарт през 1971 г. и принуди останалия свят да купува щатски долари.

[Figura] (Саудитска Арабия не подновява 50-годишното петродоларово споразумение със САЩ изтичащо на 9 юни 2024)

Сега Саудитска Арабия се присъедини към доминирания от Китай проект за цифрова валута на централната банка, използвайки кода, върху който е изграден електронният юан на Китай.

[reuters] (Саудитска Арабия се присъединява към проекта за дигитална валута, ръководен от BIS и Китайската централна банка)

Това означава, че Американската Корпорация е загубила битката за власт в Саудитска Арабия, която доведе до смъртта на най-малко десет принца. Ракетната атака, която осакати USS Eisenhower, също допринесе за загубата на контрол от корпорацията върху петролния пазар. Силите на хусите, които стоят зад нападението, казват, че „безпрецедентното прицелване на йеменските въоръжени сили означава край на американското военно господство над моретата, което представлява значително геополитическо падение за американската „империя“.

[almasirah] (САЩ не успяха да скрият шамара: Атаката на Йемен срещу Айзенхауер отеква по целия свят)

Като знак, че руснаците може да са замесени, президентът Владимир Путин каза, че

„Русия може да достави ракети с голям обсег на страни, които могат да поразят чувствителни цели на тези страни, които доставят такива оръжия на Украйна“.

[pravda] („Русия може да доставя ракети с голям обсег на страни, които могат да поразяват чувствителни цели на тези страни, които доставят такива оръжия на Украйна“ – Путин отговори остро на разрешението на страните от НАТО на Украйна да нанесе удари по територията на Руската Федерация)

Русия също изпрати ядрени подводници и кораби в Куба. Източници от руската ФСБ обясняват, че

„мнозинството от руснаците искат да обуздаят САЩ, като повторят кубинската ракетна криза“.

Веднага след това фалшивият президент на САЩ Джо Байдън направи обрат на 180 градуса и каза, че

„САЩ не подкрепят идеята за използване на американски оръжия за удари срещу Москва или Кремъл“.

[tass] (Байдън казва, че Вашингтон не разрешава удари по Москва, Кремъл)

САЩ реагират на това поражение по същия начин, по който действаха японците след загубата на четири самолетоносача по време на битката при Мидуей: като скриха истината от обществеността. С други думи, има масово прикриване на най-голямото военно поражение на САЩ след Виетнам.

Въпреки това, в знак, че САЩ знаят, че играта е приключила за техния контрол върху световните финанси, Върховният съд на САЩ току-що даде зелена светлина на 40-те американски щата, които планират да издадат свои собствени валути, обезпечени със злато и сребро. Съдът постанови:

„Съединените щати поддържат двойна банкова система, съставена от паралелни федерални и щатски банкови системи. Тази двойна система позволява на частните банки да избират дали да получат харта (чартър) от федералното правителство или от правителството на щата.”

[supremecourt] pdf (Кантеро срещу Банк оф Америка)

Ето защо свързаните с FRB (ФЕД) американски банки затвориха 79 клона само за шест седмици, което прави общия брой за 2024 г. над 400.

Падането на борда на Федералния резерв и неговата Американска Корпорация е причината тайната война за това с какво да бъде заменен да се засили.

Една фракция е групата GESARA, чиито планове са, както Дейвид Уилкок съобщава в своя канал в Telegram, както следва:

GESARA (Закон за глобална икономическа стабилизация и възстановяване) беше гласуван за прилагане от всички 209 суверенни нации по света, съгласно подписаното през 2015 г. Парижко споразумение за изменението на климата, започвайки с възстановената Република Съединените щати, и известно като NESARA (Национална икономическа стабилизация и Закон за възстановяване).

NESARA анулира всички задължения по кредитни карти, ипотеки и други банкови задължения поради незаконни банкови и правителствени дейности. Мнозина наричат ​​това „юбилей“ или пълно опрощаване на дълга. Премахва федералните данъци върху доходите в САЩ Създава фиксирана ставка от 17% за несъществени нови артикули само от приходи от данък върху продажбите за правителството… Премахва Службата за вътрешни приходи (IRS, данъчната служба на САЩ), като служителите на IRS ще бъдат прехвърлени в Министерството на финансите на САЩ… Възстановява конституционния закон във всички съдилища и за правните въпроси в Републиката Съединени американски щати. Преквалифицира всички съдии и адвокати по конституционно право. Отстранява всички агенти на тъмната кабала, служители на администрацията и всички членове на Конгреса на САЩ от техните позиции поради непрекъснатите им противоконституционни действия.

Обаче източници от Пентагона съобщават за

„Дъгова (не дългова) американска банкнота, която е готова за разпространение, за да може американската икономика да преодолее бурята към края на щатския долар. Тя е подкрепена от злато и активи, конфискувани от трафиканти на деца за секс като Ватикана и европейски кралски особи и британски кралски особи, чиито активи бяха конфискувани. Освен това е подкрепена от златото на Тайван и златото, дадено назаем от китайските старейшини на Филипините, които притежават 90% от златото в света, за да има юбилей и да изплати дългове по целия свят.”

Междувременно контрольорите от BIS на настоящата финансова система казват, че

„Приблизително 135 държави и валутни съюзи, представляващи 98% от глобалния БВП, проучват цифровите валути на централната банка или CBDC.“

[reuters] (Саудитска Арабия се присъединява към проект за дигитална валута, ръководен от BIS и Китайската централна банка)

Ръководителят на MI6 от своя страна казва, че планът е да се обединят

„всички ФИАТНИ (смешни) и крипто-валути в една единствена сигурна електронна единица, използвайки механизъм за обменен курс, след което просто да се върнат всички различни баланси срещу новата единица. Подобно на времето, когато се появи еврото. Новата валута се нарича The Sovereign (Суверенът).”

Японски близки до императора десни сили добавят, че при тази система всички текущи криптовалути ще бъдат премахнати от съществуване.

Обществото на белия дракон и неговите съюзници от своя страна искат да върнат контрола върху финансовата система на избраните представители на народа и техните обществени служители.

Сатанистите също правят своя ход. Помните ли как инсталираха „Крал Чарлз“ 6 месеца, 6 седмици и 6 дни след убийството на кралица Елизабет? Както илюстрира снимката по-долу, сега знаем защо.

[Figura] ()

Чрез издаването на банкноти с образа на Чарлз върху тях групата, която включва бившия шеф на MI6 Джон Скарлет, се надява да подкупи достатъчно хора, за да запази контрола си. Тази група включва също Рокфелер, Барак „Сатанинският гръм“ Обама, Хитлер и др.

Настоящият ръководител на MI6 заявява:

„Проблемът за нас е тази DVD-псевдодиктатура, идваща от орган на лондонската администрация, наречен Кабинет, така че трябва да продължим да работим, за да предадем Саймън Кейс, но в идеалния случай сър Джон Скарлет и в крайна сметка… В крайна сметка ще се изправите срещу DVD, така че ще изисква много работа във фонов режим. Саймън Кейс изглежда е бил трансформиран под ръководството на MI5, но друг ще се нуждае от повече кинетична подкрепа.“

Знак, че фалшификацията на крал Чарлз е разкрита, е статия на първа страница в National Examiner от 20 май, която гласи: „Умиращият крал Чарлз планира собственото си погребение“, той дори изглежда мъртъв на снимката

[Figura] ()

Освен това е широко известно, че Чарлз е участвал в сатанинското жертвоприношение на снаха си Катрин, принцесата на Уелс. Сега историята се развива със заглавия като

„Тя може никога да не се върне, тъй като ракът може да й попречи да се върне към кралската роля“.

Според MI6 ключът към разбиването на групата вероятно ще бъде случаят с Мадлин Макан.

Според MI6, тригодишното момиченце е било убито по време на сатанински ритуал на жертвоприношение, включващ „Кой кой е“ от елита на Сатаната. Сред хората, които са били или ще бъдат преследвани заради участието си в този ритуал, са бившият германски канцлер Ангела Меркел Хитлер, бившият британски министър-председател Тереза ​​Мей Хитлер, „Кийр Стармър, Тони Блеър и още едно чудовище Гордън Браун – вилнеещото чудовище“, Ватикана, „разни португалци“, ЕС и всички обичайни заподозрени, кралят на Мароко, Австралия, SAS и обичайната тъжна компания. Засрамете се всички.“

Както можете да видите, мрежата от компромиси и изнудване на Сатаната е дълбоко вкоренена и трябва да бъде изкоренена, преди на Запад да може да се появи нова финансова система, контролирана от хората.

Борбата е в разгара си и изглежда, че СЗО, фалшивият режим на Байдън, сатанинският Израел и т.н. ще паднат скоро.

Да започнем със СЗО, защото това беше средството, чрез което сатанистите се надяваха да поробят човечеството.

Нека започнем с факта, че Тедрос Гебрейесус от СЗО не е лекар, а комунистически терорист, отговорен за повече от 2 милиона смъртни случая в своята страна, Етиопия.

[Video] (Кой точно е д-р Тедрос)

Терористът Тедрос няма да уволни 83 служители на СЗО, замесени в престъпления като изнасилване и принудителен аборт, като 13 жертви съобщават за изнасилване и принудителен аборт. Той казва, че не са нарушили насоките на СЗО, защото жертвите не са получили помощ от СЗО.

Д-р Дейвид Мартин отбелязва, че Тедрос е просто кукла с

„огромна пръчка в задника… но кой движи пръчката на тази кукла?“

Отговорът е: Глобален съвет за наблюдение на готовността:

– Бил Гейтс

– Фондация „Добре дошли с доверие“

– Фондация Рокфелер

Д-р Мартин казва:

„До 2023 г., където сме сега, Гейтс ще получи 88% от даренията за Световната здравна организация от донорски организации и агенции. По всяка дефиниция това е контролен дял на акциите.“

[Video] (Д-р Мартин)

Бил Гейтс дари над 300 милиона долара на BBC (БиБиСи), където му беше позволено да продължи своето „удряне…“ По-долу можете да видите британския депутат Андрю Бриджън, който обяснява как Бил Гейтс успя да извърши МАСОВ ГЕНОЦИД чрез убийствена дезинформация

[Video] (Андрю Бриджън)

СЗО отново прецака света, този път с пандемията от птичи грип, за да могат отново да затворят света и да направят ваксинации. Те вече имат готова иРНК-ваксина.

Ето какво се крие зад страшни заглавия като:

„Австралийско момиче, на 2 години, болно от птичи грип H5N1: СЗО“, и

„Учените подготвят ваксини срещу птичи грип за хората в случай на пандемия.“

Бившият координатор по коронавируса Дебора Биркс сега възнамерява да тества милиони американски крави всяка седмица и да тества млекопроизводителите за „асимптоматични“ случаи на птичи грип.

„Тази жена е напълно контролирана от MK Ultra. Те искат да се опитат да използват повече фалшиви PCR-тестове, за да идентифицират същите асимптоматични случаи“, казва медицински служител на ЦРУ.

[Video] (Дебора Биркс)

Сега Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC) казва, че въпреки че птичият грип няма симптоми, болестта може да бъде фатална.

„Вече минахме през това, нали?! Безсимптомно, но смъртоносно! Боже мой! Тези хора са зли. Насаждането на страх е безпощадно”, коментира лекарят.

[Figura] ()

НАСА (не космическата агенция) допринася за това, като разпространява страх от малки зелени буболечки, които се опитват да се промъкнат от космоса.

За да разберете как да убедите повече хора да се ваксинират, Public Health Canada изпраща писма с искане за широкомащабно проучване, за да разбере дали гражданите са станали по-неохотни да правят задължителни ваксинации срещу COVID-19. НЕ отговаряйте, това е капан за да получат достъп до вашите данни. Ще бъдете „маркирани“, предупреждават източници от Пентагона.

[Figura] ()

[Figura] ()

Работата е там че медицинската мафия твърде често извикваше пандемичния вълк и хората се събуждаха. Последният доклад на Агенцията за обществено здравеопазване на Обединеното кралство потвърждава, че 70% от здравните работници на първа линия са ОТКАЗАЛИ бустерната ваксина срещу COVID-19 за 2023/24 г.

Сега се събуждат и политиците.

„Казаха ни: ваксинирайте се, така наречената „ваксина“, и няма да получите Covid, ваксинирайте се и няма да предадете Covid, и двете бяха напълно, напълно неверни. Казаха ни, че ваксината е безопасна във всички отношения; Честно казано, дори не е тествано рутинно… Така че мисля, че трябва да има мащабно разследване не само на щетите, причинени от ваксините – всички ваксини имат странични ефекти – но изглежда има тревожен брой хора, особено млади мъже, развили миокардит и други сърдечни заболявания“, казва британският политик Найджъл Фараж

„иРНК-инжекциите вероятно са убили повече от 17 милиона души по света. Така че няма нищо безопасно или ефективно в това. Те дори не са тествали този материал“, казва германският евродепутат Кристин Андерсън.

[Video] ()

Сега ООН, СЗО и WEF са обявени за терористични организации от републиканското събрание на окръг Флорида

На свой ред Оклахома няма да изпълни мандатите на Световната здравна организация, ООН и Световния икономически форум съгласно законодателството, подписано от губернатора Кевин Стит.

В допълнение, американският цар на ваксините Антъни Фаучи (или неговият аватар) се пече публично. Фаучи призна, че той е „изобретил“ правилата за COVID, които включват 6 фута социално дистанциране и защита на децата, наред с други неща.

[Video] ()

Човекът, който седеше зад Фаучи на изслушванията по телевизията, сега става вирусен. Можем да разберем защо.

[Video] ()

Представителят Марджъри Тейлър Грийн, говорейки от името на повечето американци миналата седмица каза, че Фаучи трябва да бъде съден за престъпления срещу човечеството.

[Video] ()

Ръководителите на Google също ще бъдат изправени пред съд за цензурирането на истината за ваксините.

Един знак, че Google все още е под сатанински контрол, е цензурата на Google Translate.

Като пример го превеждат така: владетелите, които са на четири континента с тъмни сили, не искат да се откажат, планът им става все по-силен и по-силен. Всеки кръстен човек има номер на роб, който те (Тъмните сили) са записали в повторенията на фразата „Аз съм млад човек“.

[Figura] ()

В друг пример Google превежда погрешно имейл от полски активисти, в който се казва, че техният автобус на CitizenGO Freedom е блокиран насред улица в Женева и е обграден от полиция. „Полицията ни каза, че са получили обаждане от Службата за сигурност на ООН, че има автобус, който се движи из града и разпространява „пропаганда“ и че трябва да бъде контролиран… те се страхуват от нашето съобщение и ще направят всичко възможно за да ни накарат да мълчим. Така че се чудя: от какво толкова се страхувате?

Когато написах тази полска информация в Google Translate, всичко, което се появи, беше повторението на думите „Аз съм учен, аз съм учен“.

Тази група е в Женева, за да протестира срещу опита на СЗО да установи световна тоталитарна диктатура, използвайки „пандемията“ като извинение.

В знак, че швейцарците обръщат гръб на тези медицински престъпници, Швейцария стана първата страна в света, която забрани мамографията. Тя също е спряна в части от Канада, Италия, Шотландия и Австралия. Установено е, че 50-60% от „положителните” резултати са неверни. Мамографията включва прилагане на голяма тежест върху гърдата и след това облъчване на здрава и много чувствителна гръдна тъкан. Проучване на 690 000 набора от данни показва, че мамографията е една от водещите причини за рак на гърдата.

Разбира се, все още има огромно гнездо на злото, което трябва да бъде унищожено.

„Присъединявайки се към едностранните антируски санкции, Швейцария загуби своя неутралитет“, пишат руски медии.

[Video] (Зеленски купува най-голямото казино в Европа)

Сатанинският нацистки лидер Владимир Зеленски се опитва да организира голяма среща на върха за Украйна в Швейцария през идния уикенд. Плановете са обречени на провал. Той изпрати покани до 160 държави, но само 70 се отзоваха и повечето от тях изпратиха делегации с ниско представителство. Фалшивият американски президент Джо Байдън, китайският президент Си Дзинпин, държавните глави на Индия, Бразилия, Саудитска Арабия, Южна Африка и т.н. ще отсъстват.

Знанията за злото и корупцията в Украйна стават все по-разпространени. Съвсем наскоро Зеленски беше подложен на критики за това, че е похарчил 200 милиона долара, за да го купи от Film Heritage Inc. луксозен петзвезден хотел, казино и курорт.

Голяма част от тези пари идват от отнемане на органи. Както обяснява актьорът Стивън Сегал, Украйна е

„известна с трафика на органи, детската проституция и нацизма“.

Тук можете да видите руски правителствен служител, който твърди, че компанията Coca-Cola участва в закупуването на деца от Украйна. Тук говорим за отнемане на органи на черния пазар. Имайте предвид, че най-големите акционери са Vanguard, Blackrock, State Street и Berkshire Hathaway.

[Video] ()

В отчаян опит да се вкопчи във властта украинското правителство създаде „списък на враговете“, като добави към него някои членове на Конгреса на САЩ и някои американски граждани. Списъкът включва организации като Codepink и Rage Against the War Machine, Cato Institute, Heritage Foundation и Turning Point USA. Списъкът включва и водещи на Daily Wire като Бен Шапиро и Майкъл Ноулс, лингвистът Ноам Чомски, икономистът Джефри Д. Сакс, д-р Рон Пол и RFK младши.

Списъкът включва и десетки настоящи американски политици, като сенаторите J.D. Ванс (D-Охайо), Ранд Пол (D-Кентъки), Рон Джонсън (D-Уисконсин), Джош Хоули (D-Мисури), Ерик Шмит (D-Мисури), както и бившия президент Доналд Тръмп, губернатор на Флорида. Рон ДеСантис и представители Боб Гуд (щат Вирджиния), Джим Джордан (щат Охайо) и Джим Банкс (щат Флорида).

Зеленски няма да издържи дълго. Един от основните му поддръжници, френският президент Еманюел Макрон Ротшилд, свика общи избори, след като партията му претърпя поражение на изборите за ЕС. Сбогом Макрон Ротшилд. Военните трибунали вече ви очакват.

Друг поддръжник също е свален, както се вижда от тази новина:

Новини за причината за падането: Извънредно: Политическият пейзаж на Белгия беше разтърсен днес, когато премиерът Александър Де Кроо обяви оставката си след изненадващото нарастване на десните партии на изборите за ЕС.

Дори великата Кахуна, фалшивият Джо Байдън, не може да издържи дълго. Тук можете да видите сенаторът Джони Ернст да говори в микрофона:

„В крайна сметка: Никога не вярвайте на човек, чийто чичо е бил изяден от канибали“ (кимване към Байдън)

[Video] ()

Байдън напълни гащите си пред целия свят по време на честванията за Деня Д

[Video] ()

В отчаян опит да възстанови популярността си, фалшивият Байдън обеща да „затвори границите“. На границата репортер казва:

„Никой не се страхува от тази нова изпълнителна заповед.“

Повече приказки, но никакви действия, както винаги във фалшивото шоу на Байдън

[Video] ()

Сега дори корпоративни медии като CBS News се прицелват във фалшивото шоу на Байдън, съобщавайки неща като

„Едно анонимно дарение от $64 000 000 помогна на Джо Байдън да бъде избран през 2020 г.“.

[Video] ()

Основателят на Marco Polo Гарет Зиглер публикува обширно досие за Хънтър Байдън:

„Свързахме се с всички сводници, проститутки, наркодилъри и бизнес партньори от лаптопа на Хънтър Байдън… публикувахме всичките му имейли и снимки онлайн… Има FARA-нарушения, пране на пари, трафик за сексуални услуги и заговор за извършване на подкупи… общо документирахме 140 икономически престъпления, 191 сексуални престъпления и 128 престъпления с наркотици. Престъпления, извършени от Байдънови.

Безплатно копие:

Снимки, намерени в лаптопа на Хънтър, го показват с една от дъщерите на Обама. Лицето й не се вижда, но кредитната й карта (почистена от кокаин) и куче (или идентично), както и отпечатък от кожа на крака й показват, че това е тя. Защо Хънтър ще държи снимка на кредитната й карта на лаптопа си?

[Figura] ()

[Figura] ()

Джеймс Кънстлър повтаря преобладаващото мнение за Байдън, както следва:

Удивителното за американския „Джо Байдън“ е, че само преди няколко дни партията на хаоса и измамите можеше да се преструва, че този политически фантом може да се кандидатира за преизбиране. Сега хората от режима са принудени да признаят, че вече не могат да го крият. Като „неназовани източници“ те разкриха всичко това в дълга история в The Wall Street Journal тази седмица. Президентът полудява пред целия свят. Умът му изчезна. Изглежда нелепо, когато се бърка пред камерите. Говори явни абсурди и лъжи. Жена му трябва да го води като куче на каишка. Всеки може да види това. Той трябва да си отиде. ВЪЗМОЖНО ПО-СКОРО.

Знак, че фалшивото шоу на Байдън е към своя край: Фалшивият Бял дом в Силиконовата долина вече е обявен за продажба.

Израел ще бъде следващият след Байдън. Престъпният характер на израелския контрол над политическата система на САЩ сега се разкрива на всички фронтове. В последната статия конгресменът Томас Маси обяснява, че всеки републикански член на Конгреса има „бавачка от AIPAC“, която помага да се повлияе на гласовете в полза на Израел.

Знак за това колко крайна и зла е тази подкрепа:

„Израел има право да се опитва да атакува тези цивилни“, говорителят на Държавния департамент на САЩ Матю Милър казва за политиката на САЩ спрямо Газа.

[Video] ()

Израел няма да просъществува дълго. Турският външен министър Хакан Фидан каза на Съвета на външните министри D-8, че

няма съмнение, че извършителите на клането в Газа в крайна сметка ще бъдат изправени пред правосъдието. Организацията представлява Бангладеш, Египет, Индонезия, Иран, Малайзия, Нигерия, Пакистан и Турция, с общо население от 1,2 милиарда души и брутен вътрешен продукт до 5 трилиона долара.

Освен това ирански източници ни потвърдиха, че не се оставят да бъдат увлечени от подбуждането на ядрен холокост чрез нахлуване в Израел.

„Днес Съветът на пазителите на Иран отхвърли кандидатурата на г-н Ахмадинеджад за президент на Иран. Ахмадинеджад отдавна е привърженик на битката Армагедон“, казва ни ирански източник, вместо това те ще бъдат изправени пред трибунали за военни престъпления.

Плъховете бягат от кораба на Бенямин Нетаняху. Министърът на военния кабинет Бени Ганц, бившият министър на отбраната и началник-щаб на израелските отбранителни сили Гади Айзенкот и Йехиел Тропър, член на Кнесета и близък довереник на Ганц, току-що напуснаха режима на Сатаняху.

Скоро истината за престъпленията на сатанинската синагога ще стане известна на всички.

Например, на погребението на великия равин Симеон Бен-Юда през 1869 г., равин Райхорн произнесе следната реч:

„Благодарение на ужасната сила на нашите международни банки, ние въвлякохме християните в много войни. Войните имат специална стойност за евреите, защото християните се жертват един за друг, давайки на нас евреите повече пространство. Войните са еврейската реколта, а еврейските банки се хранят с християнските войни. Повече от 100 000 000 християни са били изтрити от лицето на Земята в резултат на войни и това не е краят.“ Синагогата на Сатаната, страница 37

Превъзпитанието на хората ще последва свалянето на сатанистите. Както показва видеото по-долу, училищната система в САЩ е била собственост на банкери като Ротшилд, Дж. Морган и Рокфелер.

[Video] ()

Истината е в процеса на освобождаването на овцехората.

Пример за това какво правят свободните хора, вместо да водят безсмислени войни, е масовото движение за засаждане на дървета, което има своите корени в Африка. Хиляди фермери и жени разменят безплодните си ниви за тучни, разнообразни горски градини, които изхранват семействата им, подобряват почвата и увеличават популацията на дърветата. Това е част от инициативата на Африканския съюз Великата зелена стена, 8000-километрова растителна бариера, създадена, за да предотврати навлизането на пустинята. Според Guardian

„това ще бъде най-голямата естествена структура на планетата“.

Това е само бегла представа какво биха направили хората, ако им бъде позволено сами да планират собственото си бъдеще, вместо да бъдат отнесени в небитието от сатанистите.

След като Западът се излекува от сатанинската си инфекция, той ще направи реституция за цялото зло, извършено в негово име. Скоро ще стигнем звездите.

https://bgprevedi.com/secret-war-intensifies-in-anticipation-of-financial-black-swan-event-43536-2/

Предишна статия

Что от нас скрывают?

Следваща статия

ПРЕДСТАВЯНЕТО НА КНИГАТА „ЗАКЪСНЕЛИ СРЕЩИ“ – КУЛТУРНО СЪБИТИЕ

Други интересни