Как задкулисието манипулира и обърква хората преди изборите?

Автор: Няма коментари Сподели:

Учените лансират нова иРНК-ваксина срещу птичи грип за масови публични ваксинации

От Хънтър Филдинг

Учените току-що разкриха нова експериментална иРНК-ваксина, за която твърдят, че е „готова“ да бъде прокарана сред широката общественост, за да „предотврати човешки инфекции“ от птичи грип.

Изследователи от Penn Medicine обявиха, че са разработили експериментална иРНК-ваксина срещу птичи грип в подготовка за кампания за масова ваксинация преди общите избори в САЩ през 2024 г. (*)

В изявление изследователите казаха, че предклиничните модели на експерименталната ваксина са „много ефективни“ за предотвратяване на тежки заболявания и смърт.

Въпреки че настоящият щам на птичия грип H5N1 не представлява риск за хората, изследователи от Penn State изразиха загриженост, че той „може да се развие и да причини човешка пандемия“.

Освен това те отбелязаха, че иРНК-технологията осигурява гъвкавост, ако това се случи, позволявайки масово производство в рамките на часове след секвениране на определен вирусен щам.

В тяхното проучване мишки и порове, на които е дадена иРНК-ваксина, след това са били изложени на вируса и са се заразили, но „изчистили вируса по-бързо и показали по-малко симптоми в сравнение с неваксинираните контроли“.

„Всички ваксинирани животни в нашето проучване оцеляха, докато всички неваксинирани животни умряха след заразяване с H5N1“, казаха те.

Ваксината е насочена към специфичен подтип на птичия грип, посочен като H5N1 2.3.4.4.b clade.

NIH „следи отблизо“

Съобщението дойде в четвъртък, около дванадесет часа преди NIH да предостави своя собствена актуализация за птичия грип, заявявайки, че са открили високи нива на вируса при мишки, след като им дават сурово мляко от заразени с птичи грип крави. (**)

NIH призна, че вирусът не е показал генетични доказателства за придобиване на способността да се разпространява от човек на човек, но каза, че те „следят отблизо ситуацията с млечните крави като част от всеобхватните усилия за готовност за пандемия“.

Експертът кардиолог в медицинско изгнание д-р Питър Макълоу отбеляза в своя подкаст, че конкретният вариант на източника „може да е бил улеснен от Изследователския център за домашни птици на USDA в Атина, Джорджия, където изследователи са работили с този вирус при патици патици през 2022 г.“

Птици и укази

Всяването на страх за потенциална пандемия от птичи грип „100 пъти по-лоша от COVID“ започна да се засилва месеци преди американските президентски избори, точно както COVID преди последните.

Миналата година Световната здравна организация (СЗО) каза, че светът трябва да се подготви за нова пандемия – този път птичият грип H5N1.

Генералният директор на СЗО, (терористът) Тедрос Адханом Гебрейесус, каза, че СЗО работи с националните власти и партньори, „за да наблюдава отблизо ситуацията и да проучва случаи на H5N1 отблизо при хора – когато се открият“.


(*) – Явна психооперация ЗА изборите, пак БайДъньо да спечели!

(**) – Явно се готвят да унищожат кравите като източник на фалшива инфекция. В това отношение ние българите имаме вече опит.


Как задкулисието манипулира и обърква хората преди изборите

БГпреведи: Считаме че искането да гласуваме е недобре обосновано! Просто няма връзка как, като ни объркват преди изборите, трябва да гласуваме. Ние отбелязахме неколкократно че гласуването е поведенчески стаден инстинкт и трябва да се избягва за да не мислят те че сме съгласни с тяхната диктатура или че ние подпечатваме с нашето поведения тяхната власт!

Odysee

Отделно

Rumble

Отделно

BitChute

Отделно

https://bgprevedi.com/the-day-31-05-2024-43431-2/

Предишна статия

Въпреки че е малко вероятно тези садистични луди учени да могат да ни откъснат от Бог, те определено правят всичко възможно да ни убият

Следваща статия

The Zionist NAZI Connection and the Creation of Israel

Други интересни