„Ако хората не се страхуват от смъртта, няма смисъл да ги заплашвате със смърт“

Автор: Няма коментари Сподели:

Има много признаци, че наближаваме някакво масово събитие от тип „черен лебед“ или набор от събития, което вероятно ще включва както операция за масово арестуване от страна на белите шапки, така и реакция на хазарската мафия, които ще засенчат 911.

Един намек, че се планира нещо, дойде под формата на реклама на цяла страница в New York Times, която гласеше: „ОКЕАН ОТ БУРИ, 11.01.2024 г. Новолуние“.

(Ще се добави по-късно)

Сайтът на Q, свързан с военното разузнаване на високо ниво, също твърди първо за „краят на света“ и за „разкрития“ през този ден.

[qofficial] (Обратен брояч за около 3 дни и 20 часа…)

Има и някаква свръхсекретна среща за НЛО в Конгреса, която ще се проведе приблизително по същото време.

[dailymail] (ЕКСКЛУЗИВНО: Строго секретна среща за НЛО в Конгреса за разкриване на „класифицирани“ подробности за незаконна програма за извличане при катастрофа – и вътрешен човек от американското разузнаване казва на Daily Mail какво вярват, че наистина ще се случи зад затворените врати)

Полковник Дъглас МаГрегър се съгласява, като казва, че неговите собствени обширни контакти му казват, че

„Финансовият Армагедон идва… Отиваме към фалит. Всичко това ще се събере в нещо, което се опасявам, че ще бъде идеална буря, която наистина може да разтърси тази нация из основи.”

[futuredefensevisions] (Визии за бъдещата отбрана)

Краят на нещо, наречено „Споразумения за обратно изкупуване“ (RRA), също показва, че идва някакво финансово събитие с черен лебед. RRA са устройство, което Фед започна да използва през 2020 г., за да създаде впечатление, че големите американски банки все още са платежоспособни. Графиката тук на падащия обем на RRA показва, че щепселът е изтеглен от големите банки.

(Ще се добави по-късно)

Банките са обречени, защото зашеметяващите 50 милиона души вече не плащат заеми, докато 67% от американските работници казват, че разходите за живот изпреварват растежа на заплатите.

[beforeitsnews] (Кредитната криза става още по-лоша, тъй като 50 милиона души спират да плащат на кредиторите! – Доклад Атлантида)

Тези намеци за някакво важно събитие идват, когато фалшивият режим на Байдън в САЩ видимо се разпада. „Президентът“ Джо Байдън не е имал публични срещи от 22 декември, а само събития със CG-видео (компютърна графика).

Освен това фалшивият министър на отбраната Лойд Остин е хоспитализиран от 1 януари поради „усложнения след скорошна изборна медицинска процедура“. Остин трябва да е на разположение във всеки момент, за да реагира на всяка криза в националната сигурност. Неговият втори командир Кейтлийн Хикс, която трябва да поеме задълженията му в случай на криза, беше „на почивка в Порто Рико“ по време на хоспитализацията на Остин. Към момента на публикуването на това издание Пентагонът „не предостави никакви допълнителни подробности за медицинското състояние на Остин, включително дали е загубил съзнание или кога се очаква да бъде освободен“.

[jpost] (Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин беше хоспитализиран, беше в интензивно отделение, на Байдън не са му казали)

„Получавам основателни слухове, че Остин вече не е с нас. Нещо друго се случва зад завесата. Всичко това е димна завеса“, казва източник от ЦРУ.

Това се случва, когато републиканците в Камарата на представителите започват стъпки за импийчмънт на министъра на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас заради „справянето“ му с граничната криза. След като си отиде военната подкрепа, Майоркас е опечен.

Друг знак, че нещо се случва, е, че канадският министър на престъпността Джъстин Кастрюдо е бил заловен при опит да избяга в бащината си родина Куба приблизително по същото време, когато Остин е бил „хоспитализиран“, според канадските разузнавателни служби. Издаденото прикритие е че „Самолетът на Трюдо се е повредил по време на пътуване до Ямайка“.

[Video] (Доказателството на правителството на Алберта се основава на спекулация)

[bbc] (Служебният самолет на канадския премиер Джъстин Трюдо отново се повреди)

Кастрюдо се опита да избяга, защото кампанията му за масови убийства с ваксина беше разкрита. Например, когато правителството на Алберта в крайна сметка представи своите доказателства в съда, за да оправдае своите мерки срещу COVID-19, те се основаваха на спекулации и моделиране на климата. И до днес не са представени съществени доказателства. Това означава, че военната полиция сега е активирана, за да разследва това, за което вече е доказано, че е престъпление.

Хазарската мафия няма да си отиде тихо през нощта и чуваме от различни източници, че планират някакво ужасяващо масово терористично събитие. Високопоставен източник от Тайната космическа програма казва, че те ще ударят

Калифорния с огромно земетресение, последвано от опустошително цунами. Източникът казва: „Половината Калифорния ще бъде унищожена, включително Силиконовата долина.“ Тази катастрофа ще бъде използвана като претекст за спиране на изборите в САЩ през 2024 г. и налагане на военно положение. Източници на гностичните илюминати казват, че това е необходимо, защото вярват, че злият ИИ е в Силиконовата долина и трябва да бъде унищожен.

Остава да се надяваме, че Белите шапки ще успеят да предотвратят тази атака, но калифорнийците са призовани да вземат необходимите предпазни мерки.

Говорейки за земетресения, японското военно разузнаване и MI6 ни потвърдиха, че новогодишното земетресение, което удари префектура Ишикава миналата седмица, е било причинено от оръжие с насочена енергия. Според японската армия атаката е била наредена от контраадмирал Карл А. Лахти, главнокомандващ на ВМС на САЩ в Япония.

Той също така участва в отвличането на самолет на японската брегова охрана, който се разби в цивилен пътнически самолет.

Лахти трябва да бъде съден за военни престъпления по обвинения в масово убийство на невинни цивилни и вероятно ще бъде осъден на смърт.

Префектура Ишикава беше атакувана, защото е дом на клана Маеда, който се застъпваше за независимост на Япония.

Атаката накара робовладелското правителство на министъра на престъпността Фумио Кишида да потвърди подкрепата си за „световния ред, основан на правила“ на Рокфелер. Робовладетелското правителство също обеща да продължи да изпраща пари в Украйна и да получава заповеди чрез робовладелския политик на ХМ и бивш министър на престъпността Таро Асо.

[Figura] (Чужди страни, подкрепящи Украйна)

[Figura] (Наемници, биещи се на страната на Украйна)

[Figura] (Чужди страни, даващи помощи на Украйна)

Атаката срещу Япония се дължи на факта, че високопоставени членове на кралската кръвна линия са сменили караула. Трябва да се отбележи, че японският император отмени публично изявление, насрочено за Нова година поради земетресението.

На същата Нова година кралицата на Дания Маргрете II неочаквано обяви своята оставка.

„Ще оставя трона на моя син, престолонаследника принц Фредерик“, заяви тя.

Крал Чарлз III също е изправен пред искания да абдикира и да предаде трона на принц Уилям. Много англичани обаче биха предпочели крал Харолд отново и да опровергаят нормандската кръвна линия на Уилям Завоевателя.

Японски десни източници, близки до императора, обясняват, че всичко това е свързано с някаква широкомащабна финансова/политическа реорганизация. Датското кралско семейство е второто най-старо кралско семейство в света след японското. Кръвните линии, които контролират западната финансова система, използват тази напреднала възраст, за да решат кой в ​​крайна сметка ще контролира паричното предлагане, според няколко източника.

Също така уместен в този контекст е фактът, че кралица Елизабет II е изпратила снимка на убийството на император Мейджи в Токийския университет преди нейното убийство. Това предполага, че оттогава измамниците са поели ролята на император в Япония.

Ако тези източници са верни, може да има голямо публично съобщение за годишнината и финансовата реорганизация по-късно този месец.

Независимо какво правят или не правят кралските семейства, сериозното разследване на ХМ започва с масовото разкриване на документи, свързани с Джефри Епщайн и неговия педофилски остров.

Важно е да се отбележи, че тази информация беше разсекретена от съда, проправяйки пътя за съдебни действия срещу насилниците на деца, които често посещаваха острова.

Сред тях са Бил и Хилари Клинтън Рокфелер, Барак Обама Хитлер, принц Андрю и много други. Това е знак, че има вероятност всички вие да се окажете на дъската за рязане. Чуйте какво има да каже Доналд Тръмп за Клинтън в това видео от десет секунди:

[Video] (Отговаря че Бил Клинтън, добро момче, има доста проблеми с този остров на Епщайн)

Хилари Клинтън също е посочена като свидетел. Същото важи и за бившия израелски премиер Ехуд Барак, който е обвинен в изнасилването на жертва на Епщайн. Сега човек започва да разбира защо ционистката ADL (лига против клеветата) крещи толкова силно.

(Вж приложените 2 съдебни документа)

[Figura] (Съдебно искане за предоставяне на док-ти)

[Figura] (Г-ца Гуфре също заяви да еимала секс с Бил Ричардсън)

Друго разкритие е, че

„Епщайн е принудил непълнолетната Джейн Доу №3 (фиктивно име) да влезе в сексуална връзка с бившия професор по право в Харвард Алън Дершовиц, близък приятел на Епщайн и виден адвокат по наказателни дела“. (Вижте прикачения съдебен документ)

[Figura] (Епщайн застави Джейн Доу 3…)

Това е същият Дершовиц, който планира да защити Израел срещу обвинения в геноцид в Международния наказателен съд.

[Figura] (Правителството притежава някои от тези фотографии…)

Документите също така показват, че принц Андрю е правил оргии с „многобройни“ непълнолетни момичета на острова на Епщайн.

Свидетелските показания също така гласят, че физикът Стивън Хокинг „обичаше да гледа как голи деца решават сложни уравнения върху твърде висока черна дъска“.

[Figura] ()

[Figura] (Хоукин’ гледал голи джуджета…) (Е, едно е да гледаш, друго е да …)

Между другото, по-рано съобщихме, че оригиналният Хоукинг е починал отдавна и че двойникът, който не е бил парализиран, е играл роля в продължение на десетилетия.

Нашите източници също ни казват, че Стив Банън е интервюирал Джефри Епщайн преди ареста му. сейнер и все още не е пуснал 15-часовата лента. (Руските колеги нещо са оцапали)

Въпреки че всичко това е много вълнуващо, ние сме чували повечето от него преди и все още очакваме действителни арести, свързани с педо-острова. Както казва адвокатът на Гислейн Максуел:

„Ако погледнете това престъпление, това престъпление като цяло, ние говорим за мъже, които са малтретирали жени от дълго време, а в затвора има само един човек – жена.“

Имаме нужда и от конкретни правни действия, свързани с масовите изтезания и убийства на деца, а не само да говорим за секс с 15-годишни момичета.

Например източници от полското разузнаване потвърждават, че след преврата в Киев през 2014 г. Украйна се е превърнала в развъдник на педофили от всички видове. Джо и Хънтър Байдън бяха централни фигури в мрежа за трафик на деца. Джей Байдън притежаваше имение с широка мрежа от подземни тунели, както и фабрики за производство на адренохром и органи.

„Истинската причина“ за „лова“, организиран от Кабала, беше да се внуши страх у децата и по този начин да се увеличат нивата на адренохрома. Те също имаха адаптации, които им позволяваха да смучат кръв в гората и докато бяха живи, можеха да я смучат директно от тялото. Всички британски и датски монарси са участвали в тези ловове“, казват източници.

От своя страна руски източници твърдят, че са открили над 40 лаборатории за биологично оръжие, управлявани от САЩ и ЦРУ в Украйна. Те също така намериха осакатени и мъртви деца във вериги в подземни тунели под Чернобил (система, собственост на Байдън). (*)

Русия поиска заседание на Съвета за сигурност на ООН на 22 януари по въпроса за доставките на западни оръжия за Украйна.

Това е знак, че сега той се чувства достатъчно силен, за да постави ултиматум на Западна Европа. САЩ няма да се бият, за да го защитят.

Запитайте се: какво ще стане, ако Русия финансира нацистките милиции в Канада, започне гражданска война, установи марионетен режим и инсталира прокси на границата на САЩ. След това Канада бомбардира цивилни, отвлича и измъчва десетки хиляди деца, произвежда патогени, трупа оръжия и изгражда армия. Ето какво направиха САЩ с Украйна.

Това се случва и в САЩ. Американски информатор разкрива подробности за американска мрежа за трафик на деца, която използва Wal-Mart (Уолмарт) като концентрационен лагер. Говори за неправителствени организации, занимаващи се с трафик на деца в САЩ и как те създават детски концентрационни лагери

Деца биват продавани точно пред очите ни…

Авто-превод

Отделно

Тръмп вече каза, че трябва да направим нещо за всички тези изчезнали деца, отвлечени от перверзници. Твърде много инциденти – бързи процеси, смъртна присъда.“

Нищо чудно, че фалшивият Байдън полудява. Той казва:

„Заедно с бивши помощници, Тръмп планира да призове Закона за въстанието, Законът за въстанието, който би му позволил да използва американските военни сили по улиците на Америка, нещо, което не му е позволено да прави при нормални обстоятелства.“

Между другото, официални съдебни документи доказват, че Доналд Тръмп е оправдан за всякакви правонарушения и че не е посещавал острова или дома на Джефри Епщайн.

[Figura] ()

[Figura] ()

Страхът от възмездие може да е причината толкова много елити да търсят подземни бункери, в които да се скрият. Възможно е също така да планират неприятна ултразвукова атака. Експерт по редактиране на видео е открил опасни ултразвукови емисии, вградени във филма на Обама „Оставете света назад“. Съдържал четири аудио файла вместо един, а четвъртият изглеждаше като нискочестотно инфразвуково оръжие.

Чудим се дали тази компания, която предлага луксозни бункери за 100 милиона долара, е била един от поддръжниците на филма. (Филмът показва бункер, подобен на този, който предлагат.

Освен това ХМ все още отчаяно се опитва да провокира тотална ядрена война, както се вижда от последните им терористични атентати в Иран.

[Figura – недостъпна] ()

Иранците обаче са твърде добре информирани, за да клъвнат стръвта. Ето какво ни казват източници от иранското разузнаване:

Терористичната атака в Иран беше сатанински ритуал в чест на четиристотин-годишнината от рождението на Сабетай Севи. Честване на рождения ден на Сабетай Севи. Реза Пахлави е роден на същия ден като Сабетай Севи, а именно на деветия ден от месеца според еврейския календар.

Сатанинският ритуал в чест на четиристотин-годишнината от сатанинското раждане на Сабетай Севи започна с убийството на Касем Солеймани и се съобщава, че продължава най-малко шест години.

Вместо да започне Трета световна война, външният министър на Иран казва, че страната е предприела „легитимни мерки“ чрез ООН след две терористични атаки, оставили стотици убити и ранени

Правителствата на Близкия изток знаят, че дните на Израел са преброени и чакат той да рухне.

Срещал съм много хора, които току-що са посетили всички големи столици и са говорили с много от елита, и всички те казват едно и също нещо: първо, Сайкс-Пико свърши. Това е първото нещо, което идва наум на всеки. Споразумението Сайкс-Пико от 1918 г. в крайна сметка разделя Близкия изток на държавите, които са днес. Декларацията на Балфур (призоваващ за създаването на Израел) беше част от тази по-голяма гатанка. Те също така говорят за пост-американски и пост-израелски Близък изток. Според полковник Дъглас Магрегър Йордания е на ръба на колапса

В самия Израел само 15% от израелците искат премиерът Бенямин Нетаняху да остане на власт. Тук можете да видите американския сенатор Греъм да казва на Нетаняху, че иска да „продължи напред, за да превърне най-лошия кошмар на Иран в реалност“. Сатанистът Нетаняху се изплъзва и отговаря: „Ние бързо стигаме до нашите военни игри.“ Играта им приключи.

Израелското правителство не е единственото, което е на път да бъде свалено. В Европа вече се извършва пълномащабна революция.

В Полша правителството на германския агент на ЕС Доналд Туск бързо се превръща в кошмар.

Полското разузнаване ни казва, че неговото правителство планира следното:

Той обгради телевизионните станции с полиция, за да прокара пропагандното си послание. Той подписа договори, които премахнаха правото на Полша да налага вето върху бюджета на ЕС. Този бюджет предвижда Полша да предостави 150 милиарда евро в замяна на получаване на 30 милиарда евро от ЕС.

Беше разкрито също, че германската партия на Туск е дала назаем милиони на PO Party, за да плати допълнителни средства за участие в техния Марш на милиони сърца. В момента той е домакин на масова миграция на мъже араби и мюсюлмански имигранти на военна възраст, което предизвика вълна от престъпност в други европейски страни. В момента в Полша можете да се движите свободно по улиците ден и нощ; полицията и градската охрана поддържат реда. Допускането на голям брой чуждестранни престъпници в страната би довело до безредици, последвани от военни действия и масови арести. Всички са шокирани, че Туск направи преврат и наруши всички конституционни права.

Туск ще бъде изпратен в затвора, ако правителството се върне. Поляците не трябва да знаят за това.

Поляците отвръщат на удара; Полските селяни възобновиха блокадата на границата с Украйна.

Междувременно в Германия масов протест на фермери изглежда ще свали дълбоко непопулярното правителство на Олаф Шолц. Правителството беше принудено да премахне няколко тиранични и безсмислени данъци и нулеви данъци, които осакатяват производството на храни в ущърб на местните фермери. Ето как изглежда печалбата, която няма да видите в масовите медии.

[Figura – недостъпна] ()

[Video] ()

Германците също са възмутени, че правителството в Берлин предлага на децата илюстрована книга за проституцията, за да ги убеди, че секс-търговията е безопасна и приятна. “Рози се нуждае от пари” е написана от гледната точка на малко момиче и е предназначена за деца на възраст 6-12 години.

Междувременно в Азия Китай също изглежда е в процес на революция. Падащите цени на жилищата водят до бунтове.

Проектът Freedom House China Insent Monitor регистрира 1777 демонстрации, свързани със сектора на недвижимите имоти между юни 2022 г. и октомври 2023 г. Две трети от тези протестиращи бяха купувачи на жилища и собственици на жилища, протестиращи срещу „закъснения на проекти, нарушения на договори, предполагаеми измами и лошо изпълнение“, се казва в доклада. Повечето от останалите протестиращи бяха строителни работници, искащи неизплатени заплати.

„ККП е изправена пред широкообхватни предизвикателства, с вълна от безработица и съкращения, обхващащи различни индустрии и сектори. Протестите и инцидентите с правата продължават и избухват бунтове в цялата страна. … Мога да предвидя, че ККП няма да може да се справи с това,” казва Лай Джиенпин, бивш китайски адвокат и коментатор на текущите събития, живеещ в Канада.

„Една древна китайска поговорка гласи: „Ако хората не се страхуват от смъртта, няма смисъл да ги заплашвате със смърт“.

Изглежда, че е започнало някакво международно масово пробуждане. Изображението по-долу показва критична маса от хора, които са открили, че правителството е техен враг.

АМИ АКО ПРАВИТЕЛСТВОТО ФИНАНСИРА ТЕРОРИСТИ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ИМ НАЛОЖИ ПОВЕЧЕ ЗАКОНИ, ЗА ДА ГИ „ЗАЩИТИ“ ОТ ТЕРОРИСТИТЕ, КОИТО ТО СЪЗДАДЕ?

ЗАЩИТА НА ТЕРОРИСТИТЕ, КОИТО ТЕ СЪЗДАДОХА.

Пробуждащите се хора сега предприемат действия. Глави ще се търкалят.

https://bgprevedi.com/we-are-headed-for-some-sort-of-mega-black-swan-38425-2/

Предишна статия

Айзък Азимов: Какво е интелигентността все пак?

Следваща статия

Педофилът Епщайн е свързан с ковид-пЛандемията

Други интересни