Био сирене и кашкавал (серия продукти от природата на България)

Автор: Няма коментари Сподели:

Магазин “Тракийски Свят” представя на вашето внимание био сирене и кашкавал от мандра в Габровския Балкан

За липсващата качествена храна:

Българите все повече търсят истинската храна на нашите деди – сирене, кашкавал, домати, топъл хляб и др.

Къде ли изчезнаха тези храни от близкото ни минало?

Само допреди 40 години всичко това присъстваше на трапезата на българина и векове наред тази храна е била основна за всяко българско семейство.

Доматите бяха по килограм всеки един, големи и сладки като в Рая, и как ли за тези по-малко от 40 години забравихме истинските зеленчуци, плодове и храни?

Плантациите с праскови в село Дрангово (Пловдивско) бяха изкоренени, череши, круши, сливи, кайсии и какви ли не още плодове изчезнаха от българската трапеза.

Съдбата на зеленчуците български е също така печална, а сиренето, кашкавала, маслото – къде ли се скриха в дън земя?

Ние открихме мънички мандри в Балкана с качествени продукти – сирене, кашкавал и масло, които все още поддържат традиционното българско качество.

Предлагаме на всички ценители на българското качество тези продукти и ще продължим да търсим истинските неща – качествена вода и храна за българите тук в България.

Описание на продукта: Био сирене и кашкавал от мандра в с. Костенковци, Габровско.

Продукта е направен от истинско мляко и не съдържат консерванти, и добавки. Има голям процент остатъчна масленост, поради което сиренето е с цвят близък до маслото. Сертификат за качество може да получи всеки желаещ клиент при запитване.

Съхранение: Продуктите са във вакуумни дишащи опаковки и се съхраняват в хладилник при температура от 4°С до 8°С градуса, до шест месеца. Развакуумирането на опаковката не нарушава качеството на продукта, но е желателно да бъде използван в рамките на един месец при същите условия в хладилник. Да не се замразява!

Цена на сиренето: 15 лева/кг.

Цена на кашкавала: 22 лева/кг.

Доставка: Доставката се извършва с ЕКОНТ или СПИДИ до всеки един офис във вашето населено място(може и с куриер) в рамките на 24 часа (без неделя) с наложен платеж (плаща се при получаване).

При поръчки до 5 кг. (сирене и/или кашкавал) цената на доставката се заплаща от клиента.

При поръчка над 5 кг. цената на доставката е безплатна (0 лв.).

За поръчки (е-поща): office@trakiaworld.com

Изпратете вашата поръчка (количества, име, тел, населено място) на посочената електронната поща. Ние ще ви се обадим за потвърждение и уреждане на детайлите на поръчката и доставката.

За поръчки (тел./Ватс Ап/Телеграм): 088 541 2031 или 0876062931(Вайбър)

Може да направите поръчка и на телефон или да се свържете с нас на Ватс Ап/Телеграм или Вайбър, използвайки посочените телефонни номера.


Допълнителни: допълнително предлагаме доставка на минерална вода от изворите на Хисаря и Казанлък. Доставките са ограничени за региона на Габрово.

Възможните разфасовки са следните: в бутилки от 1.5, 5, 10 или 19 литра.

Цена и доставка на вода: Цената на водата варира в зависимост от кой регион на област Габрово сте и какво количество желаете. При поръчка ние ще ви информираме предварително за точната цена с доставка до жилището Ви. Срок на изпълнение до 48 часа от момента на поръчката и след като сте потвърдили доставката. Плащането на водата се извършва на място след доставката от куриер.

За поръчки (е-поща): office@trakiaworld.com

Изпратете вашата поръчка (количества, име, тел, населено място) на посочената електронната поща. Ние ще ви се обадим за потвърждение и уреждане на детайлите на поръчката и доставката.

За поръчки (тел./Ватс Ап/Телеграм): 088 541 2031

Може да направите поръчка и на посочения телефон или да се свържете с нас на Ватс Ап/Телеграм използвайки посочения телефонен номер.

Очакваме Вашите заявки и отзиви!

Здраве и късмет за всички!

Храната е нашето лекарство, а лекарство е нашата храна.

Добри мисли и дълголетие за всички!

Магазин “Тракийски Свят”

 

 

Предишна статия

Новините днес 20 януари 2023 година

Следваща статия

Слънцето предизвиква светкавици, повече слънчеви изригвания!

Други интересни