За нас

Ние сме хора от различни области на живота – българи, живеещи, както в България, така и извън нея. Обединява ни любовта към родината и желанието да сме полезни на обществото.

“Тракийски Свят” е медия създадена през 2014 г. Нашата мисия и цел е да ви предоставяме интересна, алтернативна, полезна и смислена информация на различни теми. Ще публикуваме и алтернативни мнения, които рядко намерат отзвук в масовите медии. Искаме да образоваме, както и да провокираме нашите читатели да мислят и да виждат света от различни гледни точки. Само тогава може да си изградят реална представа за случващото се около нас и по света.

Във времето ще развиваме и популяризираме всякакви интересни хора, проекти, събития и услуги, които могат да са от образователен, научен, културен, финансов и бизнес интерес за нашите читатели.

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат. Тракийски Свят не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска.