ВЪПРОСИ КЪМ ЦАЦАРОВ, КОИТО СЛАВИ НЕ ЗАДАДЕ...

24 Ноември, 2018
0 коментара

Въпроси към Цацаров, които Слави не зададе, дори и маркирайки ги като „зрителски“ въпроси:

- За Иванчева правилният въпрос е не защо е с белезници в болницата, което наистина е въпрос към Цачева, а защо при този шумен демонстративен арест вече 7 месеца няма внесено обвинение.

И защо прокуратурата продължава да я държи в ареста, след като това не бива да е наказателна мярка. Всички свидетели вече са разпитани от съдия.

- За записите от Мишо Бирата – очевидно доказателство за корупция. Защо не се предприеха никакви действия. Ако отговорът е, че проверката е извършена преди да започне неговият мандат, то какъв е проблемът да се възобнови. Както направиха срещу Атанас Семов. Веднага щом беше номиниран от президента за КС.

. За Московски. Защо още няма обвинение, още ли се точи следствие срещу неизвестен извършител, как месеци наред прокуратурата протакаше делото, докато осъзнае, че неизвестният автор е министър и подсъдността е сбъркана. Защо тогава остава все още неизвестен?!

- За Брендо. Как така има присъди в две други държави, а го оставиха у нас да се укрие, да купи хотел Шипка и да иска да строи сграда на пъпа на София.

- За сигналите на Елена Йончева за пътищата. Защо не реагират на сигнала, но не само формално, не назначат наистина независима експертиза за кражбите на европейски пари при строежа на пътищата.

- За зелените. Защо не се правят интензивни проверки за произхода на парите им, за печеленето на обществени поръчки, за външното финансиране от странни фондации.

- За Цветанов. Счита ли, че проверката на шестте апартамента е обективна и как си обяснява дарението от тъщата на такова имущество, което не е с доказани и декларирани доходи.

Защо бяха сбъркани квалификациите на престъпленията му така, че лесно да паднат в съда.

Не беше ли  разследването по поръчка, за да го притиснат, а след това нарочно опорочено, защото политическата поръчка е отпаднала.

- За КТБ, ролята на Пеевски и Борисов за фалита и как така решиха точно сега да пришият Елена Йончева към прането на пари, след като е известно какви са били кредитите на Пеевски към банката в момента на фалита. Около 200 млн. Не счита ли, че нахлуването на прокуратурата в банката е главната причина за фалита, защото всички приказки за изнесени с чували пари, бяха опровергани през времето. Защо потвърди, че Соня Колтуклиева е получила пари от Цветан Василев, като за това твърдение тя осъди за клевета Маргарита Михнева.

                                        Afera.bg                      http://afera.bg

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.