Въпросът е ”Кога и защо лъже Борисов?”...

13 Септември, 2018
0 коментара

Георги Георгиев

Въпросът е ”Кога и защо лъже Борисов?” ПРЕДИ два месеца за майките на деца с увреждания, Борисов заяви: ”Това, което искат всичкото струва сто милиона, няма такива пари в държавата, ако искат, да кажат от кой да ги взема и да им дам, от образование ли, от пенсионерите ли...” И пожела да му се махат от главата.

СЕГА разбираме, че в държавата има цял един милиард лева (одрани от нашият гръб) за раздаване, но Той решил да ги даде на държавните служители - 440 000, или по над ДВЕ ХИЛЯДИ лева на калпак, грубо по 200 лева на месец, като увеличение на заплатите.

 В тази ситуация БОЕЦ питаме, ЗАЩО БОРИСОВ ИЗЛЪГА майките, че пари за тях няма? И защо сега изведнъж реши да "дава" на държавните служители един милиард? Дали защото идват избори? Само че, едно време купуваха гласовете за по 50 лева, а сега за глас, ПОНЕЖЕ СЕ ПЛАЩА С НАШИТЕ ПАРИ, Борисов дига "цената" на две хиляди!

И още един въпрос - И тези от АПИ , транспортното министерство и МРРБ, и те ли ще получат награда и увеличение на заплатите? За добре свършената работа? ЗА 17 ТРУПА , милиарди откраднати и хиляди килиметра некачествени и опасни пътища? И за онези, които избиха без причина козите и овцете на хората, и за тях ли увеличение? Или за тях повече?

 Случващото е цинизъм, който показва страха и паниката, които тресат управляващите, в стремежа им да запазят своята власт са готови на всичко. Това показва и че Борисов и компания усещат края си и единственото , което могат да направят е да си купят още малко време за да покрият следите на кражбите и схемите си, да си изберат следващият главен прокурор, да попълнят Конституционният съд и да подготвят следващият си проект за продължаване на грабежа. 

Това е, отговорите са ясни, гответе се за съпротива, дойде време всеки да направи своят избор от коя страна на барикадата е, от страната на мафията и слугите и, или от страната на борещите за свобода, справедливост и възмездие. Битката ще е жестока.

                                                   Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

https://frognews.bg/novini/liderat-boets-borisov-niamal-100-mln-maikite-dade-1-mlrd-chinovnitsite-koga-laje.html

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.