Сигнал за обгазяване в село Черничево, община Хисаря

31 Август, 2015
3 коментара

В Събота 29.08.2015 получихме сигнал от читател за обгазяване на село Черничево. В 8:35 сутринта от цеха за третиране на семена за посев на фирма Агрокомерс 98 се разстлал облак с парлив мирис, подобен на отровата ДДТ в миналото. Острата миризма е била непоносима, но остават най-вече притеснения за здравето на населението и до колко вредно е било обгазяването. 

По информация на читател

Източник за снимката на публикацията: http://gallery.guide-bulgaria.com/a/8264/chernichevo_center

ЕТИКЕТИ: Хисаря; Черничево;

Коментари

Анонимен
#1 от Читател
31 Август, 2015 | 20:33
Напиши отговор
Оценка: +4
Това нали е фуражен завод за каква отрова става въпрос?
Анонимен
#2 от Министъра
31 Август, 2015 | 21:10
Напиши отговор
Оценка: -2  +6
Това не е фуражен завод , тук фураж няма , тук се третират с химикали хиляди тонове семена всеки сезон. Това е най-големия източник на отрова която се разпръсква със семената за посев в природата в Община Хисаря. Елате и вижте, къде се мият тубите от отровите, направо в канавката на пътя ,без церемонии , това е криминално.. Проблема е, че сигурно нямат сертификат за дейността която вършат , защото се работи нощем и събота и неделя. Вратите са отворени защото този, който работи вътре ,е много зле , няма вентилация ,прилошавало му ,и повръща ама работника си трае, той трябва и да гласува за тях , на това отгоре. Така са великите инвеститори в Община Хисаря. Какво им взима Общината, за такса смет на тия феодали .?
Анонимен
#3 от imperatora
24 Септември, 2015 | 22:07
Напиши отговор
Оценка: 0
Всички в Общината треперят от боико и калинката.Срам...!Не се страхувайте бе мили хора.Там в тъмната стаичка бавно помисли - мъдро постъпи и от страха се избави .
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.