Селски кмет "сгазил лука"

31 Август, 2015
5 коментара

Селския кмет на село Черничево използвал лице от програма от трудова заетост към Община Хисаря да му чисти овчарника. Лицето Г.Н. трябва да почиства кметсвото и тревните площи в селото. Г.Н. се оплака, че кмета го кара да гази в лайната в овчарника и до го почиства ежедневно. Въпроса ми е, този кмет феодал ли е или диктатор, това намирисва, като злоупотреба със служебно положение. "Със общински пари овце гледа". Дали прокуратуратура ще се самосезира по случая - предстои да видим.

От читател

ЕТИКЕТИ: Селски кмет;

Коментари

Анонимен
#1 от Мария Петрова
31 Август, 2015 | 16:26
Напиши отговор
Оценка: -2  +7
О, този черничевския кмет смята, че ще се пенсионира като кмет. Чула съм, че така говорил. Да видят тези от община Хисаря как така ще използва човек от временната заетост да му работи на личния имот.
Анонимен
#2 от СЕЛЯНИН
31 Август, 2015 | 20:44
Напиши отговор
Оценка: -2  +6
Това е дясната ръка на кметицата Пена Ганева и" наемника" на Калинките, те заедно лъгаха хората в Черничево ,че екарисаж няма да има, щяло да бъде , Кланица за животни , -заколиха ли сега и двамата? Той и други нарушения май има, покрай тези ,селски феодали- владетели ,колко ли земя този е очертал незаконно?
Анонимен
#3 от chernichovets
17 Септември, 2015 | 21:34
Напиши отговор
Оценка: -1  +3
ei toz bogdan bedniaka ne se li naiade,tolkova li e beden ta nemoje da si naeme rabotnitsi.Ako pak niama pari da prodade niakoe ot BMW-ta
Анонимен
#4 от drug kmet
17 Септември, 2015 | 21:37
Напиши отговор
Оценка: -1  +3
Tozi ste izleze goliama lukova glava.........
Анонимен
#5 от Богданка
29 Септември, 2015 | 11:21
Напиши отговор
Оценка: +2
Богдан Бедния! Какво да се очаква от един инетелтуално беден индивид?От първи комунист, сега е първи капиталист.Ето, че се е помислил и за робовладелец. Какво да чакаш от Богдан!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.