ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ЩЕ БЪДЕ В КОМИСИЯ ЗА ДИРЕКТОР НА МЕДИЦИНСКИЯ ЦЕНТЪР

25 Октомври, 2017
7 коментара

     На 31  януари 2017  година договорът на д-р Иван Главчев като директор на Общинския медицински център изтече. От тогава той работи  с подписана декларация.

    След като промениха Наредбата, че бъдещият директор ще може да работи и на друго място, съветниците приеха решение да има конкурс за директор на +Медицинския център I – Хисар”Еоод – търговско дружество, който е 100% общинска собственост. След като областните юристи одобрят решението, процедурата ще бъде открита.

    Кандидатите трябва да бъдат магистри по медицина с квалификация „Здравен менижмънт”, или магистри по икономика и управление  и с придобита образователна или научна степен, да имат  специалност или преминато обучение за повишаване на квалификацията.

     Необходимият стаж за директор е пет години  като лекар или икономист.

   Кандидатите трябва да представят програма за развитието и дейността на Медицинския център за бъдещите три години и ако оценката им е от 4.50 нагоре, да се явят на събеседване.

     Ето и комисията, която ще оценява кандидатите:

Председател – Тони Илиева – заместник- кмет на община Хисаря

Секретар – Диляна Антонова – началник отдел „Бюджет, счетоводство и местни приходи”

Членове: Евелина Божилова – юрист

Д-р Стефан Недевски – лекар, общински съветник

Представител на Районната здравна инспекция – Пловдив.

    Обявата за конкурса трябва да бъде отпечатана в един централен или местен вестник и в сайта на общината в 14 дневен срок от издаването на заповедта на кмета за назначаване на комисията. Три дни след провеждането на конкурса трябва да се направи протокол, да се внесе в Общинския съвет за одобрение и проект за решение. Пет дни след утвърждаването на решението на Общинския съвет, класиралият   ще се обяви на сайта на общината. В двуседмичен срок кметът  трябва да сключи договор със спечелелия конкурса.

                                                                          Тракийски Cвят

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Условия
26 Октомври, 2017 | 08:03
Напиши отговор
Оценка: +6
При тези условия читав кандидат за под две кметски заплати няма да се намери. Всъщност колко дава Илиева ?
Анонимен
#2 от Заплата
26 Октомври, 2017 | 08:58
Напиши отговор
Оценка: +1
Защо не е писана колко ще е заплатата?
Анонимен
#3 от радвайте се на живота
26 Октомври, 2017 | 15:33
Напиши отговор
Оценка: -1  +10
Стига сте гледали в чуждите канчета! Най-главното колко е заплатата, а колко е работа никой не го интересува! Това е търговско дружество и колко ще е заплатат зависи от финансовите резултати на самото дружество. Като седнем да броим парите на хората ще си помисли някой, че ние самите работим само за слава и се храним с овации. Реално се храним само с клюки и злоба. Гледайте по - позитивно на живота. Той освен, че е кратък е красив, иначе защо да създаваме поколение след поколение.
Анонимен
#4 от Сега, когато страстите умират
27 Октомври, 2017 | 20:10
Напиши отговор
Оценка: +5
Живот, не ми затваряй ти вратата, не вземай силите последни, искам да съм още на земята и все още мъж да ме погледне! Така по - добре ли е господине, написал да сме позитивни?
Анонимен
#5 от Животът е страст
30 Октомври, 2017 | 14:24
Напиши отговор
Оценка: +2
Бъдете позитивни, защото тогава и мъжете ще гледат на вас с по-добро око. Едно е красива и позитивна жена, а съвсем друго злобна и ....... Все пак и ние държим на естетиката. Пък доктор Главчев е със специалност, която отваря вратата на живота. И защо да умират страстите, мадам! Животът е страст!
Анонимен
#6 от От мадам
30 Октомври, 2017 | 19:26
Напиши отговор
Оценка: +2
Благодаря, че ме наричате мадам! Рядко се случва днес да срещнеш кавалери. А животът е низ от грешки, които не поправяме, а допускаме нови. Защото животът е непредвидим. Уж мислиш, че си прав, а то като станат някой бели, си казваш: Пак сгреших...и така .... до оня ден... да не мислим за него!
Анонимен
#7 от 888888
09 Ноември, 2017 | 10:09
Напиши отговор
Оценка: 0
Според мен най- важното е, че д-р Недевски ще може да каже как е минал конкурсът и какви дебати са се водили в комисията кого да вземат. Той е честен човек, дано от сайта го питат.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.