НАЙ- ПОСЛЕ....

11 Юни, 2018
36 коментара

    Улиците в Хисаря са общинска собственост. Общината  ги поддържа,  ремонтира и ги прави удобни за гражданите. Улиците са, за да служат на хората. 

Но има една улица в Хисаря, която се намира зад бившата сладкарница „Тонуса”. Точно за нея не би могло да се каже, че се използва от гражданите, защото минава край богата къща и няма изход към централния булевард „Иван Вазов”.

   Преди много време  в „Тракийски Свят”поместихме снимка, на която ясно се вижда как е заградена тази улица. Заграждането е станало при управлението на инж. Ганева.

     За да сме честни, трябва да кажем, че това е улицата, на която живее майката на  общинския съветник -  инж. Бойко Гавраилов.

    Друг общински съветник –  инж. Ненко Костов, при който са отишли граждани,  отиде в общинската администрация и провери това улица ли е, или не. Да, съществува в кадастралния план като улица.

    За заградената улица  се възмущават и граждани, които са се обърнали към общински съветници.  Затова Ненко Костов открито попита кмета на общината – инж. Пенка Дойкова кога ще бъде отворена тази улица. Това стана  на заседание на Общинския съвет.

     И ето че почти три години, откакто в този сайт се появи сигналът, най - после Дойкова  се е разпоредила улицата да бъде разградена. Все пак публичното оповестяване на някой грешки на стари кметове, най - после имат отзвук в ушите на сегашния кмет. Макар че това би могло да стане много по - рано, тъй като  старият кмет – инж. Пенка Ганева е общински съветник.

    Заграждането беше извършено от хора на „Чистота, озеленяване, строителство и ремонт” – общинското предприятие.  Разграждането ще се извърши също от тях.

                                 Тракийски Свят

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Бря, бря
11 Юни, 2018 | 16:28
Напиши отговор
Оценка: +23
Брей и в тоя град да стане нещо, което хората искат. как ли така Дойкова си размърда пръста. Аде, ще гледаме с копачи ли бутат оградата или с багерче.
Анонимен
#2 от знаещ
11 Юни, 2018 | 17:33
Напиши отговор
Оценка: +13
Утре има дело в Пловдив и общината има отношение към него.
Анонимен
#3 от Вълко Сакутов
11 Юни, 2018 | 18:36
Напиши отговор
Оценка: +17
Калинките завзеха стопанския двор в Старото няма закони за тях
Анонимен
#4 от Мито краставицата
12 Юни, 2018 | 07:40
Напиши отговор
Оценка: +49
Преди години,калинката,този велик бизнесмен, чрез лъжесвидетели окраде имотите до плажа и ги продаде за 270 хиляди евро.Сега с лъжесвидетели открадна и стопанския двор на Старо Железаре. Чрез схема продадоха и имота на Гога Велев и неговите роднини за 100 хил евро.Там също има ощетен полицай но всички си мълчат и треперат от една калинка.Ако не бяхме ние ощетените близки и роднини да мълчим, не знам какво щеше да прави този велик бизнесмен и политик.
Анонимен
#5 от Тано Тинтиков
13 Юни, 2018 | 00:28
Напиши отговор
Оценка: +11
Заспл народ тази община е прокьлнаташ
Анонимен
#6 от от исара
13 Юни, 2018 | 07:47
Напиши отговор
Оценка: +14
Доката селски моми и приселили се п.....и са в управлението на града така ще е.Пена Ганева зазидала улицата.Пенка Дойкова 3 години се ослушва.Страх от Калинки.Де..... в....м....и селските кметове.
Анонимен
#7 от Я@
13 Юни, 2018 | 08:59
Напиши отговор
Оценка: +1
И какво стана с делото вчера ?
Анонимен
#8 от bbb
13 Юни, 2018 | 09:02
Напиши отговор
Оценка: +12
Днес е сряда. До петък улицата трябва да бъде разградена.Това за Хисаря, а в Старо Железаре в стопанския двор какви ги вършат калинките, само ако знаете.Сайта????
Анонимен
#9 от ФФФ
13 Юни, 2018 | 09:30
Напиши отговор
Оценка: +10
кОЖУХАРОВА, ТАЗИ ВЕЧНА АДВОКАТКА НА ОБЩИНАТА ЗАЩИТИ КОНСТАТИВНИЯ АКТ НА ОБЩИНАТА И ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ ЩЕ ИМА НОВО ДЕЛО С НОВА ЕКСПЕРТИЗА
Анонимен
#10 от Радост
13 Юни, 2018 | 17:13
Напиши отговор
Оценка: +10
Най-после!!!
Анонимен
#11 от гошо пашалията
13 Юни, 2018 | 18:32
Напиши отговор
Оценка: +13
По свестен кмет от Дойкова нема.За 1 година 2 пъти ме събуждат рано сутринта с полиция ,пожарна,вик,багер ЕВН,и служители на Общината строени мирно с заповед в ръка да ми бутат козарника.Единият път за поздрав беше на гергьовден.Тази жена се справи с моя козарник, та няма да се справи с един зид при това на улица.Само хотелчето на Бойко ще й даде зор,но там е друга работа,Напред Дойкова ти си нашата гордост!!!!
Анонимен
#12 от Това на нищо не прилича
13 Юни, 2018 | 20:43
Напиши отговор
Оценка: +15
Сега вече ми падна шапката. Да отидат хората да разградят улицата, да изскочат две кокони, да вдигнат врява, да отидат в общината, да навикат кмета и тя да спре работата по разграждането. Какво става? Имаме ли Наредба номер едно - имаме. Имаме ли кадастрален план, в който ясно е посочено , че това е улица. Имаме. Имаме ли полиция? Имаме. Имаме ли ТСУ с няколко човека - имаме. Какво нямаме? Нямаме кмет с твърда ръка. Защо, г-жо Дойкова, се страхуваш от един общински съветник? Той ли управлява общината, или ти? Хайде, сега е ред на Общинския съвет! Поставете въпроса на сесия, Дойкова е длъжна да ви обясни какви ще бъдат следващите и действия. Служителите на "Чистота, озеленяване, строителство и ремонт" няма защо да ги корим. Отидоха да свършат това, което обществеността искаше. Но тези, които не дават да се разгради улицата, не мога да ги сравня дори с Пено Бойновски, който сам си бутна незаконния гараж.
Анонимен
#13 от специализираната прокуратура
13 Юни, 2018 | 20:59
Напиши отговор
Оценка: +12
Мисля, че Дойкова и Макавеев са за специализираният съд.
Анонимен
#14 от Ангел Данчевски
14 Юни, 2018 | 02:31
Напиши отговор
Оценка: -9  +13
Градът се управлява от хора без морал и човечност алчни тъпи нагли некомпетентни кочплексари Гочо Въло Пенчу Танас Нену по долни хора на едно място не е възможно да се съберат
Анонимен
#15 от олеле, боже
14 Юни, 2018 | 08:34
Напиши отговор
Оценка: +16
Чета и не вярвам на очите си. Бойковата майка и една от съседната къща да накарат кмета да спре работата на БКс. Ама кои сте вие, бе? От къде сте вие, бе? Градихте ли в този град, помагахте за градежа на читалища и училища ли, дадохте на бедните ли, от къде дойдохте и сега искате да се живее по вашите правила? Няма такова нещо. Хора, дайте да се противопоставим, иначе става лошо. Лидери на партии не искат да има ред в Хисар. А ние , бедните си плащаме всичко и спазваме всичко.
Анонимен
#16 от Въпрос от гражданин
14 Юни, 2018 | 14:57
Напиши отговор
Оценка: -1  +16
Някой да ми припомни, моля, Дойкова какво построи или направи за 3 години? Освен да бута и разваля, тя нещо след себе си ще остави ли? Или го е планирала това за следващия й мандат?
Анонимен
#17 от от кочплексарите
14 Юни, 2018 | 21:21
Напиши отговор
Оценка: +5
отговор на #14 »
Предлагам да издигнем Тачката да ни управлява.Хем е умен,не е алчен с морал,сега вече е богат и най- важното е отявлен П.......с.
Анонимен
#18 от Минко марински
15 Юни, 2018 | 06:35
Напиши отговор
Оценка: +2
Тачката шь упрай Исаря гей мафията е силна
Анонимен
#19 от до 16 Ма тя и не бута, нали виждаш, че не може да оправи една грешка на Ганева.
15 Юни, 2018 | 08:21
Напиши отговор
Оценка: +4
А да видим на сесията някой ще зададе ли въпроса за тази прословута улица
Анонимен
#20 от слон от муха
15 Юни, 2018 | 09:06
Напиши отговор
Оценка: -10  +8
И какво точно ще се случи като я отворят тази улица? "Иван Вазов" е затворена за МПС. От нея и до нея не може да се ходи с кола. То движение всъщност си има на МПС-та и това е видно за всичко, независимо, че улицата е затворена. Пешеходците така и така си минават. Пожарни и линейки могат да минат и от друго място. Пък и тази затворена уличка излиза на ливада, така че много шум за нищо, но трябва да се доказваме пред другаря Гавраилов
Анонимен
#21 от Тънки сметки
15 Юни, 2018 | 09:17
Напиши отговор
Оценка: -5  +6
Имало ли е заповед за премахване на преградата ? Защото ако е имало, изпълнението и е било в ръцете на Костов от Бкс. Само че той въобше не би искал да прави сечено на бойко. Защото ако слуша бойко и наско ще го издигнат за кандидат кмет. Още малко и кака Пенка ще напусне пушалнята и кметския стол ще се освободи. Вярно че и Илиева точи зъби за кметска власт, но ше трябва да се пребори за любовта на бойко и наско. Бивша гербаджийка е все пак. Преградата ще я "бутат" до изборите. После може да си остане. Но има много по важни работи в общината от стеничката на бойко.
Анонимен
#22 от Смешници
15 Юни, 2018 | 09:32
Напиши отговор
Оценка: -6  +15
Прав е № 20. Хвърлят пясък в очите на хората само. Кому е нужно да се отвори тази улица, след като Иван Вазов е пешеходна и трябва да си остане такава? Да натрием носа на другите, щото сега ние сме на власт. Голяма работа и годрост - няма що! А Костов и да има заповед, тя е издадена от тази, която после му е наредила да спре да бута. А за Илиева - Пази Боже сляпо да пЛогледа!
Анонимен
#23 от Видовденя,
15 Юни, 2018 | 11:13
Напиши отговор
Оценка: -3  +7
Ето ги - 20, 21, 22 - защитниците на калинките. Въпросът е принципен. Ако беше заградена някоя друга уличка, до сега махалата да си я беше бутнала. Но нали тази е на мама, как ще нарушим хатъра и. Кметицата Била казала, че там имало дупка, та някой щял да падне в нея. Отидох, няма дупка. Дупка има в главите на някои, които искат след една година власт, а Бойко все още е лидер на ГЕРБ в общината.
Анонимен
#24 от Илиева кмет! Ха-ха!
15 Юни, 2018 | 13:22
Напиши отговор
Оценка: -6  +9
Защо да се отваря за автомобили улица, която води до забранена за автомобили улица. Това е пълен нонсенс. Ако трябва да се показваме, че сме големи пред някого е другата работа. Градът е пълен с дупки на ВИК, които ТЕ трябва да запълнят, а не го правят. Какво го плюете Нено Костов от БКС? Не му стига че работи с двете недоразумения Дойкова и кумичката и, та и вие. Илиева кмет, Боже, опази! След Дойкова всеки може да е добър кмет, но не и човек от нейния екип.И защо непременно, всеки кийто пише нещо което не се харесва на хората на еди кой си, е защитник на калинките?Глупости!Просто в конкретния случай работата е доста смешна. Два реда тухли станаха проблем като берлинската стена.И то да е нещо, ами то улица, което не води наникъде. Ако се обединим около някакъв сериозен проблем, добре, но подобна глупост? Калинките ще са силни докато опонентите им се занимават с глупости!
Анонимен
#25 от priqtel
15 Юни, 2018 | 16:18
Напиши отговор
Оценка: -1  
nali trqbva da se ygodi na Valko paradjiqta v ob6inata toi vsiga pari za tazi prostyvyta ylica v zabranena ylica koli da vlizat kakvo my pre4i na Valko
Анонимен
#26 от ..
15 Юни, 2018 | 18:52
Напиши отговор
Оценка: +4
Някой може ли да ми каже от къде минава Бойко Гавраилов с колата си, когато се прибира в къщата си? По забранената "Иван Вазов" ли или покрай стената на римляните?
Анонимен
#27 от da
15 Юни, 2018 | 18:59
Напиши отговор
Оценка: +6
20-ти, това не е ливада, бе! това е общинско място, обявено на търг.
Анонимен
#28 от Питам аз и отговор не искам
16 Юни, 2018 | 11:24
Напиши отговор
Оценка: +9
Двете "кокони" не знаят ли, че в България частни улици няма?!
Анонимен
#29 от от разгневена тълпа по лошо нема
16 Юни, 2018 | 12:12
Напиши отговор
Оценка: +12
Съветвам "коконите"заедно с техния лидер на ГЕРБ Хисаря да се примирят малко, да не получат гнева на тълпата.Накрая безславно да приключат с частните улици и хотели!!!!!
Анонимен
#30 от слон от муха, смешници,тънки сметки
17 Юни, 2018 | 07:29
Напиши отговор
Оценка: +6
Единият от изброените горе е юрист, другият журналист.Вие сте за съжаление бе хора с нищо не се различавате от онези със синдрома на "бедното алчно дете израснало без родител".Има закони,има институции,спазват се- има държава.
Анонимен
#31 от Минко марински
17 Юни, 2018 | 23:14
Напиши отговор
Оценка: -1  +1
Петьо Кисьов един дебелосер Бонев стоян тъп като гъз калинката водач на групата
Анонимен
#32 от Най после...
18 Юни, 2018 | 09:34
Напиши отговор
Оценка: +3
Какво "Най после", като стената още си е там ? Пишете като я бутнат. Много хартиени заповеди могат да се напишат. Малко от тях биха били изпълнени от зависимите служители на общинска администрация.
Анонимен
#33 от Къде сте партии народни
18 Юни, 2018 | 17:02
Напиши отговор
Оценка: +6
Да знаете, че това несъбаряне на оградата ще предизвика скандал, който нямате представа какви последици ще има. Къде е тук отношението на партиите? Какво мисли по въпроса ГЕРБ, СДС, БСП, Промяна? Хайде зелените управляват, НФСБ изрази позиция за събарянето, защото нали четири статии четем за тази заградена уличка, но къде са праволинейните социалстки и социалисти? Посочете какво са направили за града и общината? Инвеститори ли са довели? Само себе си уреждат.
Анонимен
#34 от дайте да дадем
20 Юни, 2018 | 09:41
Напиши отговор
Оценка: +1
Колко е надницата на един циганин с една кирка, да съберем пари и да я махнем тази разделителна ивица между нашите и вашите, че наистина станахме смешни и банални за 50 броя пътни ивици.
Анонимен
#35 от ром
24 Юни, 2018 | 17:33
Напиши отговор
Оценка: +1
да, ама ми казаха, че щяло да бъде самоуправство. А Радев само това чака.
Анонимен
#36 от Запознат
26 Юни, 2018 | 21:15
Напиши отговор
Оценка: +1
Ха да видим сега Адвокат Кожухарова и Адвокат Манолова как ще урегулират имота на Госпожа Бройр и Хаджи Юмер Уреголиран Парцел ли е , и как ще го Улигорират??? Въпрос с повишена трудност !!!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.