БСП - ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ В ОБЩИНА ХИСАРЯ

05 Април, 2021
17 коментара
 •                      БСП - ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ В ОБЩИНА ХИСАРЯ

 • Какво става, уважаеми читатели? Добре ли сте?

 • Сега доволни ли сте, че никоя от партиите не може да състави правителство? 

 • ГЕРб падна толкова ниско с процентите, че Президентът като им даде мандат, защото са на първо място в страната, не могат нищо да направят. Не им стигат депутати.

 • Как може - 15 процента на парламентарни избори на БСП? Корнелия Нинова трябва да си помисли дали да остане ръководител на тази партия. Един лидер от Хисаря каза, че политиката става чалга след тези избори. Прав е човекът. Чалгата обърка сметките на ГЕРБ - СДС, победи социалистите в страната и изхвърли патриотите от парламента.

 • А Мая Манолова, която искаше Корнелия Нинова да не стане министър- председател, няма да спи спокойно. Големи бяха надеждите и, но едва мина границата, за да е вътре в Народното събрание. Язък, как хубаво си бяха подредили предварителните планове, а сега с Татяна Дончева трябва да се молят на чалгата да ги приюти при себе си. Ами ако тя, чалгата реши да приласкае ДПС?

 • Колкото и да смятаме, ако ГЕРБ не намери съюзници и върне мандата, всички други партии трябва да преговарят, за да направят правителство. И докога ще издържи то? Докато се изядат 29 милиарда от Европейския съюз. Ще започне всеки да дърпа баницата към своята партия и обединената коалиция ще се изпокара.

 • А сега да погледнем какво се получи в община Хисаря!

 • Най – много гласове на тези парламентарни избори събра БСП - 1201.

 • На второ място е „Има такъв народ“ с 950 гласа.

 • Следват ГЕРБ - СДС с 889 гласа.

 • ВМРО са събрали 359 гласа.

 • Близо 350 човека са предпочели НФСБ-ВОЛЯ.

 • „Мутри вън“ – 257

 • „Да, България“ – 204

 • ДПС – 88 гласа.

 • Пъстра картинка. Така са решили избирателите в китната ни община. Остава да чакаме окончателното преброяване и тогава ще разберем кои кандидати стават народни представители.
                                                                                                            Ирина Кирилова

 •                                                                                        TRAKIA WORLD - Тракийски Свят днес

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от WW
05 Април, 2021 | 18:16
Напиши отговор
Оценка: -2  +10
Ами сега как местното БСП ще обясни на 1200 избиратели, че това, което говореше Нинова е лъжа? А тя къде е?Нито 700 лв. най- малка пенсия, нито преизчисляване на пенсиите, нито 6 хил. лв . за жена, родила едно дете....Мале, мале,
Анонимен
#2 от Хисарчанин
05 Април, 2021 | 19:30
Напиши отговор
Оценка: +4
Колко са хисарските депутати
Анонимен
#3 от Ирина
05 Април, 2021 | 20:55
Напиши отговор
Оценка: +13
Ако питаш за председателя на Общинския съвет инж.- Найден Павлов, който водеше листата на АБВ в Пловсдивски окръг, в община Хисаря има 78 гласа. Останалите - Виденска, Кенаров, Гришина, Кривчева и т. н. си остават в града. А избраните депутати ще станат ясни, след като се разбере колко мандата има за 17 пловдивски избирателен район. Искам да изразя мнение за Корнелия Нинова, която не иска да си даде оставката. Това е поведение на нахална жена. Аз съм вземала интервю от Сергей Станишев. Срещата беше на "Позитано" 20 в София и беше организирана от Пено Бойновски. Какво да кажа - възпитан, елегантен, стоя прав, докато аз седна, културен... Интервю ми е давал и Александъл Лилов в Парламента. За него - само суперлативи. Знаеше кога да замълчи при неудобен въпрос, кога да бъде идеолог, кога кавалер... Казвам тези неща, защото всички знаят, че аз не гласувам за БСП. Трябва да имаш достойнство и мяра кога да си отидеш, г-жо Нинова. А този бъдещ депутат, рошавият сценарист, избран в Пловдивски окръг ще забрави ли, че не е в телевизията на работодателя си? Как може да се изразява пред българските журналисти , че няма да прави коалиция със "шкембе войвода"? Ами Манолова? Не вижда, че едва, едва влезе с "Изправи се! Мутри вън" и тя ще дава мнение какво правителство да има. Коя си ти, да не си събрала 40 процента, та да имаш претенции? Жалко, ако се наложи да се правят пак избори. 150 милиона струват тези и парите са от нашия гръб. Очаква ни не само коварен вирус, но и глад. Нататък вървят нещата.
Анонимен
#4 от ?
05 Април, 2021 | 22:40
Напиши отговор
Оценка: +4
Относно Манолова: Нека не бъде къса паметта ни и си спомним в началото на лятото кой запали искрата на протестите. В един паметен ден Адвокат Н. Хаджигенов призова на страницата си всички, които искат да подкрепят законността да тръгнат към Президентството. И хората тръгнаха! В последствие Триото се обединиха с "Изправи се" - Тихомир Василев , М. Манолова... Това са част от хората, ежедневно поддържали протеста - и в дъжд, и в пек! Следователно имат право като всички други да изразяват мнение! Нека загърбим личното отношение и шепота на егото!
Анонимен
#5 от Читател
06 Април, 2021 | 08:17
Напиши отговор
Оценка: +10
Г-н Павлов, с Вашите 78 гласа попаднахте направо в десятката. Дерзайте все някога жъ станете депутат.
Анонимен
#6 от влад ще отмъсти
06 Април, 2021 | 08:48
Напиши отговор
Оценка: +22
Такива, като калинката "милионери" ще ги съблечем голи. Трябва да бъде върнат в изходна позиция,че забрави кога народа му събираше пари за кожухче. С корупционни схеми и помоща на Пена успя да завладее Общинските земи без търг за жълти стотинки, след което чрез измами, с помоща на институций и председатели на коопераций обсеби земите на хората. Направиха фалшиви договори за десетки години, за да немогат други да пипнат и декар земя, получават милиони субсидия и с най-голяма наглост пръв вдига ръка в Общинския съвет за да му намалят данъците.
Анонимен
#7 от @@@@@
06 Април, 2021 | 08:50
Напиши отговор
Оценка: -1  +11
А кой направни Мая Мянолома обществен защитник? Бойко Борисов. И сега го мрази. Сама напуснала, не искала привилегии. А защо става народен представител? Ще бъде вероятно председател на парламентарната група, което значи служебен кабинет, служебна кола, пътуване в чужбина, имунитет. Какви хора са те да имат имунитет? Ние различни ли сме? Като не иска привилегии, да си стои адвокат, да тича по дела, или да сади домати и чушки в Кюстендилско.А протестиращите гласуваха за чалгаджията, не за нея.
Анонимен
#8 от влад
06 Април, 2021 | 08:57
Напиши отговор
Оценка: +10
Калинка, явно си останал без мозък. Алчността те е побъркала. Не намесвай децата......................
Анонимен
#9 от влад ще отмъсти
06 Април, 2021 | 09:03
Напиши отговор
Оценка: +9
И в десет партий да слагаш гъзолизници няма да те спасят от издуханата ти китара. Колкото и да кадруваш, само водиш нещастни хора към дъното.
Анонимен
#10 от Клюкар
06 Април, 2021 | 09:35
Напиши отговор
Оценка: +30
Абе той калинката беше най- объркан на тези избори. Цял ден в един хотел се тюхкаше за кой да гласува. За Цветанов ли като изпрати там съветника си Борис Витев, за ВМРО ли като Вл. Кисьоов е братовчед на съдружника му, за АБВ ли като там кандитат му за кмет и председател на общинския съвет водеше листата, за ГЕРБ и СДС ли като с Б. Гавраилов са неразделни и са ръководители на тези партии. не му беше лесно на човека. А оставете го да си почине
Анонимен
#11 от 29
06 Април, 2021 | 15:02
Напиши отговор
Оценка: +9
Как не се сети да сложи някой негов човек в партията на Слави. Тц,тц,тц
Анонимен
#12 от Голям пропуск
06 Април, 2021 | 16:55
Напиши отговор
Оценка: +10
Поздравления за БСП. Сипа им да ядат на тези фукльовци - калинката и Гаврилов.
Анонимен
#13 от минко метала
07 Април, 2021 | 09:29
Напиши отговор
Оценка: -1  +6
тъпаци калинката има човек при наркомана психар Слави,казва се Лъчизар Бакърджиев от Карлово депутат пръв приятел на калинката тъпаците да умират от завист и глад
Анонимен
#14 от Нормален
07 Април, 2021 | 14:37
Напиши отговор
Оценка: +4
И там ли се нагласи този хитрец? Ей това е голяма работа
Анонимен
#15 от Медик
08 Април, 2021 | 09:07
Напиши отговор
Оценка: +5
Някои жени карат много тежко критичната възраст, на други не им се познава. Не става въпрос за хормоналните промени, а за промените в главата. Така е с една депутатка. Говори напълно ненормални неща. Станало е нещо в главата и, защото е в тази възраст.
Анонимен
#16 от Две са
08 Април, 2021 | 16:11
Напиши отговор
Оценка: +4
Другата пък ще съди една бивша депутатка от нейната партия и една съпартийка , затова че и поискали оставката. Хормоните бушуват, правете любов, другарки!
Анонимен
#17 от Призив
08 Април, 2021 | 16:50
Напиши отговор
Оценка: +5
Вдигнете чашите, спете спокойно всички вие, които сте против ГЕРБ! Бойко Борисов няма да бъде народен представител. Подаде молба човекът до ЦИК. Голяма скука ще е в Парламента без него. Манолова и Нинова с кого ще се заяждат, хайде оркестър да свири и депутатите да пеят чалга.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.