БЪЛГАРИЯ АБДИКИРА КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩА ЕС!!!...

14 Април, 2018
0 коментара

Няма друг такъв военен министър по света! Няма друго такова кречетало, което може с часове да говори и да не отговори на нито един въпрос. За няколко минути Каракачанов облетя ефира на Нова и Би Ти Ви, преразказа с апломб новините от световните медии за въздушните удари срещу Сирия, но се измъкна като мокра връв, когато го питаха за българската позиция. Щото босът му се е скрил в бункера в Банкя и чака директиви от щатския посланик, чичо Юнкер и леля Меркел. Те пък чакат директива от Тръмп, който пък чака щатските прокурори, захапали го като ротвайлер за руската връзка и русите старлетки.

„Дори ЕС няма единна позиция по случващото се. Каква позиция да заеме тогава България? Какво се очаква от нас? Ние да се правим на фактора, който едва ли не трябва да призовава и да води“, отговори Каракачанов на въпрос каква е позицията, която страната ни заема за случващото се в Сирия.

КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВКаракачанов, ти си военен министър, а не парламентарна репортерка, шавливо пърхаща около депутатите! Ако си забравил, да ти припомня: България е ротационен председател на ЕС и е длъжна първа да реагира на атаката срещу Сирия от САЩ, Франция и Великобритания или поне да обяви, че в тези часове София координира изработването на обща позиция на Евросъюза.

Да, ЕС няма единна позиция за новата драма в Сирия, което си е диагноза. Но това изобщо не оправдава страхливото снишаване на българското правителство, което вече пети час е абдикирало от задължението си да е говорител на Европейския съюз.

Вече няма съмнение: България е кръгла нула в ЕС, а премиерът ни – две нули!

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ                                                  Велизар Енчев              http://afera.bg

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.