IBF обявява следващата седмица дали ще има мач Джошуа - Пулев

06 Май, 2017
0 коментара

IBF обявява следващата седмица дали ще има мач Джошуа - Пулев

В началото на следващата седмица Международната боксова федерация (IBF) трябва да обяви официално дали задължава световния шампион Антъни Джошуа да се изправи срещу претендента Кубрат Пулев, съобщава Sky Sports. 

Авторитетното британско издание се свърза с промоутърите на двамата боксьори - Еди Хърн и Нисе Зауерланд относно ситуацията, като германецът заявява, че "би бил много изненадан, ако Джошуа не се бие с Пулев". 

Image title


"Антъни си изгради образ на истински спортсмен, който не се отказва от нито едно предизвикателство. Поясът от IBF е първият, който спечели като професионалист, а обикновено боксьорите трудно се отказват от първите си титли. Бих бил много изненадан и разочарован, ако той не се бие с Пулев. Ако има реванш между Джошуа и Кличко, очаквам да се подпише договор, че победителят ще се изправи срещу Пулев. Очаквам официална позиция от IBF в началото на следващата седмица", коментира Зауерланд. Еди Хърн също подчерта, че Джошуа няма желание да се отказва от своите пояси. "В момента вървят много дискусии за следващия ход на Антъни. Колкото повече титли имаш, толкова по-сложна става ситуацията. Нашата цел е Ей Джей да стане абсолютен световен шампион в тежка категория. Със сигурност не искаме да се отказваме от пояси, но също така искаме да организираме възможно най-големите мачове. Работим здраво и очаквам новини следващата седмица", обясни Хърн.

Прочети още на:              http://www.bgnes.com/sport/boen-klub/4507638/

<a href="http://perfectmoney.is" title="Perfect Money - новое поколение платежных систем Интернета">
<img hspace="5" src="http://perfectmoney.is/img/banners/ru_RU/big-promo.jpg" width="728" height="90"></a>

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.