ИЗЛЪГАНИ НАДЕЖДИ

21 Декември, 2015
21 коментара

Тези, които смятаха, че днес, 21 декември 2015 година ще се отърват от инж. Ненко Костов като общински съветник, останаха излъгани. 

Тежко беше заседанието на Общинската избирателна комисия. То продължи повече от час с личното присъствие на председателя на комисията адвокат Костадин Атанасов. Той отдели от личното си време, за да дойде в Хисаря и да присъства на едно заседание, което общо взето беше замислено да мине бързичко, но не се оказа така. 

На заседанието дойдоха още заместник – председателят на Общинската избирателна комисия – Петър Дишкелов, секретарят – Пено Бойновски, Мартин Джинджев, Янко Янков, Елена Драгневска, Елена Налбантова, Ангелина Петришка, Теменужка Кривчева. 

Мина Рахова и Васила Марина не се явиха на заседанието на комисията по уважителни пречини .

В началото Бойновски се постара да претупа нещата, но член на избирателната комисия поиска всеки от заседаващите да има копие от писмото, изпратено от Централната избирателна комисия. 

Дискусиите бяха сериозни и много компетентни. Особено компетентно се изказа Теменужка Кривчева, която напълно срина препоръките на ЦИК. 

В дискусията взеха участие всички членове на комисията, освен Елена Драгневска и Елена Налбантова. 

Ангелина Петришка се изказа и беше против  оставането на Ненко Костов в състава на Общинския Съвет. 

Когато се стигна до гласуване , четирима от членовете на Общинската избирателна комисия гласуваха да не се отнемат правата на съветник на Ненко Костов. 

Това бяха Мартин Джинджев, Янко Янков, Теменужка Кривчева, Петър Дишкелов. Против Ненко Костов гласуваха Костадин Атанасов, Пено Бойновски, Ангелина Петришка. 

Елена Драгневска и Елена Налбантова отказаха да гласуват. 

Всичко свърши. Опитите на някои хора да се отърват от Ненко Костов в Общинския съвет, защото не им е удобен, излязоха напразни. 

Очаквайте подробен коментар за днешното заседание.

                                                                                    Тракийски Свят

ЕТИКЕТИ: Хисаря днес.;

Коментари

Анонимен
#1 от избирател
21 Декември, 2015 | 12:31
Напиши отговор
Оценка: -5  +10
Костов сега разбра ли,че трябва да им разбишкаш аналните отверстия на тези педалчета. Никъква жал.Обеща да бръкнеш най-дълбоко,в най- закътаните места на тази Частна Община.Никъква благородност.Всичко на тезгяха.
Анонимен
#2 от член
21 Декември, 2015 | 13:18
Напиши отговор
Оценка: -4  +11
Днес ОИК-Хисаря показа първите реални стъпки на така мечтаната Българска демокрация.Несъвместимоста между Изборния закон и ЗМСМА умишлено не се поправя за да служи удобно на власт имащите и неграмотните мишоци заемащи неправомерно секретарската длъжност.
Анонимен
#3 от Ах
21 Декември, 2015 | 13:21
Напиши отговор
Оценка: -4  +12
Ах, ама то имало и почтени хора в тази Общинска избирателна комисия. Явно са чели, за да разберат как трябва да гласуват. Янко Янков - представител на НФСБ, Мартин Джинджев - на ДПС, Теменужка Кривчева - АБВ, Петър Дишкелов - Български демократичен център - браво! Дръж се г-н Костов! Чакаме разкритията ти! Какво направи ти? От 18 декември до 21 някои хора пируваха за твоето изгонване. Сега да мога да ги видя...
Анонимен
#4 от до Hisar
21 Декември, 2015 | 13:21
Напиши отговор
Оценка: -4  +10
ха ха ха ха ,как някои насекоми пак останаха излъгани ,хахаахаха!весели празници и на Пено,дано спи спокойно ида маха гаража ДОЙКОВА!
Анонимен
#5 от Голям драматизъм, слаби режисьори
21 Декември, 2015 | 13:25
Напиши отговор
Оценка: -3  +13
Драма, голяма драма, братя и сестри, на първо четене номера не мина! Развалихме на човека почивката и Коледата, и Новата година! Бачо Пено, ти не оправдаваш доверието! Ние бяхме готови да се хвърлим с телата си да защитаваме твоя гараж, а сега? Търси си друг Матросов. Надежда тука всяка оставете! Банкета беше готов, ама не! Сега кой ще ги яде тези кебапчета? Атанасов пък бил отделил от личното си време. Нали му се плаща това лично време. Както и на останалите. Пък за да се откъсне от личните си занимания, значи е имало сериозна причина. Бай Неч е доста сериозна причина. Госпожа Петришка била против Нено заедно с Пено и Атанасов, какво има за чудене! Така е разпоредено. Няма майка, няма баща! Петришка е от квотата на калинкагейт. Тежко, тежко, дами и господа, ще трябва да сменяме тактиката, ако не ще сменят нас, май!
Анонимен
#6 от Ех, животе!
21 Декември, 2015 | 13:30
Напиши отговор
Оценка: -4  +15
Не мога вече с нищо аз да се облажа, ще трябва да се бута и гаража! Видя се, че за нищо аз не ставам, на пенсийката май ще се отдавам!
Анонимен
#7 от smesh
21 Декември, 2015 | 15:13
Напиши отговор
Оценка: -3  +6
Е Пено май нищо пак не стана,до сега яде вретено с вино червено,сега ще въртиш геврека,сбулка от дебека,а калинки и щурчетата от рая ,си изпуснаха късмета,в ада много ще си ядат мармалада,
Анонимен
#8 от Предполагащ
21 Декември, 2015 | 18:34
Напиши отговор
Оценка: -2  +8
За да се изказва така яростно против бай Неч, явно адв. Петришка е писала жалбата до ЦИК за отстраняването му и само може да се гадае колко са й обещали насекомите, ако пъкленият им замисъл успее...
Анонимен
#10 от До Ненко Костов
21 Декември, 2015 | 20:36
Напиши отговор
Оценка: -2  +8
Г-н Костов, надявам се и разчитам да успеете да изринете тази измет "Калинкагейт" ...Община Хисаря има нужда да се изчисти от тази мърша. която разиграва целият град...
Анонимен
#11 от юрист
21 Декември, 2015 | 21:48
Напиши отговор
Оценка: -2  +5
Да поясня..да бъде ОСЪДЕН по чл.30 от ЗМСМА означава,че това се е случило по време на мандата му като общински съветник ,а не ,че е бил ОСЪЖДАН преди да бъде избран за съветник.
Анонимен
#12 от наско
21 Декември, 2015 | 22:27
Напиши отговор
Оценка: -2  +8
Аѝде Костов сега е твой ред изкарваѝ им кирливите ризи на тия боклуци.Аман от тези пиявици дето са засмукали общината и си въобразяват,че ще смучат до гроб ама явно няма да им мине номера.За какви се помислиха тези бе?Недосегаеми,богоизбрани?Всички хора трябва да разберат(ама те вече знаят де),че това е една банда крадци и измамници и краѝно време е да ги приютът в някоя от" почивните станции" на ГДИН.
Анонимен
#13 от Оракула от Делфи
21 Декември, 2015 | 22:34
Напиши отговор
Оценка: -2  +8
Огромно цунами в една чаша минерална вода, в познат стил , "ала Калинка". Не те ли е срам бе Пено , това ли е последното лайно , с което да те запомнят в Община Хисаря? Тези мръсни номера са изпратени в отвъдното един път завинаги и никога и от никого , повече не трябва да се употребяват по този подъл за българската политика начин. Да им се начудиш на изобретателността на тези хубавци , политици ,те знаят обаче" от къде се отваря вратата" на Министерството на Регионалното Развитие ....
Анонимен
#14 от Ана Манавска
21 Декември, 2015 | 22:58
Напиши отговор
Оценка: -2  +5
Какъв ужасссссссссссс,връщаме се от Малдивите и тоя Нено Костов пак съветник!!!!!!!!!!! Кво ша праим?!
Анонимен
#15 от юрист
22 Декември, 2015 | 08:35
Напиши отговор
Оценка: -2  +5
Коонкретният случай на Ненко Костов беше “огледан“ от всички страни от ЦИК. Бяха направени телевизионни репортажи,имаше запитвания ,сигнали.Юристите,съветниците, сътрудниците от ЦИК много внимателно са преценявали правния статус на Костов и той беше допуснат до избори. В обратния случай, ЦИК просто щеше да отстрани тогава кандидат-съветника Костов от участие в изборите.Нали не мислите,че изявени български юристи, ще създадат правен нон-сенс, допускайки който и да е до участие в избори ,независимо от спорния му правен статус /според някои/ в съответствие Избирателния Кодекс , за да му се прекратят пълномощията след като вече бъди избран за съветник по ЗМСМА? Затова се чете внимателно, прави се връзка между отделни закони и духът и насоките които е искал да вмени Законодателя.ю
Анонимен
#17 от Fantoma
22 Декември, 2015 | 09:26
Напиши отговор
Оценка: -2  +2
Във Община Хисаря на извънредно заседание на ОИК, гледахте филма ," Дай видим дали става" юристи, които четат спазват закона и невъзмутими техни колеги, които искат да напишат нов такъв, по време на заседание. Браво , нещо положително, ИСТИНАТА започва леко да набира скорост в тази , иначе Хубава Община. Затова било толкова важно ,кой ще е председател на тази безобидна на пръв поглед ОИК.
Анонимен
#18 от любопитен
22 Декември, 2015 | 11:36
Напиши отговор
Оценка: -1  +7
Напишете в сайта защо и кога е съден Ненко Костов.Редно е истината да се узнае от първоизточника.
Анонимен
#20 от Тракийски свят
22 Декември, 2015 | 20:42
Напиши отговор
Оценка: -2  +2
Очаквайте в следващите дни интервю по въпроса с Ненко Костов!
Анонимен
#21 от Коста Стаменов
23 Декември, 2015 | 13:22
Напиши отговор
Оценка: +1
А бе вас, да не би да ви е страх, когато аз пиша , знам че някой много го е страх от истината , но нали в писането се ражда истината да не би някой пък да не иска, истината да е водеща новина... Ползвам случая да поздравя всички , които искат да четат и чуят истината със: Честита Коледа и Честита Нова Година... Повече истина през 2016 година...
Анонимен
#22 от Много журналисти, маллко информация
23 Декември, 2015 | 13:31
Напиши отговор
Оценка: -2  +1
Ало, сайта, вчера имаше сесия, а още не сте пуснали никаква информация! Давайте, че Краса Гешева ще ви изпревари. То вече каквото и да публикувате не е актуално! Няма ли някой кореспондент от Хисаря да ни информира по-бързо?
Анонимен
#23 от Иван
23 Декември, 2015 | 14:19
Напиши отговор
Оценка: 0
Ами Костов да публикува с точност какви решения са взели за данъците и за другите точки,защото са били много.Нали трябва населението все пак да знае нещо ,какво приемат.
Анонимен
#24 от Оракула от Делфи
23 Декември, 2015 | 17:22
Напиши отговор
Оценка: +1
Кой поддържа сайта на Община Хисаря , негово задължение е да качи решенията на Общинския съвет . Ама, да не ги качи, като информацията за" Биоцентралата", нали си спомняте, че тя беше качена на сайта на Общината след, като срока за обжалване, пред институциите, беше отдавна отминал . По този начин принуждаваш гражданите да водят дела чрез съда , за да не може да се направи нищо. Весела Коледа
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.