ДА ЗВУЧИ ЛИ ХИМНА ПРЕДИ СЕСИЯ?

27 Февруари, 2018
8 коментара

Image title

Андон Андонов – общински съветник от Национален фронт за спасение на България и координатор за  областите Пловдив, Стара Загора, Хасково даде пресконференция в Карлово, към която проявиха интерес средства за информация от Карлово, Хисаря, Пловдив.

На пресконференцията бяха поканени Костадин Гаров – общински съветник  в Пловдив и координатор на НФСБ  за България, Пламен Николов – общински съветник от Национален фронт за спасение на България  в община Калояново и общинския съветник от НФСБ в Хисаря – инж. Ненко Костов, присъстваха също и други гости.

    Андонов разказа, че е внесъл ДОКЛАДНА ЗАПИСКА с предложение на Общинския съвет в Карлово преди започване на заседанията да се слуша химна на Република България. Подкрепили са го съветниците  от ГЕРБ, трима от БСП, но за учудване на всички, тези, които са били против, са съветници от  ВМРО и АТАКА. Преди време тези двама съветника са се обявили са „истински патриоти”.

    На пресконференцията се изказа и Костадин Гаров – химнът звучи от няколко години  на заседанията на  Пловдивския общински съвет. Това вдъхва чувство на родолюбие и ги стимулира да вземат правилните решения.

     Предложението да се слуша химна в Народното събрание дойде точно от “Обединени патриоти”, инициативата беше наша и беше прието -  припомни Гаров.

 Изказа се и Пламен Николов – общински съветник от Национален фронт за спасение на България  в община Калояново и заяви, че ще сподели тази идея със съветниците от Общинския съвет.

    Съгласие и одобрение по темата изрази и общинския съветник от НФСБ в Хисаря – инж. Ненко Костов.

Стана ясно, че предстоят законодателни промени и идеята да звучи химна на България преди започването на сесия, може да стане национална. Това няма да спре общинските съветници да правят предложения в тази насока.Image title

                                                                           Тракийски Cвят

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Популизъм zq
27 Февруари, 2018 | 21:52
Напиши отговор
Оценка: -3  +11
Популизъм! Това не е гаранция за качество на работата на съветниците.
Анонимен
#2 от От България
28 Февруари, 2018 | 09:31
Напиши отговор
Оценка: -1  +9
Популизъм може да го нарече само човек който се чувства българомразец. Общинските тюфлеци е хубаво да се подсещат че са в общински съвет не за лични облаги , а за обществения интерес.
Анонимен
#3 от RB
28 Февруари, 2018 | 10:08
Напиши отговор
Оценка: +9
От съветниците рядко можеш да видиш някой, който е коленичил в името на България на големи тържества, та е добре да си спомнят, че работят за България поне като слушат химна.
Анонимен
#4 от Петрова
28 Февруари, 2018 | 10:13
Напиши отговор
Оценка: -2  +9
Първият коментар го е написал някой комунист. Тяхната любима дума напоследък е популизъм. А те без популизъм търсят винаги вината в другите. Ами нека им пуснат "Комунисти, комсомолци, пионери сме в един и същи строй". Тази песен по им отива. Щото примерите са в Общинския съвет .
Анонимен
#5 от популизъм я
28 Февруари, 2018 | 10:22
Напиши отговор
Оценка: -1  +12
Това е химна на Република България, а не е Шушана да се пуска за щяло и нещяло. Чист популизъм е пускането на химна на Републиката преди сесии на един общински съвет. Нито е национално събитие, нито се вземат национални решения. Ако има химн на града или общината да си пускат него, но държавния химн на нашата полумъртва община, хайде моля ви се. При това тези дето ще слушат химна я докараха общината до това състояние. Всички вкупом, без изключение. Това е обидно за най-важния държавен символ. Да не принизяваме дотам нещата, от криворазбран патриотизъм. Тука сега освен всичко и патриотизма ще си мерим. Оправихме общината, че до химна опряхме.
Анонимен
#6 от Няма значение
28 Февруари, 2018 | 10:24
Напиши отговор
Оценка: +15
Ако жителите на община Хисаря продължават да гласуват за партийни листи, а не за личности, няма значение дали химна ще звучи или няма да звучи. Първите три - четири места в листата на всяка от партиите, са заети винаги от най-верните партийни мекерета, които в последните години дружно обслужват "калинките". Къде другаде сте видяли ДЕСЕТ ГОДИШНА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-БСП ?
Анонимен
#7 от Петров
28 Февруари, 2018 | 10:25
Напиши отговор
Оценка: -4  +4
отговор на #4 »
Петрова, стига де! Едно време ей такива като тебе и ти вътре, давахте тон за песен на партийните мероприятия. Както казва един хисарски зевзек за църковния хор: Всички комунистки станаха хористки! И Петрова барабар.
Анонимен
#8 от Прав си №8
01 Март, 2018 | 08:57
Напиши отговор
Оценка: +5
отговор на #6 »
Точно така! Не може да принизяваме националния ни химн до такава степен, че да го пускаме на тези мекерета! На тях и Шушана им е много. Пък и нашия общински съвет е пълна чалгарница, така че, баста!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.