Искате да се сдобието с енергия от Космоса?

24 Юни, 2018
1 коментар

Искате да се сдобието с енергия от Космоса? Няма нищо по-лесно от това, казва известната руска актриса Любов Толкалина. Тя и нейна приятелка се съблякоха чисто голи сред природата. След това издигнаха ръце към небето и се „сляха“ с четирите стихии: огъня, водата, небето и земята.

Направихме го в деня, в който четирите стихии се обединяват, споделя Толкалина. Енергият от Космоса просто се влива в теб, без да правиш нищо. Според нея всеки човек може да владее космоенергетиката, стига да насочи мислите си към природата и да осъзнае, че е неделима част от нея.

                                                                      Любов Толкалина

 

Актрисата и нейната приятелка призовават всички хора на зимята да последват техния пример. Да си гол сред природата, значи си се слял с нея. Няма нищо за криене в човешкото тяло, коментират още дружките.

Веднага в мрежата полетяха коментари в двете крайности: „срам за нацията“ и „къде са лагерите за курвите“ до „прекрасен, вдъхновяващ пример“ и „с вас сме“.

Някои отбелязаха, че това се случва, когато Русия отбелязва  началото на Великата отечествена война…

 Любов Толканина е играе в едни от най-големите руски театри, снимала се е в над 20 филма. Отлична плувкиня и моден модел.

https://frognews.bg/novini/aktrisa-prizova-iskate-eneregiia-kosmosa-goli-trevata.html

ЕТИКЕТИ: World;

Коментари

Анонимен
#1 от Н. Н.
16 Септември, 2018 | 17:10
Напиши отговор
Оценка: 0
Ефектът е положителен. Всеки може да опита.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.