Защо мълчите, господин премиер?

21 Януари, 2016
1 коментар

Нямам общо с последните промени във ВСС, те са провокация към държавата, обяви ни в клин, ни в ръкав премиерът Борисов през Фейсбук.

Вероятно визираше решението на "правителството на Темида" от днес да назначи за свой представляващ Димитър Узунов.

Според грантовите медии - "Капитал", "Медиапул" и "Дневник" - това е човекът на Борисов във ВСС.

ПИК смята, че оправданията на министър-председателя са в стил "гузен негонен бяга". Никой не го е обвинил, че той е наредил Узунов да се издигне във ВСС. 

От друга страна изобщо не му е работа да коментира решенията на независим съдебен орган, както и да ги квалифицира като "провокация към държавата".

Както Лозан Панов не бива да се меси в решенията на законодателната и изпълнителната власт, така и Бойко Борисов няма право да се меси в решенията на юриспруденцията.

Вместо да се оправдава за Узунов заради кефа на Прокопиев и сие, Борисов трябваше да обясни защо подопечният му здравен министър Петър Москов още не подава оставка след безпрецедентния скандал с отровните ваксини от Турция и решението на прокуратурата да ги забрани.

На кого дължи обяснение - на "Капитал" или на стотиците хиляди майки, притеснени за децата си, имунизирани със забранените ваксини?

Защо мълчите, г-н премиер? Гяволъците на Москов рефлектират и върху вас. 

А вашият другар по вицове и белотче "Пепи Готиното" нека сам даде пример и ваксинира с "Пентаксим" собственото си дете! 

http://pik.bg/

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Анонимен
#1 от Красен
21 Януари, 2016 | 08:57
Напиши отговор
Оценка: +4
Мълчи защото няма какво хубаво да каже. Всичко в държавата е с главата надолу. Заемите които се взеха ще ни заробят тотално. Приходите в бюджета издишат и от сега нататък ще вземаме заем след заем. Стабилността за която говорят е прах в очите. Някой гражданин да усеща въпросната стабилност? Не тя идва от устата на демагози.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.